Almanya ya bir düğün sebebiyle gitme durumum var.Bir kaç sorum olacak tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.
1)12 Ağustosta giriş yapabilmek için ne kadar erken başvuru yapayım?
2)ben şuan da resmiyette öğrenciyim şöyle ki okulum 4 yıllık derslerimi tamamen verdim ama okulda bu notların onaylanması filan öğrenciliğim devam ediyor şekilde gözüküyor ve mezuniyet belgemin çıkması temmuz ortasını bulacak yani vize başvurusunu yaparken öğrenci ancak vize çıktığında öğrenci olmayacağım büyük ihtimalle bu bir sorun teşkil eder mi?
3)Askerlik tecil sorunu istenen belgelerde askerlik ile ilgili bir belge görmedim ama kimileri istenebileceğini söyledi.Ben almanyaya gitmeden önce tecil ettirmenin aksine beni askere alın diye dilekçe vereceğim ve kasım da kısa dönem olarak gitmek için.Eylül 15 te en geç döneceğim Tr ye.Bu bir sorun teşkil eder mi tecil ettirmeyi zorunlu mu tutuyorlar?
4)Almanyada ki Türk konsolosluğuna askerlik için dilekçe verilebiliyor mu oraya gittikten sonra versem olur mu? Burdan önce tecil edip orda alın diye başvursam yani.
derdimi tam olarak anlatabilmişimdir inş yardımcı olursanız sevinirim vize ofisine gideceğim de gitmeden önce araştırmak istedim.