Şimdi Ara

Çok kısa bir soru ''Bunlar salak mı ?''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu adamlar salak ruh hastası mı ? La oğlum dünyada bu kadar erteleme haberi varken bunların derdi neyde hala bu kadar ısrar ediyorlar ertelememekte bok mu var aga ne var yani
    Hayır arkadaşım madem öne çekme gibi bir ihtimal var ulan gerizekalı o zaman haziranın başına kadar baksaydın eğer gidişat kötüyse o zaman ertelerdin ne diye şimdi olay çıkartıyorsun ? Amaç nedir lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten bu olayın en salakça tarafı sınava aylar varken erteleme haberi vermeleriydi. Sınava 2 hafta kala baktın vakalar yüksek o zaman dersin ki sınavı erteledik. Kimsenin sesi çıkmazdı çalışan zaten çalışmış olurdu deneme atardı kalan sürede. Sınava o kadar zaman varken kalkıp erteleme haberi vermek mallıktı.
  • Zaten bu olayın en salakça tarafı sınava aylar varken erteleme haberi vermeleriydi. Sınava 2 hafta kala baktın vakalar yüksek o zaman dersin ki sınavı erteledik. Kimsenin sesi çıkmazdı çalışan zaten çalışmış olurdu deneme atardı kalan sürede. Sınava o kadar zaman varken kalkıp erteleme haberi vermek mallıktı.
  • Kabine toplantısı yarın mı birisi hayrına yazsın haber sitelerimiz o kadar siktiri boktanki aynı paragrafı defalarca tekrarlayıp sayfayı dolduruyor ama bilgi vermiyor.

• bu hükümetin en büyük problemi zaten bir şeyi yapmaya karar verdikleri zaman bütün olasılıkları göze almıyorlar. Kahvehane mantığıyla yönetiliyor diyenlere hak veriyorum valla
  • ak parti toplandıktan 1 gün sonra kabine oluyor genelde yarın olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaceless_

Zaten bu olayın en salakça tarafı sınava aylar varken erteleme haberi vermeleriydi. Sınava 2 hafta kala baktın vakalar yüksek o zaman dersin ki sınavı erteledik. Kimsenin sesi çıkmazdı çalışan zaten çalışmış olurdu deneme atardı kalan sürede. Sınava o kadar zaman varken kalkıp erteleme haberi vermek mallıktı.
    Ya abi aynen aynen onu bende hiç beklemiyordum. Hayatımda duyduğum en aptalca şey hala aklım almıyor nasıl yaparlar böyle bir hatayı ya Lan sınava o kadar zaman var ne diye ekşın yaratıyorsun amk

• Yök Başkanı normal bi ülkede istifa etmeliydi ama ülke normal değil ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

ak parti toplandıktan 1 gün sonra kabine oluyor genelde yarın olur bence
    Yarında erteleme olmazsa artık unutalım bence yani hiç gerek yok inanın

• Erteleme olsa ne olacak ki bu anguslar sizce 2020 Eylül'e bu işi birakirlar mı?Sıcaklar geldi millet dışarda artik kimseyi eve sokamazsın. Misal veriyorum eski tarihine alinsa 2.dalganin ayak sesleri geliyor zaten e bu sinav da yapilmak zorunda dusunsene 3k vaka varken sinava girdiğini.Durum bu haldeyken sinav yapilmali ve aradan cikmali diye dusunuyorum.Ben tum planimi 26 temmuz a gore yaptim denemeleri sayiyla almistim konu eksigim vardi ama o surede halledilir diye 22 aydir calistigim icin dinleniyordum bir anda sinav erkene alındı.Inanin ben Mayis 4 ten beridir bu adamlar yüzünden toplasanız 7 saat uyku uyuyamadim.3 ay lti calistim lti cikarildi.Buna lafim yok sonuçta gorulmeyen bir seyi soramazsın ama dusun orda bile hakkim yendi cunku ben bu konulari tek öğrendim. Anlayacaginiz alinan hiçbir karari tasdik etmiyorum ancak bu sinav bir an önce yapilmali ve aradan cikmalidir.Ziya hastanede yapariz diyor :D aynen kanki bebenin başına 3 tane hoca dikersin çocuk öksürük krizinde ax²+bx i çözer. Aptal aptal onermeler sunup duruyorlar cunku yukarı taraflari basmiyor.Televizyonu acinca kac tane yoneticide sizi yönetecek duruş görüyorsunuz her alanda boyle.Avm calisanlari haril haril covid e yakalaniyor hala devam.Bomboş işler olalim da bitsin.Oyuncak haline getirmeye gerek yok.

• bir ülke bu kadar sorunlu olur 15 gün içinde yaklaşık 4-5 milyon kişi sınava girecek ki herkesin yanında velisi olacak (veliler beklemeyecek denildi ama msüde gördük) bunu dahi akıl edemiyolar kafayı yicem ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: clayfuun

bir ülke bu kadar sorunlu olur 15 gün içinde yaklaşık 4-5 milyon kişi sınava girecek ki herkesin yanında velisi olacak (veliler beklemeyecek denildi ama msüde gördük) bunu dahi akıl edemiyolar kafayı yicem ya..
    Abicim akıl ediyorlarda çok farklı şeyler dönüyor ya. Yoksa twitter'dan hiç mi haberleri yok sence ? Her yerde millet tweet atıyor kendileri de çok tepki aldıklarını biliyorlar ama adamlar bunu kendileri dillendirip kendilerine verilen tepkiyi körüklemek istemiyorlar. Ne kadar dillendirirlerse o kadar tepki yoğunlaşacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.