Şimdi Ara

Çok enteresan bir durum, acilen yardımlarınızı bekliyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ilk baştan söyleyeyim ki, sorunun bilgisayarımdan kaynaklı olduğunu düşünen olmasın: diğer bilgisayarımda da denedim, aynı problem tekrarladı, üstüne telefonumda denedim, yine aynı problem.
    Olay şu ki; Steam üzerinden oyun almak istediğimde, "Beklenmedik bir hata gerçekleşti, ödeme işleminiz tamamlanamadı. Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin." şeklinde bir problemle karşılaşıyorum. Steam destekte sorunun çözümü yok ki sorun Steam'de değil zaten, benim internetimde. Çünkü, telefonumun mobil internetinden rahatlıkla satın alma işlemi gerçekleştirebiliyorum steam üzerinden, ayrıca arkadaşımda da böyle bir sorun yok.
    Her neyse, sorun internet ile alakalı. Benim Steam serverlarına girmemi engelleyen bir durum yaşanıyor internetimde. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. Bu bana başka durumlarda da sıkıntı yaratabilir, gerçekten ciddi bir internet problemi olduğunu düşünüyorum. Lütfen yardımcı olun.

Not: Ethernet sürücümü silip tekrar yükledim, Steam'i silip tekrar yükledim, internet ayarlarımı sıfırladım, dns ayarlarımı sıfırladım, ip sıfırladım, değişen hiçbir şey olmadı.

• Vpn ile denermisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savliilker

Vpn ile denermisin

Denedim o şekilde de ama değişen bir şey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pluvialis

quote:

Vpn ile denermisin

Hangi vpn ile denediniz ? Not olarak tarayicilardaki bütün cerezleri silip tekrar deneyin bakalım imkan varsa farkli bir pc de olur.Çerezleri temizlemek icin ccleaner programını öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Vpn ile denermisin

Hangi vpn ile denediniz ? Not olarak tarayicilardaki bütün cerezleri silip tekrar deneyin bakalım imkan varsa farkli bir pc de olur.Çerezleri temizlemek icin ccleaner programını öneririm

Herhangi bir vpn kullanmadım, fakat vpn kullandığımda da değişen bir şey olmuyor. Ayrıca, CCleaner kullanıyorum zaten ama yine de değişen bir şey yok, nasıl bir şey çözemedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vpn ile denermisin

Herhangi bir vpn kullanmadım, fakat vpn kullandığımda da değişen bir şey olmuyor. Ayrıca, CCleaner kullanıyorum zaten ama yine de değişen bir şey yok, nasıl bir şey çözemedim.

hotspot shield yada zenamte denermisin

• modeminiz güvenlik açısından engellemiş olabilir. Modem ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vpn ile denermisin

hotspot shield yada zenamte denermisin

O şekilde de denedim ama olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Probis

modeminiz güvenlik açısından engellemiş olabilir. Modem ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.

Herhangi bir engelleme gözükmüyor, bununla da alakalı değil yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.