Şimdi Ara

Çok kötüyüm!! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 5 TL den 85 TL kuponumda sadece son maçım tutmadı basket maçı beyler şaka gibi

Maçta en az 5 farkla gidiyor ara sıra 10-15 farka çıkıyor,son peryota 6 sayı farkla girdik
    Son 5 dakika 7 sayı fark ve son saniyelere giriyoruz devamlı mola veriliyor son 46. Saniye herifler 3 sayı farka indirmiş ne oluyor felan diyorum ve son 18.saniye fark 3 e indikten sonra bizim adamlar atakta topu kaybediyor sonra 3 lük yiyor

Sizden istediğim bir maçtan çok daha fazla para kaybedilmiş kuponların ss lerini atın bana uyuyamıycam heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani bi golden milyarları kaçıran adamın kuponunu atı bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanıyooooom
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxrek

Az önce 5 TL den 85 TL kuponumda sadece son maçım tutmadı basket maçı beyler şaka gibi

Maçta en az 5 farkla gidiyor ara sıra 10-15 farka çıkıyor,son peryota 6 sayı farkla girdik
    Son 5 dakika 7 sayı fark ve son saniyelere giriyoruz devamlı mola veriliyor son 46. Saniye herifler 3 sayı farka indirmiş ne oluyor felan diyorum ve son 18.saniye fark 3 e indikten sonra bizim adamlar atakta topu kaybediyor sonra 3 lük yiyor

Sizden istediğim bir maçtan çok daha fazla para kaybedilmiş kuponların ss lerini atın bana uyuyamıycam heralde

BUNAMI ÜZÜLÜYORSUN

1 yıl önce 10 tl ye 490 tl kaçırmıştım NBA maçı son anlarda 3 lükle aynı şekil 21 handikap vardı 19 sayıyla bitmişti maç o gün bu gündür basket maçlarına oynamam

• Bunamı üzülüyorsunuz bir adam 1 golle 2tlye 128bin kaçırmıştı :)
  • 8 maç oynamıştım bir kere.Biri bizim ligdendi o maçtan yattı (gerisi yabancıydı).2'ye 485 verecekti.Mutlu oldun mu şimdi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok kötüyüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.