bu filmi izleyen oldu mu? Ben bugün izledim arkadaşlar çok övmüştü ama benim fazla hoşuma gitmedi. Siz nasıl buldunuz http://www.imdb.com/title/tt0829482/
quote:Orjinalden alıntı: X@ndeR filmi geçtimde bu Emma Stone denen bayan güzelmiş baya ve 19 yaşında daha. o benimdir
bu film in imdb de bu kadar yüksek puan alması amerikan yapımı olması yüsünden herhalde,anlamıyorum :S tek begendigim yer catlak polisler di merak için izlenebilir ancak.. beklenti olmasın
Konusu amerikan pastasının ilk flimine benziyor hatta benzemek hafif kacar aynısı fakat ondan çok daha iyi diyebilirim, izlerken çok güldüm
quote:Orjinalden alıntı: Özgür Can konusu çaok basit geldi bana. Filmdeki Jules (Emma Stone) karakteride oldukça güzeldi güzel mi bu hanim?
quote:Orjinalden alıntı: Somebodysomeone quote:Orjinalden alıntı: Özgür Can konusu çaok basit geldi bana. Filmdeki Jules (Emma Stone) karakteride oldukça güzeldi güzel mi bu hanim? değil mi?
BEn sevdim Çatlak polisler Seth Rogen ve bill Hader felaket komikti Michael Cera ve Jonah Hill'de iyi oyuncular bence