Şimdi Ara

Çok fena tik oldu, özürlü gibi hareketler yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanda 1-2 tik olur hadi neysede, 4-5 tik birden oldu son bir haftada.
    Gözlerimi kırpıp duruyorum sürekli, çenemi ileri geri oynatıyorum, kafamı ileri geri, boynumu sağa sola çıtlatıyorum, burnumu dudağıma değdiriyorum ve bunu sürekli yapıyorum bırakamıyorum yav.. her şeyi denedim kuranın üstüne el bastım bir daha yaparsam şöyleyim böyleyim annem babam ölsün dedim yinede yapıyorum yapmazsam mesela boynumda ağrı oluyor bir bir şey orda duruyor sanki çok kötü vallahi tüm konsantrem bozulmuş durumda nasıl geçer

• Hayır herşeyi anlarimda tik bu yani kolay kolay birakamazsin gidip niye bi daha yapmicam diye kurana el basiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 15 Haziran 2014; 13:07:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiysen bir hastaneye git.
  • Kuranın üstüne el basmak hangi mallığın türü ?
  • Burnunu dudağına değdirisun demek

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

Burnunu dudağına değdirisun demek

çok ince kardeşim aynen değdirmeye çalışıyorum işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Kuranın üstüne el basmak hangi mallığın türü ?

kuran carpyıo ya kardeş ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 gündür tık yok çok garip
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tik değil onlar reflekslerin gelişmiş. Öyle düşün
  • Okb araştır

• Yaptigin anda direk ne yapiyorsan keseceksin ve bir dahakine yapmamaya dikkat edeceksin, kendini boyle sartlandir. Azalma olur 1-2 haftaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Haziran 2014; 13:47:47 >
  • kafami ileri geri nedir abi cok yasa emi.sayende moralim yerine geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş göz kırpması ve dudağı burna değdirme banada olmuştu. Göz kırpma olayını kitap okuyarak geçirmiştim ben. Kitap okurken kitaba kendini verip odaklanınca göz kırpmadan okumaya başlıyorsun bianda sınavlar icin kitap okumam gerektiği zamanlar kendiminki bianda böyle geçmişti. burun değdirmeyi ise aynaya bakarak yapmıstım bikackere dışardan çok itici göründüğünü anladım ve bidaha yapmamaya başladım
  • İstemli olarak nefes almak daha kötü bir şey nefes aldığını unutana kadar gitmiyor
  • Tik by geçmez hemen niye Kuran'a el basıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

İnsanda 1-2 tik olur hadi neysede, 4-5 tik birden oldu son bir haftada.
    Gözlerimi kırpıp duruyorum sürekli, çenemi ileri geri oynatıyorum, kafamı ileri geri, boynumu sağa sola çıtlatıyorum, burnumu dudağıma değdiriyorum ve bunu sürekli yapıyorum bırakamıyorum yav.. her şeyi denedim kuranın üstüne el bastım bir daha yaparsam şöyleyim böyleyim annem babam ölsün dedim yinede yapıyorum yapmazsam mesela boynumda ağrı oluyor bir bir şey orda duruyor sanki çok kötü vallahi tüm konsantrem bozulmuş durumda nasıl geçer

dediklerinin aynısını ben yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

İstemli olarak nefes almak daha kötü bir şey nefes aldığını unutana kadar gitmiyor

Sağol kardeş onuda ekledik sayende
  • Rot balans yaptır sanayide ayar kaçmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.