Şimdi Ara

Çok garip wireless sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. şu an başka laptoptan yazıyorum. kendi laptopumda dün geceye kadar internete girebiliyordum. ama bu sabahtan beri internet hiç yok. yani wireless tuşu açık ama sanki bozulmuş gibi hiç çalışmıyor. kullanılabilir ağlar kısmı bomboş. listeyi yenile diyorum hiç bir şey olmuyor. ne kendi modemimi ne çevredekileri görüyor. sağ altta internet simgesi kırmızı. yani hiç internet yok. sanki wireless kapalı gibi. ama açık eminim. donanımı kaldırdım baştan kurdum olmadı. onar diyorum olmuyor. aygıt yöneticisine girdim ve ekran görüntüsü aldım. orada bitdefender yazıyor ama bende bitdefender falan yüklü değil ki. o nasıl geldi anlamadım :confused: lütfen yardım edin bir türlü çözemedim :(

http://i.imgur.com/lirLPYp.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night King -- 6 Şubat 2014; 14:12:27 >

• laptop markam hp pavilion dv6000. eski biraz 6 yıllık.
  • üzerinde sarı ünlem olanların hepsini kaldır de kaldırma ekranında eğer sürücüsünü sil diye bişey varsa onada tik koy
    sanal ağ kartları var bit defender sanal ağ kartı yaratmış çakışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

üzerinde sarı ünlem olanların hepsini kaldır de kaldırma ekranında eğer sürücüsünü sil diye bişey varsa onada tik koy

+1 Bitdefendir programı yüklü galiba o yüzden bilgisayarın ağ kartı ile kendi sanal ağı ile uyumsuzlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

üzerinde sarı ünlem olanların hepsini kaldır de kaldırma ekranında eğer sürücüsünü sil diye bişey varsa onada tik koy

yaptım düzelmedi kardeş
  • HP'ler neden hep sorunlu olur?
  • Her hengi bir live linux ile bilgisayarını başlat eğer hala wireless çalışmıyorsa üzgünüm büyük ihtimal donanımsal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

Her hengi bir live linux ile bilgisayarını başlat eğer hala wireless çalışmıyorsa üzgünüm büyük ihtimal donanımsal.

off donanımsal olmasın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldice

merhaba. şu an başka laptoptan yazıyorum. kendi laptopumda dün geceye kadar internete girebiliyordum. ama bu sabahtan beri internet hiç yok. yani wireless tuşu açık ama sanki bozulmuş gibi hiç çalışmıyor. kullanılabilir ağlar kısmı bomboş. listeyi yenile diyorum hiç bir şey olmuyor. ne kendi modemimi ne çevredekileri görüyor. sağ altta internet simgesi kırmızı. yani hiç internet yok. sanki wireless kapalı gibi. ama açık eminim. donanımı kaldırdım baştan kurdum olmadı. onar diyorum olmuyor. aygıt yöneticisine girdim ve ekran görüntüsü aldım. orada bitdefender yazıyor ama bende bitdefender falan yüklü değil ki. o nasıl geldi anlamadım :confused: lütfen yardım edin bir türlü çözemedim :(

format at

• quote:

Orijinalden alıntı: emirfilemirfil

quote:

merhaba. şu an başka laptoptan yazıyorum. kendi laptopumda dün geceye kadar internete girebiliyordum. ama bu sabahtan beri internet hiç yok. yani wireless tuşu açık ama sanki bozulmuş gibi hiç çalışmıyor. kullanılabilir ağlar kısmı bomboş. listeyi yenile diyorum hiç bir şey olmuyor. ne kendi modemimi ne çevredekileri görüyor. sağ altta internet simgesi kırmızı. yani hiç internet yok. sanki wireless kapalı gibi. ama açık eminim. donanımı kaldırdım baştan kurdum olmadı. onar diyorum olmuyor. aygıt yöneticisine girdim ve ekran görüntüsü aldım. orada bitdefender yazıyor ama bende bitdefender falan yüklü değil ki. o nasıl geldi anlamadım :confused: lütfen yardım edin bir türlü çözemedim :(

format at

Görüyorumda her konuya gereksiz mesaj yazıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Driverleri yeniden yükle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

eğer driver dosyası elinde var ve kurulmuyorsa artık miadını doldurmuştur wifi kart mefta olmuştur.

genede ethernetle neti getirebiliyorsan pc ye yardımcı olayım.

• saolun arkadaşlar kendim hallettim :) bende ad aware yüklüydü. silmiştim sonradan sapıttı internet. resmi forumundan bi şey yükledim 1 dk bile sürmedi düzelmesi. çok garip bir durum ama düzeldi yani :)
  • basliga cözüldu yazarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

basliga cözüldu yazarmisin

yazdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.