Şimdi Ara

Çok fazla opsiyon ve aksesuarın sonucu ; 6 aydır satılmayan Golf 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-160ps-dsg-essiz-bir-golf-91080897/detay

Yok 3 günde satıldı yok iki fırta aldığım fiyata satıldı derken 6 aydır satılmayan Golf 6

Araç hakkaten güzelde, yazdığı fiyat uçuk ötesi olmuş...

• Ederi satabildigin fiyattir. Satamiyorsan fiyati o degildir demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.elde ,0 alırken verdiğin opsiyon fiyatlarının para edeceğini düşünmek,bu parayı çıkartmaya çalışmak sadece toz pembe hayal...

Kimse senin 0 alırken bu opsiyonlara ne kadar para verdiğini araştırıp,düşünmez.Cebinden çıkacak paraya bakar.
  • saçma bir fiyat başka da lafım yok.
  • Bu arabaya bu kadar para verecek akıllı yoktur artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

2.elde ,0 alırken verdiğin opsiyon fiyatlarının para edeceğini düşünmek,bu parayı çıkartmaya çalışmak sadece toz pembe hayal...

Kimse senin 0 alırken bu opsiyonlara ne kadar para verdiğini araştırıp,düşünmez.Cebinden çıkacak paraya bakar.

şu dediğin meseleyi bu işi yapan yöneticiler dahi bilmek istemiyor biliyormusun

kesinlikle katılıyorum ve gerçeği budur :)

• Jant kapakli mi bu araba?
    Jant kapakli araca 67 bin lira mi istiyor?
    Hemde benzinli c segmenti.. Havar komsular havar!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi 6 ay daha bekler
  • Araç çok iyi yalnız dolu gayet kaç tane dynaudio sistemli Wv var ? Tamponları ve Coolerı ilede sonuna kadar orjinal adam zevk sahibiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 20 Ocak 2013; 22:46:25 >
  • neticede full de olsa yeni kasası çıkmış bir araç
    ben bir 60 bin eder diyorum bu fave için
  • Tamponun extrasının 10.000 tel olduğunu söylemiş arkadaş. Altıma bir araba alır Golf ü de üstüne bindirir gezdiririm be.
  • Adam arabayi cok güzel doldurmus. Araba süper olmuş ama o fiyata zor satar o fiyata bmw, mercedes alinabilir ve daha cok hava atilir. Mantık 'hava' atmak

• 3,20 e90 parası istemiş maşallah :)
  • İlanı veren arkadaş başka bir forumdan tanıdığım ve birkaç kez görüştüğüm bir kişi Bu araçtan 3-4 tane aldı, doldurdu ve sattı Bu kaçıncı oldu bilmiyorum ama daha çok zevk için bu işlerle uğraşan bir arkadaş Asıl mesleği de doktor Parçaları yurtdışından veya buradan temin ediyor ve işçiliğini de kendisi yapıyor Golf6 platformunun eklenebilecek her türlü ekipmanını araştırarak deneme/yanılma yöntemi ile takan/söken bir arkadaş Satılmamasının sebeplerinden fiyattan daha çok yeni kasanın çıkması ve 7 kasanın sonradan eklenebilecek opsiyonları sipariş esnasında verebilme şansının artması da diyebiliriz 6 kasada da siparişte birçok eklenti oluyordu fakat 7 kasa da durum biraz daha geniş çaplı

Daha önce bu fiyatlara birkaç araç sattı ve bu aracı da er yada geç satacaktır
  • 5.resimdeki göstergelerin çevresindeki mavi garip şey ne .?
  • Satma amacı yok o arkadaşın. Öylesine duruyor ilanda.

Önemsenecek bir ilan değil.
  • Bu aracın aynısının manueli bende var.Bu arabadan eksiği dynaudio yok bende.Onun dışında bu arabaya ek olarak adaptif şasi kontrolü ve sunroof var.Hatta benim arabam beyaz-bej döşeme daha iyi prim yapar.İsteyene satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

5.resimdeki göstergelerin çevresindeki mavi garip şey ne .?

göstergelerin jelatini arkadaş çıkarmamış herhalde yeni görünsün diye
  • Bu kadar donanım doldurduktan sonra uzun süre kullanmak daha mantıklı olur. 2-3 sene daha binsin bu arkadaş aracına bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Tamponun extrasının 10.000 tel olduğunu söylemiş arkadaş. Altıma bir araba alır Golf ü de üstüne bindirir gezdiririm be.

Helal sana....tam bunu dusunuyordum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.