Şimdi Ara

Çok iyi bir insanım fakat...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu forumdaki konularımı görmezden gelin burada eğleniyoruz sonuçta herneyse

Okulda olsun arkadaş çevresinde yada dışarıda olsun çok iyi bir insanımdır. Şöyle söyleyim her gördüğüm ihtiyacı olan kişiye yardım ederim ( maddi ve daha çok manevi ).

Birşeyler alıp yiyecek olsam arkadaşlarımı çağırırım gelin beraber yiyelim diye

Ders notu hazırlasam fazladan fotokopi çektirip arkadaşlara dağıtırım

Herhangi bir olumsuzluk olsa dahi tüm suçu tek başıma üstlenirim. En azından bir kişi zarar görsün mantığı

..
    ..

.

En son bir arkadaş okuldan ya iyiki seninle tanışmısım çok şanslıyım dedi.

Ya şimdi ben çok mu abartıyorum sizce?

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisi ile yazımı bitiyorum

İyi forumlar

• Bence abartmıyorsun ama dikkatli olmalısın. Bu iyiliğini çıkar için kullananlar çıkabilir karşına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

Bence abartmıyorsun ama dikkatli olmalısın. Bu iyiliğini çıkar için kullananlar çıkabilir karşına.

Yorum için sağolasın. Arkadaşlar bile bazen bu kadar iyi olma diyorlar. Bakalım iyilik yapan kaybetmez derler
  • Böyle birisi bu yaptıklarından bahsetmezdi , kendini övmezdi.
  • hacı senle ne çok ortak yönümüz varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Böyle birisi bu yaptıklarından bahsetmezdi , kendini övmezdi.

Arkadaş kendisini övmüyor zaten, 'yaptıklarım doğru mu acaba?' diye soruyor.

@MucukluSucuk

Yaptıklarınızı aşırıya kaçmadan yaparsanız sizin için daha iyi olur.Yarın bir gün bu iyi niyetli tavrınız başınıza dertler açabilir..
  • İşi enayilik boyutuna götürme. Suçu üstlenmek neymiş, yakacan başını bi gün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Böyle birisi bu yaptıklarından bahsetmezdi , kendini övmezdi.

övmedim kendimi ama gel öveyim kardeş

geçenlerde yavru kedi gördüm karşıdan karşıya geçiyordu araba çarpmasın diye ben geçirdim kediyi yolun kenarına sonra kedi peşimden gelmeye başladı baya çıktı yukarı doğru. neyse kedi bir arabanın altına oradan arabanın ön tekerinden motoruna girdi.kediye seslendim felan çıkmadı. adam arabayı çalıstırıp gaza bassa gitti kedi. tabi ben hemen kağıda arabanın motoruna kedi girdi çalıstırmadan önce kontrol edin diye not yazdım ve astım camına arabanın.

+ bugün cebimdenki son yol parasını yardıma muhhtaç bir teyzeye verdim 5 km yolu yüreyerek geldim.

övünüyorum yaptıklarımla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

hacı senle ne çok ortak yönümüz varmış

boy aynı kilo aynı aşk durumu aynı sanırım üni 1 desin bende öyle :)

Alejàndro : @

Haklısın.Arkadaşlar iyi niyetimi suistimal etmedikleri sürece sorun olmaz.
  • Konu sahibi arkaadş çok iyi niyetli olduğundan bahsetmiş ama bir taraftan diyor ki acaba doğrumu yapıyorum diye soruyor ?

Aynısını bende yapıyorum amcaoğlum diyorki sen çok kaliteli insansın.. Ama bu iyi neyitimizden dolayı biz zararlı çıkıyrouz bazen o yüzden dikkat etmek lazım bu iyi niyetimizi kötüye çevirmelerinden korkuyoruz ama hala aynı huyumuz devam ediyor.. ne yapayım.

Beni bilenler biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

Arkadaşlar bu forumdaki konularımı görmezden gelin burada eğleniyoruz sonuçta herneyse

Okulda olsun arkadaş çevresinde yada dışarıda olsun çok iyi bir insanımdır. Şöyle söyleyim her gördüğüm ihtiyacı olan kişiye yardım ederim ( maddi ve daha çok manevi ).

Birşeyler alıp yiyecek olsam arkadaşlarımı çağırırım gelin beraber yiyelim diye

Ders notu hazırlasam fazladan fotokopi çektirip arkadaşlara dağıtırım

Herhangi bir olumsuzluk olsa dahi tüm suçu tek başıma üstlenirim. En azından bir kişi zarar görsün mantığı

..
    ..

.

En son bir arkadaş okuldan ya iyiki seninle tanışmısım çok şanslıyım dedi.

Ya şimdi ben çok mu abartıyorum sizce?

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisi ile yazımı bitiyorum

İyi forumlar

http://www.youtube.com/watch?v=kvI7yCNZzbk

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Konu sahibi arkaadş çok iyi niyetli olduğundan bahsetmiş ama bir taraftan diyor ki acaba doğrumu yapıyorum diye soruyor ?

