Şimdi Ara

Çok kötüyüm arkadaşlar ne olur yardım edin bana

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok kötüyüm kötü olmamın sebebi 4 yılık sözlüm benden ayrıldı dün sabah seni çok seviyorum diyen insan aynı akşamı yüzüme ben sana bir şey demek istiyorum ben ayrılmak istiyorum dedi.

Aramızda sorun yoktu benim sınavlarım vardı o hafta hiç bir şey yoktu hatta bana çobuk sınavlarını ver gel diyordu telefonda da çok güzel konuşuyorduk ama bana ayrılmak istiyorum dedi.
    in
    Biz üniverstede aynı evde kaldık aramızda dini nikah var çalıştığı iş çok stresli gecesi gündüzü beli olmuyor (sağlıkla ilgili mesleği) Bana dedi bir geleceğimiz yok sevgim azaldı bir süre kafamı dinlemek istiyorum dedi.

Aramızda bir kavga olayı olurdu onun makyajına giyimine arkadaşlarına karışırdım haklı olarak. Benden daha öncede ayrılmıştı 2 yıl önce benim çabalarımla barıştık şimdi çalışıyor kendi parasını kazanıyor kendine güveniyor.

Arkadaşları da aklına girdiğini düşünüyorum ya ben onu harbiden sevdim onun yaptıkları şeyleri görmezden geldim kafayı yiyecem ya herşey iyiyken bir günde ne oldu.

Dün dayanamadım mesaj atım sen benimsin diye bana ya istemiyorum en azından bir süre beni rahat bırak yazdı bende ona tamam ama sadece bir süre o sürede de hayatına kimse girmiycek söz ver dedim tamam söz veriyorum dedi daha yazmadı.

Ben ne yapacağımı bilmiyorum ya ben sabırsız biriyim ben bekliyemem ya ayrılalı 4 gün oldu ama inanın içim nasıl daralıyor rahat nefes bile alamıyorum kalbimin üzerinde bir ağırlık var sıkıldıkça sıkılıyor ora.

Korkuyorum bekleyipte soğar daha çok istemez beni diye ya vallahi yemeden içmeden kesildim yemek olayı yok. Lütfen yarım edin bana ne yapmalıyım ne etmeliyim

Lütfen ciddi cevaplar verin bana hobi mobi arkadaşlarınla gez demeyin inanın hiç birini canım istemiyor içimden gelmiyor lütfen yarımcı olun bana.

• Ne kadar zor olsada rahat bırak kardeşim,sakın üsteleme dahada üzülürsün yüz mesaj atsan yüzündede hayır istemiyorum şu an der.Çalışıp para kazandığı için maaşı çok iyi bi erkek istiyordur sanada yavaşca yol vermeye çalışıyordur ülkemizdeki kızların hepsindeki senaryo malesef aynı hepsimi birbirine benzer be arkadaş.O kadar şey yaşadıktan sonra o böyle rahat davranabiliyorsa sen dahada rahat olmalısın,sıkma canını.
  • sahile git denize bak bos bos sana tek verebilecegim tavsiye bu

insallah vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Ne kadar zor olsada rahat bırak kardeşim,sakın üsteleme dahada üzülürsün yüz mesaj atsan yüzündede hayır istemiyorum şu an der.Çalışıp para kazandığı için maaşı çok iyi bi erkek istiyordur sanada yavaşca yol vermeye çalışıyordur ülkemizdeki kızların hepsindeki senaryo malesef aynı hepsimi birbirine benzer be arkadaş.O kadar şey yaşadıktan sonra o böyle rahat davranabiliyorsa sen dahada rahat olmalısın,sıkma canını.

İsteyemez öyle bir erkek kardeşim isteyemez o yaşanmışlıkları nasıl unutacak bir para için ya bu kadar basitmi bu işler ya basitmi Ben bu aralar biraz bunalımda diye düşünüyorum çünkü gerçekten işi stresli gecesi gündüzü yok adam akılı uyku düzeni yok dinlenme olayı yok bazen 24 saat nöbet tutuyor işi zor ben onun etkisidir diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

quote:

Ne kadar zor olsada rahat bırak kardeşim,sakın üsteleme dahada üzülürsün yüz mesaj atsan yüzündede hayır istemiyorum şu an der.Çalışıp para kazandığı için maaşı çok iyi bi erkek istiyordur sanada yavaşca yol vermeye çalışıyordur ülkemizdeki kızların hepsindeki senaryo malesef aynı hepsimi birbirine benzer be arkadaş.O kadar şey yaşadıktan sonra o böyle rahat davranabiliyorsa sen dahada rahat olmalısın,sıkma canını.

