Şimdi Ara

Çok kötüyüm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • okul başladıgından beri hoslandıgım bi kız vardı zamanla bu hoslanma yerini aşka bırakmıstı taki bugune kadar herzamanki okul gunuydu yoklama alıyordum bir cocuk gelmemisti hmn o hoslandıgım kızda aa niye gelmedi hastamı acaba fln dedi bilmem fln dedi gitti yerine oturdu. 4. dersin tenefusunde yanına gittim baya konustuk en son hocanın gelmesine yakın sana bisi soylicem ama kimseye soyleme fln dedi bugun gelmyn cocuktan hoslandıgı soyledi arasını yapmamı fln istedi o an basımdan kaynar sular dokuldu son 2 derste yattım hic bisi yapmadım eve geldim direk yattım bu saat oldu bisi yemedim cok kotu hissediyorum kendimi okula gitmeme bi sebeb yokmus gibi hissediyorum.

??? ? Jackson RR24M ? Epiphone Lp Std Plus Top Trans Amber ???
    ??? ? Ibanez Tbx150H & Ibanez Is412CS 4x12 ? Ibanez Ifs4x Footswitch ???
    ??? ? Jim Dunlop DB-01 Dime Wah ? MXR ZW44 Wylde OD ? MXR M108 10 Band EQ ? ISP Decimator NG ? BBE Sonic Maximizer ? MXR M132 Super Comp ???
  • valla çok kötü ama bence sen kızın arasını yap iyice bi arkadaş kıvamına gel kız çocukdan ayrılır zaten o zaman git konuş

Orijinalden alıntı: RAM_BELLEK

valla çok kötü ama bence sen kızın arasını yap iyice bi arkadaş kıvamına gel kız çocukdan ayrılır zaten o zaman git konuş

sence hergun kızla cocugun yanyana oturarak birer sevgili statusunde gormeye dayanabilecegimimi sanıyorsun

ben o cocuktan hoşlanıyorum dediği anda sende diyecektin bende senden hoşlanıyorum diye o zaman tam brezilya dizisi olurdu işte

Orijinalden alıntı: _Stewie_

quote:

valla çok kötü ama bence sen kızın arasını yap iyice bi arkadaş kıvamına gel kız çocukdan ayrılır zaten o zaman git konuş

sence hergun kızla cocugun yanyana oturarak birer sevgili statusunde gormeye dayanabilecegimimi sanıyorsun

Dayanırsın arkadaşım dayanırsın... Zamanla herşeyi aşarsın... Kaç ay oldu hala gözümün önündeler. Ama hala yaşıyorum...
    Çok sıkılıyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

zamanı geçmiş artık

ben o cocuktan hoşlanıyorum dediği anda sende diyecektin bende senden hoşlanıyorum diye o zaman tam brezilya dizisi olurdu işte

ya arkadaşım bu arada cidden dayan sonra dersin ki kıza benim için dayanması öyle zorduki ama seni mutlu görmem bile yeterdi bana v.s. ama bir risk var burda oda çocukla kızın uzun süre birlikte olması ki zaten kız çocuğu seviyorsa bu durum olabilir.Kızın o çocuktan nefret etmesi lazım ama bu arada o çocukla çıkması ve seninde ben çok üzüldüm v.s. geyiği yapman ilerde işine yarıcaktır

• Ay mı ?

4 Yıl oldu...
    Kimlerle çıktı kimleri sevdi.Ama ben onun için sadece kankasıydım.Gelin de beni anlayın şimdi...
    Alışıcaksın.Bekliyceksin.
    quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

quote:

Orijinalden alıntı: _Stewie_

quote:

Dayanırsın arkadaşım dayanırsın... Zamanla herşeyi aşarsın... Kaç ay oldu hala gözümün önündeler. Ama hala yaşıyorum...

• offf offf offf

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • @pretender
    @the maxZ!

abilerim aynı olayı bende yaşadım ama kız şu anki lavukdan ayrılınca bi şansım olabilir işte o zaman ortalığın

@pretender
    @the maxZ!

abilerim aynı olayı bende yaşadım ama kız şu anki lavukdan ayrılınca bi şansım olabilir işte o zaman ortalığın

Hmm fena taktik degil.Ayrılınca kötü durumda olucak ve senin şefkatli kollarına gelebilicek

• Arkadaşım koy g.üne gönder memleketine diye birşey var hiç bir kız için bu denli yemek yememeler falan çok çocuksu ve saçma bugün sana seni seviyorum diyen biri dün de aynı kelimeyi başka birine söyledi ve yarında söyleyecek boşver salla

Ama oda bakmayabilir ayrı mevzu :D

Şaka bir yana kız şu an başkasını seviyormuş ve sen şu an söylersen çok büyük ihtimal reddeder.Bu yüzden bir süre bekle ve sen kızla diğer lavuğun arasını çok uğraşmadan bir şeyler yapmayı dene ki kız sana karşı arkadaşlık kapsamında bir sevgi hissetsin.Daha sonra bir şekilde ayrılırlarsa ya da kızın sevdiği çocuk kızı sevmiyorsa sana bu üzüntü ile daha fazla yaklaşır.Daha sonra sen de ona yaklaşırsın ve sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.