Şimdi Ara

ÇOK KARARSIZIM. PSİKOLOJİ? DOĞUDA HUKUK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hukuk için çabaladım hatta hukuk için mezuna kaldım .Şu zamana kadar da her türlü zorluğunu göze alarak okumak istiyordum. İlgim de var .
    Az buçuk gelebilecek sıralamayla doğuda hukuklardan biri tutar gibi.nere olursa giderim diye düşünüyordum ama fikrim değişmeye başladı.
    Psikolojiye veya pdr ye çok kolay gözüyle bakmıyorum ama hukuktan rahattır diye düşünüyorum. Şöyle bir durum var : ailemin yanında pdr veya psikoloji mi yoksa doğuda hukuk mu? siz olsanız ne
    yapardınız . çok zamanım olacak düşünmeye ama fikirleriniz lazım. siz olsanız ne yapardınız?

• İdealist isen hukuk derim. Ülkemizde hakim, savcı veya avukatın prestiji rehberlik hocasının kat be kat üstünde.
  • bence psikoloji ya da pdr yaz kardeşim. hukuktan daha iyi geliyor bana. zaten kontenjanları da azaldı avukat kaynıyor her yer. ailen yanında kafan rahat ikisinden birini oku
  • ailenin yanında okumak nedir ya ? ilkokulda ailenin yanındaydın lisede ailenin yanındaydın mezunken ailenin yanındaydın daha ne kadar ana kuzusu olarak ailenin yanında olmayı düşünüyorsun ?
  • Doğu diye hayallerinden vazgeçme. Sonuçta avukat olacaksın.

Edit:eksileyenler; hukuk isteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 24 Haziran 2015; 23:08:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için sıkıntı değil neresi olursa ama bazı bağların vardır seni o şehre bağlayan sadece aile olmayan . mevzu aslında ille de aile yanı değil dostum :)
  • Tabiki hukuk hem prestij hem de iş imkanı açısından. Hakim, savcı, avukat, müfettiş, uzman gibi tüm pozisyonlara yerleşme imkanı İİBF'nin kamuda girdiği neredeyse tüm sınavlara giriş hakkı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğudaki hukuk siralamasi 30bin ise psikoloji kaçma alıyor ve hangi şehir?

• üniversiteye sırf okumak için gitmiyoruz bakış açısı hayat görüşü değişik fikirler değişik insanlar kazanmak 4 yıl boyunca az da olsa eğlenmek için gidiyoruz doğuda bunu yapabilecek misin ? ben eğitim için gidiyorum deme çok yönlü düşün doğu diyorsun erzurum hukuktan bahsediyorsun sanırım daha geçen gün kadın sokakta sigara içti diye küfür ettiler kadına bilenler bilir. (kesinlikle ordaki insanların kişiliklerine hakaret yoktur) ama bu böyle bunları göz önüne al.
  • hukuksa hayalin onun peşinden git

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

İdealist isen hukuk derim. Ülkemizde hakim, savcı veya avukatın prestiji rehberlik hocasının kat be kat üstünde.

http://www.yeniulke.net/images/upload/savc%C4%B1-mehmet-kiraz-1.jpeg
  • Hocam psikoloji çok köklü en kötü 15k ile alan üniversitelerde okunur gerisi boş ona göre iyi bi üniversite tutuyorsa yaz geç yoksa sıkıntı olur hukuktanda daha zordur çünkü hukuk kaynakları Türkçe psikoloji kaynakları paso ingilizce o sebeble hazorlık zorunlu iyi üniversitelerde genelide %30 ingilizce psikoloji bilinenenin aksine hukuktan daha zor 4+2 okumak zorundasın sertifika konferansı hariç psikolojiyi araştırmadan yazma ben riski alıp yazacam mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 24 Haziran 2015; 23:14:03 >
  • sıralaması 30kdan fazla olan tam yada yarı burslu psikolojiler var. devlette psikoloji hukuk puanları aynı gibi bir şey zaten.
    vakıf üniversitesinde , kendi memleketinde, alıştığın düzen ,sevdiğin insanlar , rahat okumak vs doğuda( ki sıkıntı değil) , asosyallik ve zor bir bölüm.
  • gözünü seveyim kaldır fotoyu kardeşim. hala içim yanıyor .
  • Dostum ben de hesapladım puanımı aynı senin durumundayım.Dogudaki hukuklar garanti ama ben İzmir'den başka yere gitmek istemem.O yüzden pdr yazıp seneye tekrar hazırlanıcam.Tutmazsa da PDR'ye devam

• Banada hukuk geliyor ama psikoloji okuyacağım psikoloji okuması hukuk kadar zor değil zaten önemli olan üniversitede kendini yetiştirebilmen hukukta kişilik önemli ama psikoloji çok farklı kişilikleride yatkın bir bölüm

• Nereyi kazandin hocam

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    hortlatmayın hocam şöyle konuları ,,, bende acayip bi merak başlıyor gereksiz yere
  • Hezarfen1453 kullanıcısına yanıt
    Niye hocam

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    Erzincan Hukuk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.