İsteyemez öyle bir erkek kardeşim isteyemez o yaşanmışlıkları nasıl unutacak bir para için ya bu kadar basitmi bu işler ya basitmi Ben bu aralar biraz bunalımda diye düşünüyorum çünkü gerçekten işi stresli gecesi gündüzü yok adam akılı uyku düzeni yok dinlenme olayı yok bazen 24 saat nöbet tutuyor işi zor ben onun etkisidir diye umuyorum.

Hemşiremi kardeşim ? bi kaç gün rahat bırakın dediğim gibi seviyorsa nolursa olsun mesaj atar zaten.

• quote:

quote:

quote:

Hemşiremi kardeşim ? bi kaç gün rahat bırakın dediğim gibi seviyorsa nolursa olsun mesaj atar zaten.

Yok kardeşim hemşire değil yoğun bakımda çalışıyor çok ağır bir işi var koca gün ayakta vs.

• Dostum öncelikle zor bir durum Allah bu mübarek günde sabır versin. Kızlar hassas varlıklar, kolay etkilenebiliyorlar ama mantıklı düşünebilme kapasiteleri biz erkeklere göre çok daha yüksek. Şu sıralar hayatındaki olumsuzluklar veya başka bir sebepten dolayı böyle düşünüyor olabilir ancak bu demek değil ki herşey bitti gitti. Biraz zaman tanımalısın kız arkadaşına sende bu arada güçlü olmalı ona yanında olduğunu hissettirmelisin. Çok sık boğazda etmemen gerek ki kavga gürültü çıkmasın aranızda. Eğer gerçekten seviyorsa yaptığı yanlışı anlayıp zaten 1 hafta içinde seni arayıp konuşacaktır. Ancak aramıyorsa o zaman senin de katı yürekli biri olman gerekir ki 4 yıllık bir sözlülük durumu var. Sebepsiz yere bırakması çok ayıp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte bunlar hep para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

işte bunlar hep para.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Dostum öncelikle zor bir durum Allah bu mübarek günde sabır versin. Kızlar hassas varlıklar, kolay etkilenebiliyorlar ama mantıklı düşünebilme kapasiteleri biz erkeklere göre çok daha yüksek. Şu sıralar hayatındaki olumsuzluklar veya başka bir sebepten dolayı böyle düşünüyor olabilir ancak bu demek değil ki herşey bitti gitti. Biraz zaman tanımalısın kız arkadaşına sende bu arada güçlü olmalı ona yanında olduğunu hissettirmelisin. Çok sık boğazda etmemen gerek ki kavga gürültü çıkmasın aranızda. Eğer gerçekten seviyorsa yaptığı yanlışı anlayıp zaten 1 hafta içinde seni arayıp konuşacaktır. Ancak aramıyorsa o zaman senin de katı yürekli biri olman gerekir ki 4 yıllık bir sözlülük durumu var. Sebepsiz yere bırakması çok ayıp.

Çok sağol hocam düşüncen bir nebzede olsa rahatlattı beni ben bu durumun dediğim gibi işle alakalı odluğunu düşünüyorum bunalmış olabilir.

Ama beni birde düşündüren şu kısım var her şey iyiyken neden birden bu hale geldi durum. Başkası desem olamaz ya onca yaşananlardan sonra bir başkası olmamalı o kadar karektersiz şerefsiz olamaz.

• nego0505 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç defa başıma geldi ancak hiçbirinde durum sizinki kadar ileri gitmemişti. Tabi öyle olunca bende farklı davranmıştım ve hep geri dönmüşlerdi. Ancak sizin durum farklı biraz daha sakin olmak gerek.
  • quote:

Bir kaç defa başıma geldi ancak hiçbirinde durum sizinki kadar ileri gitmemişti. Tabi öyle olunca bende farklı davranmıştım ve hep geri dönmüşlerdi. Ancak sizin durum farklı biraz daha sakin olmak gerek.

Sakin ol ol nereye kadar güzel arkadaşım benim harbiden çok daralıyorum neyin ne olacağı belli değil dönermi dönmezmi beli değil 4 yıl ya kolay mı onca yaşanan şeyleri bir kenara atmak kolay mı. Kızda olsa erkekte olsa karakter denilen şey olmalı bir insanda bu kadar karaktersiz olmamalı.

