Şimdi Ara

Çok Fonksiyonlu Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce elimde , EPSON RX520 modelinde yazıcı bulunuyordu , artık masraf çıkarmasına daha fazla uğraşamadım (dolan kartuş vs. ne varsa denedim ,fakat en son nozzleların tıkanıp 180 ytl masraf çıkarmasıyla bu karara vardım).

Şimdi sizden , öğrenci bütçesine uygun ve kolayca doldurulabilir kartuşları olan bir makine arıyorum.
    İlk başta lazer almayı düşündüm , fakat onlarında renkli olanları öğrenciye göre yüksek maliyetlere ulaşabiliyor.

İlk başta
    HP PHOTOSMART C4480 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ
    DESKJET F4280 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ

makinalarını düşünüyorum.Alacağım alet bu sefer kesinlikle HP olacak , çünkü en kolay doldurulabilir kartuşlara sahipler.Yine sizin düşüncelerinizi almak isterim.

Teşekkürler herşey için

• güncel
  • arkadaşım ben HP 4380 modelini aldım teknosadan 159YTL fax hariç tüm özellikler+4280 den farklı olarak wireless var, ben memnunum kartuşlarını da evde kendim dolduruyorum tavsiye ederim
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim :)

Şimdi baktım , evet güzel bir modele benziyor.Fakat sanırım bu viviera ink diye birşey var.Bunun etkisi nedir yazıcıya bi bilgin var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melankolia2006

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim :)

Şimdi baktım , evet güzel bir modele benziyor.Fakat sanırım bu viviera ink diye birşey var.Bunun etkisi nedir yazıcıya bi bilgin var mı?

benim bildiğim viviera hp nin mürekkep ismi ink de zaten mürekkep demek nasıl epson bazı kartuş modellerinde durabrite mürekkepi kullanıyor hp de viviera mürekkeplerinin adını vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 15 Ekim 2008; 2:18:20 >
  • Anladım sadece ad olarak öyle gözüküyor.Peki dolum işi baya zahmetli mi ?

Başka yazıcı önerileriniz varsa lütfen söyleyin

Cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melankolia2006

Anladım sadece ad olarak öyle gözüküyor.Peki dolum işi baya zahmetli mi ?

Başka yazıcı önerileriniz varsa lütfen söyleyin

Cevaplar için teşekkürler

ben daha evvel eski yazıcıda kendini otomatik resetleyen kartuşları kullanıyordum seningibi.Doldurmak bir süre sonra sıkıcı hale gelmeye başlamıştı
    bide kartuşların bazılarınıda tanımaka sorun çıkartıyordu uğraştırıyordu yani
    şimdi ben ciss sistemine geçtim bir ay oldu hiçbir sorun yok sen uzun süre yazıcıyı kullanmadın galiba nozuller ondanda tıkanmış olabilir yada kalitesiz mürekkeptende
    bendeki yazıcı dx8450 ve yeni sistemi cescesordan aldım çiplerin düğmesi olması beni cezbetti böylelikle resetlemede sorun çıkartmayacağını düşüüyorum
    benim maliyetim şu oldu yazıcı 120 ytl ciss sistemi ve mürekkepleri bizzat cescesorun dükkanından aldım oda 90 ytl cıvarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani aslında aklımdan EPSON da bu kartuş olayındaki kolaylıklardan dolayı geçmiyor değil , ama marka olarak soğuttu beni.Şimdilik HP 4380 ile Pixma 610 arasında kaldım düşünme aşamasındayım.

Önerileriniz ve cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim

İyi çalışmalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwind -- 17 Ekim 2008; 1:35:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUFANER

arkadaşım ben HP 4380 modelini aldım teknosadan 159YTL fax hariç tüm özellikler+4280 den farklı olarak wireless var, ben memnunum kartuşlarını da evde kendim dolduruyorum tavsiye ederim

kardeş baktım şimdi tekonsada 219 ytl diyor??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.