Şimdi Ara

Çok eski silinen bir videoyu geri getirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle konu doğru yerde mi bilmiyorum başka yer bulamadım açıkçası.
    Şimdi ben yaklaşık tam 1 sene önce bir video yaptım bu videoyu you tube yükledim fakat ordan silindi ve benim bilgisayarımdan da silindi ayrıca format falanda attım bilgisayara. Şimdi bu videoyu geri getirmenin bir yolu yok mudur? biliyorum çok az bir ihtimal ama şansımı deneyeyim dedim. bir de youtube'un acaba silinen videoları geri getirme gibi bir özelliği falan yok mudur? hesap duruyor ama videoyu sildim. şimdiden teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Silinen Video Geri Getirme: Kapsamlı Bir Kılavuz

YouTube'da bulunan bir videonun silinmesi, içerik oluşturucular ve izleyiciler için hayal kırıklığı yaratıcı bir deneyim olabilir. Neyse ki, bazı durumlarda silinen videoları geri getirmek mümkündür.

Silinen Videoları Geri Getirme Yolları:

1. YouTube Stüdyosu Geri Dönüşüm Kutusu:

• Silinen videolarınızın YouTube Stüdyosu'ndaki Geri Dönüşüm Kutusu'nda saklanması mümkündür.
    • YouTube Stüdyosu'nda oturum açın ve sol menüden "Geri Dönüşüm Kutusu"nu seçin.
    • Geri getirmek istediğiniz videoyu bulun ve "Geri Yükle"ye tıklayın.

2. YouTube Destek Ekibi ile İletişime Geçin:

• Yukarıdaki yöntem işe yaramazsa, YouTube Destek Ekibi ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.
    • YouTube Destek Ekibi'nin iletişim formunu doldurun ve silinen videonun ayrıntılarını sağlayın.
    • YouTube Destek Ekibi, videonun geri getirilmesi mümkün olup olmadığını size bildirecektir.

Silinen Videoları Geri Getirme Önemli Notlar:

• Silinen videolar, YouTube Stüdyosu Geri Dönüşüm Kutusu'nda 60 gün boyunca saklanır.
    • YouTube Destek Ekibi, videonun içeriğine veya telif hakkı sorunlarına bağlı olarak geri getirmeyi reddedebilir.
    • Silinen videoları geri getirmek için bir garanti yoktur.

Önemli Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• YouTube silinen video geri getirme
    • YouTube Stüdyosu Geri Dönüşüm Kutusu
    • YouTube Destek Ekibi
    • Silinen videoları geri getirme
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • System32 den biseyi silince oluyordu ama tam hatırlamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm yani diyorsunuz ki çok uğraşman lazım. dediğin programa bakıcam şu sıralar çok yoğunum videonun acelesi yok boş kaldığımda bakıcam birde bu programı bulmak var şimdi :D çok teşekkür ederim ikinizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayran Efendi

System32 den biseyi silince oluyordu ama tam hatırlamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.