Harbiden ne yapacağımı bilmiyorum artık.
  • Kötü olmuş madem seviyor niye ayrıldı ki içine attığı bir şey mi var acaba İnşallah hatasından döner bir aşk böyle bitmesin
  • quote:

quote:

Sakin ol ol nereye kadar güzel arkadaşım benim harbiden çok daralıyorum neyin ne olacağı belli değil dönermi dönmezmi beli değil 4 yıl ya kolay mı onca yaşanan şeyleri bir kenara atmak kolay mı. Kızda olsa erkekte olsa karakter denilen şey olmalı bir insanda bu kadar karaktersiz olmamalı.

Harbiden ne yapacağımı bilmiyorum artık.

Bizim ülkemizde 5 yıl beraber olup ayrılma modası çok fazladır dostum,çoğu kıza sor hepsi der 5 yıllık ilişkiden çıktım 5 yıl modası var ciddiyim istatistik yap verileri elde edersin o kız haliyle herşeyi silebiliyorsa sende silebilirsin iş miş bahane esas yorgun ve stresli zamanlarda sana daha çok ihtiyacı var her iş zor sonuçta kansere çare bulmuyor ve kızların iş hayatları erkeklere göre dahada hafiftir,ne ara ne sor sinirlendim valla

• nego0505 kullanıcısına yanıt
    O zaman gidene kal kalana git demeyeceksin, güle güle deyip kapatacaksın olayı güzel dostum. Ve bir daha da kimseye bu kadar bağlanmayıp hergüzel şeyin bir sonu olduğunu kabul edeceksin. Bana bir ilişkim öğretmişti kız arkadaşının telefon numarasını ezberlememen gerektiğini. Artık ailesiyle tanıştığım yüzük taktığım kızın numarasını ezberlemiyorum. Ya ayrılırsak diye...
  • Allah kolaylık versin. İş stresi, çevredeki arkadaşların farklı görüşlerinden dolayı etkisi altında olabilir ayrıca geçmişteki yaptığınız hataları kolay kolay unutmaz. Bence rahat bırak. Umarım yaptığı saçmalığı ve hatayı farkına varıp sana döner. Kızları anlamak çok güç. Eski sevgilim ayrılırsak yüzüne dönmem hayatımdan silecem seni diye ciddi ciddi diyordu. Ayrıldıktan 9 ay sonra hala çatır çatır mesaj atmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 12 Ocak 2014; 14:38:58 >
  • Destekleriniz için sağ olun arkadaşlar kafam cok karışık neden karışık diyeceksiniz tekrar yazmak istiyorum aramızda dini nikah var 4 yılık bir geçmiş var 1 sene aynı evde yaşadık gecen haftaya kadar herşey iyiydi taki sınavlarım bitip yanına spriz yaparak geldiğim akşam bana ayrılmak istiyorum dedi kafam allak bulak İnşallah strestendir diyorum o değil sabırsızım ben oradan kaybediyorum.
  • Ayrılmak istiyorsa ayrılır. Daha dönmez bence. Dönerse de aklı hep gitmekte kalır. Gene bi gün ayrılır. Demek ki seni sevmiyor. Bence sevgisi bitik.
  • sen aşıksın ama kızlar senin gibi aşk duymazlar erkeklere karşı. biz erkeklerin en büyük eksiğimiz bu. fıtratımız gereği kıza aşık oluyoruz ve ondan başka bişey düşünemiyoruz. kızlar ise çok rahat bırakıp gidebilirler.

aşık olma-bağlanma diyenlere de anlam vermek güç. bunlar elimizde olan-kontrolümüzde olan şeyler değil ki.
  • Hiçbi yorumu okumadan yazıyorum.Sakın ama sakın arama ona muhtaç olduğunu hissettirme sakın.Dediklerinin neredeyse aynısını yaşadım asla arama sorma hocam.Paran varsa git değişik sporlar yap.Tenise git mesela yüzmeye yada.Daha iyi şartların varsa yurtdışına bi tura katıl.Ama sakın arama hocam onsuzda yapabiliceğini göster.
    Bana soracaksın sen yapabildinmi diye.
    Hayır yapamadım.Son buluşmamızda benden hüngür hüngür ağlıyarak beni bekle kimseyle konuşma etme diyerek ayrılan kız daha sonrasında ona telefonda mesajlarda muhtaç olduğumu onsuz yapamadığımı hissettirdiğim için bıraktı gitti.
    Sakın sen yapma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.