Şimdi Ara

Çok İlginç Var Mı Benden Başka Bunu Yapabilen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Djmelih

quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

rüyayı yönlendirebilmek diye bişe var

herkes yapamaz

Bunun için hiç bi çaba sarfetmedim yetenek mi yani

bilmiyorum belki de ruh haline vs baglı bişeydir
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaa

aynı sey bende de var. cok ufaklıktan berı ruyalarıma yon verebılıyorum. ıstedıgım zaman uyanım ıstedıgım zaman ruyanın kalan yerınden devam edebılıyorum.

aynı bendensin işte..

Arkadaşa fazla bulaşmayın deliler kulübünde
  • rüya kötü gidince uyanıyom ben
  • Bende rüyanın herhangi bir yerinde uyanabiliyorum
  • ben hıc ruya gormuyorum
    buda bı sorun olabılırmı yanı toplasan 5 senedır gordugum ruya sayısı bı elın parmaklarını gecmez
  • Eethh arkadaşım bunu yapabiliyosan çok şanslısın demektir. İStediğini yap yaa daha ne istiyosun. BEn olsam güzel bi odayı nelerle donatırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Eethh arkadaşım bunu yapabiliyosan çok şanslısın demektir. İStediğini yap yaa daha ne istiyosun. BEn olsam güzel bi odayı nelerle donatırdım

p0FF..

abazalığa lüzum yok
  • quote:

quote:

aynı sey bende de var. cok ufaklıktan berı ruyalarıma yon verebılıyorum. ıstedıgım zaman uyanım ıstedıgım zaman ruyanın kalan yerınden devam edebılıyorum.

aynı bendensin işte..

Arkadaşa fazla bulaşmayın deliler kulübünde

cok guzel bı duygu ama . ruyların efendısıyım. astıgım astık kestıgım kestık ..... ...... daha ruyada gozume kestırıpte goturemedıgım kız olmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

Benim durumum şöyle oluyor , rüya baya bir derinleşiyor , tehlikeli olmaya başlıyor birden bilinç açılıyor "rüya lan bu" diyorum herşey kesiliyor :)

Kendini geliştirirsen yakında rüyalarına hakim olup eyfel kulesinin tepesinden atlayıp hiç bir şey olmamış gibi rüyana devam edebilirsin

Lucid Rüya.
    Forumda tartışılmıştı.

Şu ana kadar rüyamı yarım yamalak biçimlendirebiliyorum.Yani ortamı mekanı oturtuyorum ama sonra parazitleşiyor.

• Bende de oluyor hatta bazılarını rüyada oldugunu bildiğim halde devam ettirebiliyorum
  • bende de yapabiliyorum.bunun ismi Lucid Dreaming.rüyanda yönetebilme olayıdır.

ben bunu çok yapabiliyorum.mesela derste kendimi görüyorum.sonra da ne dersi okul bitti deyip bir rahatlıyorum.
    sonra da beni tutabilene aşk olsun.

gerçek gibi herşeyi hissedebiliyorum.istediğim herşeyi yapabiliyorum.istediğimi arabadan indirip, arabayla gezebiliyorum.

sıkıştığım bi rüyada kendi kendimiuyandırabiliyorum.
  • O biçimlendirdiğiniz kısım; bilincinizin yerinde olduğu, tam uyku haline girilmemiş kısım olabilir mi? Belkide rüyalarını hiç hatırlamıyorsun fakat uykuya dalmadan önce kurduğun hayallerini rüya olarak yorumluyorsun?

Benim rüyalarımda hep felaketli olur; araba kullanırım yol yarılır, birinden kaçmaya çalışırım üstüme ağırlık çöker, gider biyerden kayar düşerim, boşlukta düşerken, aniden uyanırım .. vb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist_eco

bunu bende yapabılıyorum.ruyamı kontrol edebılıyorum.
  • Ben kesinlikle yapıyorum.
    Bazen rüyada bazı seyler ters gidiyor. Böyle acayip acayip rüyalar.
    Korkunc rüyalar intihar rüyaları vs.

Ama ben rüya icinde cok heyecanlanıyorum ve rüyanın gidisatına göre birazdan ölmem gerekiyor diyelim
    ya da ailem söyledigim bi yalanı anlayacaklar diyelim.

Kendi kendime nasıl olsa rüya bırak öleyim,bırak anlasınlar,devam et rüyaya, eğlenmene bak diyerek
    devam ettirebiliyorum:)

bazen kontrolden cıkıyor birden uyanıyorum.
    Hee ya rüyayadı niye bu kadar heyecan yaptım diyorum:)

Bazen de uyandıktan sonra rüyaya devam etmek istiyorum.Nadir de olsa devamı gelen rüyalar oluyor
  • Ben bunun ustasıyım :D

Yarın yapıcaklarımı rüyamda deniyorum :D:D...Çünkü karşımdakilerin kişiliklerini ne cevap vereceklerini beynim biliyor yani onların yarında ne yapacakları böylece belli oluyor yarın istediğimi diyebiliyorum çok güzel birşey...
    Sakın fazla kaptırmayın kendinizi ben çok uzun süre bir online oyunda en sağlam oyuncu olarak düşündüm kendimi sonra uyandığımda çok kötü hissettim kendimi...

Düşündüğümüde görebiliyorum bunun üzerinde çalışmanız gerekiyor herkez sar kafayı uyu diyor ben hem uyuyorum,hemde hayat yaşıyorum 2 hayatım var gibi çok güzel birşey...Uyandığımda yatıp rüyaya devam edebiliyorum o daha güzel birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZamansizKar -- 29 Haziran 2008; 0:44:20 >
  • aynen bende ayrıca geri alıp aynı yerleri tekrar istedğim gibi yönlendirebiliyorum ozellikle biri kovalarsa falan ama bazen 3-5 kere alıyorum her seferinde gene yakalıyor

quote:

• ben genelde rüya görmüyorum.gördüğüm zaman uyanırsam bidaha uyuyorum aynı rüya devam ediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

aynen bende ayrıca geri alıp aynı yerleri tekrar istedğim gibi yönlendirebiliyorum ozellikle biri kovalarsa falan ama bazen 3-5 kere alıyorum her seferinde gene yakalıyor

quote:

Desenenize mutlak kaderden kaçış yok rüyada bile......

• Aynı şey bendede oluyorda burda veya başka yerde sormak aklıma hiç gelmedi
    rüya görüyorum ama rüya gördüğümün farkındayım garip bir durum
    Hatta rüyamda ağladığım olmuştur sonra kendime rüya bu ne yapıyorum dediğim olur
    quote:

Arkadaşlar mesela uykudayım diyelim ki köpekler kovalıyor duruyorum kaçmama gerek yok ki rüyadayım deyip oturuyorum köpekler kayboluyo sonra annem ne yapıyo diyorum arkamı dönüyorum annem var filan korktuğum zaman anında uyanabiliyorum ama uyanırken her zaman rüyadayım deyipte uyandım benden başka böyle şeyler yapabilen var mı?
  • Küçükken yapıyordum ama artık fazla rüya görmüyorum gördüğümde ise yarım yarım yönlendirebiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.