Şimdi Ara

Çok garip bir alerjim var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevsim değişikliklerinde yaşadığım vücut alerjim var. Baldırlarımdan kasıklarıma kadar kırmızı alerjiler çıkıyor ve cidden kaşınıyor. 1 hafta kadar sonra kuruyor ve yenileri çıkıyor, bacaklarım alerji kurularıyla dolu. Çevremdekiler "Fazla yağlı yemekten, fast-food yemekten" diyorlar ama hiç inanasım yok. Tuzlu suyla yıkadım, krem sürdüm ama bunlar sadece kaşıntıyı dindiriyor, kalıcı bir çözüm olmuyor. Tıp fakültesine gidip araştırma yaptırayım diyorum ama sürekli çağırırlar diye gidemiyorum (okul dolayısıyla). Sizden çözüm beklemiyorum fakat benim gibi alerjisi olan varsa neler yapıyor dinlemek isterim. İyi forumlar.

• etrafındakilere güvenme millet boşuna yıllarca okuyup doktor olmaya git bir cilt doktoruna ayrıca büyük ihtimalle o hastalık sadece sende yoktur abartma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin o kadar da kötü değil. Ben ne çay içebiliyorum nede kahve. Hatta üstüne üstlük bide vejeteryanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Senin o kadar da kötü değil. Ben ne çay içebiliyorum nede kahve. Hatta üstüne üstlük bide vejeteryanım.

Peki alerji olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
  • CoppeR. kullanıcısına yanıt
    Amcamın anlattıgına göre en son 12 yasındayken çay içmişim bir şekilde. İçtikten sonrada suratım şişmiş ve vücudumun her yerinde kırmızı noktalar oluşmuş. Sonra doktora götürmüşler. Bir kaç tane kullandıgım ilacım var.
  • ürtiker hastalığının çeşitlerinden biridir
  • Yalnız değilsin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcanD

Yalnız değilsin :(

:(
  • Makinada kullanılan çamaşır deterjanları bunları tetikleyebilir. Beyaz sabun tozları var makinada yıkama için. yumuşatıcı asla kullanmayın.
    Neyle beslendiğiniz de önemli bir faktör. Test yaptırmaktan ziyade kendiniz de deneyebilirsiniz. Bu tür alerjileri olanların domates, karpuz, süt ürünleri gibi şeylerden dönem dönem uzak kalmaları gerekebilir. Anlattığınız hikaye ürtiker ile örtüşüyor. Elbette bir cildiyeciye gitmeniz gerekecek ama bu ürünleri diyetinizden çıkartarak tek tek deneyin. Belki bir faydası olur.
    Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.