Şimdi Ara

Çok Garip Şeyler Yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada de ja vu diye adlandırılan olayı yaşıyorum fakat bu çok değişik oluyor.Şöyle ki,deja vu yaşadığımda daha önce yaşamış gibi hissedersinz ya,sanki daha önceki hissimdede bunun deja vu olduğunu söylemişim gibi oluyor.Yani sanki önceden iki kere yaşadığım birşeyi tekrar yaşıyormuşum gibi.Bende psikolojik ir sorun mu var yoksa normal bir şey mi lütfen ciddi mesajlar yazın inanmayanlarınız olabilir anlayışla karşılarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Banada oluyor arada. Sanki daha once yasamisin gibi.

evet üstüne birde daha önce yasadigimdada dejavu olmus oluyor.Yani daha önce dejavu olduğum bir olayı tekrar yaşıyorum

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

Arada de ja vu diye adlandırılan olayı yaşıyorum fakat bu çok değişik oluyor.Şöyle ki,deja vu yaşadığımda daha önce yaşamış gibi hissedersinz ya,sanki daha önceki hissimdede bunun deja vu olduğunu söylemişim gibi oluyor.Yani sanki önceden iki kere yaşadığım birşeyi tekrar yaşıyormuşum gibi.Bende psikolojik ir sorun mu var yoksa normal bir şey mi lütfen ciddi mesajlar yazın inanmayanlarınız olabilir anlayışla karşılarım

Takma kafana ya bende aynı olayı 4 kere yaşadığımı hissettim hiçbir şey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.