Aynısını bende yapıyorum amcaoğlum diyorki sen çok kaliteli insansın.. Ama bu iyi neyitimizden dolayı biz zararlı çıkıyrouz bazen o yüzden dikkat etmek lazım bu iyi niyetimizi kötüye çevirmelerinden korkuyoruz ama hala aynı huyumuz devam ediyor.. ne yapayım.

Beni bilenler biliyor.

Aynen hocam herkes iyi değil diye bizde öyle olamayız.İyiliğe devam gerisi yalan
  • Tüm bunları yaparken mutluysan,gerisi teferruat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Konu sahibi arkaadş çok iyi niyetli olduğundan bahsetmiş ama bir taraftan diyor ki acaba doğrumu yapıyorum diye soruyor ?

Beni bilenler biliyor.

Aynen hocam herkes iyi değil diye bizde öyle olamayız.İyiliğe devam gerisi yalan

Hocam herkes iyi niyetli olacak diye birşey yok şunu unutmayalım her insan 4*4 lük değildir illaki bir yerde eksiğmiiz çıkacaktır tabikide onu her haliyle kabulenmekten başka çare yok.

Bu huyumdan vazgeçmem..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

Bence abartmıyorsun ama dikkatli olmalısın. Bu iyiliğini çıkar için kullananlar çıkabilir karşına.

Yorum için sağolasın. Arkadaşlar bile bazen bu kadar iyi olma diyorlar. Bakalım iyilik yapan kaybetmez derler

iyi yap denize at. deniz bilmezse halik bilir
  • Mesala örnek vereyim..

Dün akşam eve doğru yürürken bizim iki arkadaşla beraber elinde birinin zaten koca mısrla ilgili yapılmış cipsi gibi birşey vardı cips değilde bildiğin mısır yani öyle birşeydi hayvanlarda rahat yer onu gevrekli birşeydi her neyse bu paketi benim elimdeydi ve küçük bir tane yavru kedi ağacın dibinde durmuş bize bakıyor dedim ne oluyor diye tam gittiğim yerde geri döndüm arkadaş diyorki ya bırak aç kalsın olurmu lan öyle ? bırak yesin hayvan hiç bişi demeden elimdeki paketi açıp verdim kediye yedimi bilmiyorum artık yeterki kedi yesin ul** biz her gün yiyioruz içiyoruz bırak hayveanlar yesin diyeke o elimdeki paketi komple bıraktım orda.

O kadar iyi niyetli olunca işte bırak tartışmayı hiç girişmiyorum bile böyle kendi halinde adamım çünkü biliyorum ki o adamın huyu değişmeyecek boşu boşuna niye kendimi paralim diye düşünüyorum sonrasında eğer gerekli durumda zaten giriyorum tartışmaya.

Çok çok nadirdir tartıştığım kişiler ama kimseyede bulaşmadğım için tartşıma olmuyor

• Test edildi sonuç olarak alnına enayi damgası yiyip akıllanıyorsun Tecrübeyle sabittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiniyetini; saflık, aptallık ve gerizekalılık olarak algılayacak kız ağırlıklı olmak üzere insanlar olacak etrafında..DİKKAT!!!
    kendini kullandırma kardeşim..suistimale pek müsait bir yapın var çünkü henüz aldatılmamış, okkalı bir kazık yememişsin..
    pişmanlığı pek beterdir, kendine gelmen çok zaman alacağı gibi, sevmek, yardım etmek ve muhabbet etmek gibi hoş hasletlerini ve yeteneklerini de artık kullandırmaz hale getirir, samimiyet istidadını çalar, bir çırpıda yok ederler..Özellikle karşı cinse karşı, bunlar içerisinde de hoşlanıyorum diye tavsif ettiğin kişiye özellikle dikkat et!
    Sana abi tavsiyesi..
    Vesselam..
  • Bende senin gibiyim geçen elamanın birine çıkardım 50 lira verdim gidiş o gidiş başka biri için neler neler yaptım geçen bana büyük bir yanlış yaptı bu söylediğim insanlara hiç bir zaman dostum demedim sıradan bir arkadaş benim için yani güvenmiyordum zaten ama iyi niyetimden faydalandılar pişman mıyım değilim onlar benim gibi birini kaybetti, o parayı alıp yok olan arkadaş gelip para bulamadım deseydi canın sağ olsun der başka bir zaman yine para koyardım cebine, diğerine her zaman her konuda destek oldum olurdum da ama oda artık kaybetti şansını ne halleri varsa görsünler iyi niyetli olmaya devam edecem ben bir şey kaybetmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Bende senin gibiyim geçen elamanın birine çıkardım 50 lira verdim gidiş o gidiş başka biri için neler neler yaptım geçen bana büyük bir yanlış yaptı bu söylediğim insanlara hiç bir zaman dostum demedim sıradan bir arkadaş benim için yani güvenmiyordum zaten ama iyi niyetimden faydalandılar pişman mıyım değilim onlar benim gibi birini kaybetti, o parayı alıp yok olan arkadaş gelip para bulamadım deseydi canın sağ olsun der başka bir zaman yine para koyardım cebine, diğerine her zaman her konuda destek oldum olurdum da ama oda artık kaybetti şansını ne halleri varsa görsünler iyi niyetli olmaya devam edecem ben bir şey kaybetmedim.

50 lira kaybetmişin. 6 paket sigara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.