< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çok fazla zengin insan var (2. sayfa)

-
-
Mal mülk satarak zengin gözükmeye çalışan, sonra bu para bitince fakirlikten kırılan insanlar hep oldu olacak. Birikim yaparak tarla, arsa, ev alan büyüklerinin mallarını yiyen sürüyle evlat var. Bunu akıllıcı değerlendirip paradan para kazananlar da var elbette.
Gösteriş meraklısı bir millet olduğumuz için normalimiz "normal" olmaktan çıkalı çok oldu. Ben bunun sebeplerinden biri olarak, köyden kente göçün hızlandığı 60-70'lerden sonra oluştuğunu düşünüyorum.
Bu arada zenginlik diye gözüken, konuştuğumuz şu konular avrupada ortalama bir ailenin "normali". Durum içler acısı ama soran olursa 2023'te uzaya çıkıyoruz.
-
Bi kısım çok zengin bi kısım çok fakir ortası kalmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zenginleşmek için seçim sonrasını bekleyin. Loading.
-
heryer dolu bakıyorum giyim mağazalarına kadınların elbiseleri bin tlden başlıyo içerisi tıklım tıklım. burger kingte menü 100 tl önünde 100 kişi bekliyo, mercedes bayisindeyiz adam diyoki sırada 20 kişi var onlara getirtecez sonra sıraya alabiliriz sizi diyo arabaların tanesi 2 milyon. ev satan adamla konuşuyorum 2 milyonluk ev şuanda 8 milyon ancak ben 12 milyona koydum 10a teklif var satmıyorum diyo
-
Trde ulkenin yuzde 15i falan gayet zengin güzel yasiyor tatiller yemekler bmwler akiyor
Kalan yuzde 85 gecim sıkıntısı içinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 1 yıldır avm'lere gittiğimde teknoloji mağazaları full + full dolu hangi avm olrusa olsun aslında avm çok dolu.
Zenginden daha çok bence bunalmış bir halk var ve ihtiyaçlarını geri ödemekte çok zorlanacağını bilse bile almaktan çekinmiyor ki hakl. 25 milyon icra dosyası var ve halkın çoğu kredi kartı patlak. Yani o gördüğünüz kişilerin bence ir çoğu boşvermiş ve gelirinin üzerinde harcama yapıyor. Millet ciddi anlamda bunaldı. İnsanlara çok görmemek lazım. Senin iphone diye lüks lanse ettiğin telefonu adamlar 1 maaşı ile alıyor. Ama ekonomimiz sağ olsun burdada 6-7 aylık maaşa tekabul ediyor fakat bu insanlarımıza çok görülüyor. Birde kimse kimsenin borcunu ödemiyor. Her koyun kendi ayağından asılır sen ne yapcaksın onu almış bunu almış kendine bak.
-
Özellikle parasına para katan kişiler mal sahipleri ( Özellikle dükkan ve ev sahipleri), İhracat yapan firmalar ( İşcilik çinden daha ucuz), Emlakcılar, al satcılar, Elektronik ve sağlık ürünleri satan kişiler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X