Araba ile 300 yapıyorum.Virajlara giriyorum.Tam kaza yapacam rüya lan bu umarım ölürüm nasıl birşey acaba falan diyorum.Ama kaza yapamıyorum.Çok zevkli birşey
ben yapıyorum mesela adam bana ateş edicekken ulan zaten rüyedayım diyip gözleri bi açıyorum üstüm açılmış :D
Rüya Görmüyorum
BENİ Bİ KERE MAFYA KOVALIYORDU.BENDE HEMEN MERDİVENDEN ATLADIM VE UYANDIM. BANA SÜREKLİ KARABASAN GELİYODU Bİ ARA.
hmm.. lucid demek anladım biraz geliştirirsem yarın görceğim rüyayının fragmanını bile görebiliyormuşum ne anlamı kalır o zaman neyse aynen benimde 2 hayatım var bir normal yaşam birde rüyamdaki yaşam
Bazende böyle rüya mıdır nedir tam bilmiyorum,kuyudan asağıya düşüyorum,böle kapkaranlık bi boşluk ,birden alttaki çiviler belirginleşiyor,onlara saplandıgım an zıplıyorum yatakta .
quote:
Orjinalden alıntı: Djmelih
quote:
Orjinalden alıntı: Error 404
garip valla bunları düşünecek vaktim dahi olmuyor.uykum geldi mi kafayı vurup köpek gibi yatıyom ne rüya ne başka bişey hatırlıyom
merak ettimde DH elbet bi cevap verir dedim hala kesin bişi yok
Bendede var geçen rüya gördüm çok güzeldi.. ben yönlendiriyordum bide türk film'inden bi adam arabayla kovalıyor beni rüyada koşuyorum arabaya bineyim diyorum sonra kendime diyorum ki; ben araba kullanmayı bilmiyorum öyle araştırıyorum gaza bi basıyorum gidiyorum falan zevkki bişi..
yapabiliyorum lucid dreaming bunu yapabilen çok kişi var. hatta her normal insan ypabiliri sanırım.
bende her zaman değilde arada oluyor.bi kere rüyamda tatilyadaydım.nasıl olsa rüyadayım deyip trenden aşağıya atladım.hiç bişey olmadı.
bi kere de nasıl olsa rüyadayım deyip gökdelenden atlamıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: To die
Ben bir kere nasılsa rüyadayım deyip .........
Ben Haftada 1 Hiç Aksatmam.
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR
quote:
Orjinalden alıntı: To die
Ben bir kere nasılsa rüyadayım deyip .........
Ben Haftada 1 Hiç Aksatmam.
konuyu saptırmayalım
güncel
ben hava olsun die demiyorum ben
örnek = catıya cıkıyorum amman rüya nasıl olsa bişi olmaz diyorum atlıyorum
ben çok uyuduğum zaman oluyor. galiba vucut dinlendikten sonra rüyaların içine bilincim de karışıyo yani yorgun değilken uyursam her seferinde tam olarak kontrol edemesem de rüyada olduğumun bilincinde oluyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme