Şimdi Ara

Çok Canım Yanıyor, SUÇLU KİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım her zaman sıkkın.Sabahın köründe uyanıyorum okula gidiyorum tam 8 saat ızdırap çekip geliyorum.Yine ödevlerle vs.boğuşup uyuyorum ve döngü devam ediyor.

Anadolu öğretmen lisesine hiç çalışmadan girdim ve yine aynı durumda olduğum için geri kalmaya başladım.Sınıfımda hiç kafa adam yok hep yalnızım hepsi ot.

Hep acı çekiyorum,her saniye daha da ölüyorum.Hedeflerim var ama bu eğitim sistemi üzerinden gerçekleştiremeyeceğim için artık yok.Zaman beni boğuyor.Hiçbir şeyden zevk almıyorum ve her saniye sıkılıyorum, kendimle konuşup kendimi üzüyorum.İntihar etmekten de korkuyorum.

Bu mesajı mobilden yazdığımı görürseniz halimi anlarsınız.YALVARIRIM BU BATAKLIKTAN ÇIKMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEYİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• intihar konusu dışında beni anlatmışsın çözümü varsa bana da söyle kardeşim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: honhon12

intihar konusu dışında beni anlatmışsın çözümü varsa bana da söyle kardeşim :D

Çözümü yok galiba yada yanlış yerdeyim...

• Senin derdin ne ? Eğitim sistemimi ? Arkadaşsızlıkmı ?

• çok çalış başka ülkeye git.

• eğer artık kendine zarar verecek durumdaysan ailene anlat bu durumu ve okulunu değiştir olmadı rehber hocanla konuş o konuşu ailenle istediğin bi okula nakil olursun
  • Başa gelen çekilir. Bu eğitim sistemi benim de hoşuma gitmiyor çünkü çocukları tekdüze hale getirmeyi amaçlayan bir sistem. Sen kimsin ki beni eğiteceksin? diye sorarlar adama ama pek etkisi de olmuyor zira bu sistem eleştiriyi de kabul etmiyor. Ama yapabileceğin şey en azından bir amaca bağlı kalmak ve berbat ötesi durumdaki eğitim sistemini izleyip eleştirmek olabilir. Böylece kendini geliştirmiş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende senin gibiyim. Turkiyeden kacmayı dusunuyorum bakalım biraz hayal gibi ama. Baska bi care bulamıyorum. Millet avrupada hayatını yasasın bız anca ders
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Thomson

Senin derdin ne ? Eğitim sistemimi ? Arkadaşsızlıkmı ?

Eğitim sistemi, ülke, insanlar vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

quote:

Bu konuya girip işin içinden çıkmak zor , kısa vadede belki bir okul değişikliği iyi gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

eğer artık kendine zarar verecek durumdaysan ailene anlat bu durumu ve okulunu değiştir olmadı rehber hocanla konuş o konuşu ailenle istediğin bi okula nakil olursun

Ailem daha da üstüme geliyor ve bütün okullar aynı :(

• Hocam herkes bu tip zamanlardan gecer onemli olan kendini surekli strese sokmaman derslerine onem vermen bir de illaki gececek diye dusun bunlar senin hayatinda gorecegin ne ki ileride donup bakacaksin belki de bos yere kafaya takmisim diyeceksin o yuzden moralini yuksek tutmaya calis hayat devam eder her turlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 11 Şubat 2013; 21:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulen_Adam

Başa gelen çekilir. Bu eğitim sistemi benim de hoşuma gitmiyor çünkü çocukları tekdüze hale getirmeyi amaçlayan bir sistem. Sen kimsin ki beni eğiteceksin? diye sorarlar adama ama pek etkisi de olmuyor zira bu sistem eleştiriyi de kabul etmiyor. Ama yapabileceğin şey en azından bir amaca bağlı kalmak ve berbat ötesi durumdaki eğitim sistemini izleyip eleştirmek olabilir. Böylece kendini geliştirmiş olursun.

Kendimi geliştirdikçe daha da çok üzülüyorum...

• Sırf okul için intihar etmeyi mi düşünüyorsun?
  • Yakın çevrende arkadaş yapmaya bak bence okul filan değiştirme yakınında oturan yakın arkadaşın dostun olsun eğlenirsin illa ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gulen_Adam

Başa gelen çekilir. Bu eğitim sistemi benim de hoşuma gitmiyor çünkü çocukları tekdüze hale getirmeyi amaçlayan bir sistem. Sen kimsin ki beni eğiteceksin? diye sorarlar adama ama pek etkisi de olmuyor zira bu sistem eleştiriyi de kabul etmiyor. Ama yapabileceğin şey en azından bir amaca bağlı kalmak ve berbat ötesi durumdaki eğitim sistemini izleyip eleştirmek olabilir. Böylece kendini geliştirmiş olursun.

Kendimi geliştirdikçe daha da çok üzülüyorum...

Demek ki tam geliştirmemişsin.
  • quote:

quote:

boşver yav kafaya mikinden başka bişey takma bırak seni sevmesinler yada arkadaşın olmasın sen onlara muhtaç değilsin.

• Arkadaşa gerek yok hayatını yaşa.Arkadaş dert'ten başka birşey değil boş ver.

1-2 samimi arkadaşın olsun yeter oda yoksa sorun var demektir sende.
  • kusura bakma ama senin su an tek derdin universite sinavi falan olmali. intihar da ne demek?

• Kendini bu şekilde soyutlamaya devam edersen işin çözüm yolunu daha çok ararsın. Şikayet etme içinde bulunduğun duruma şükretmeyi öğren. Eğitim sistemine gelince yapacak hiçbir şey yok oyuncak ettiler resmen. Ama herkes aynı eğitim sistemini görüyor. Yani şikayet etme gibi bi lüksün yok. Ha okulundan memnun değilsen ve bu senin hayatını bu kadar etkiliyorsa değiştir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.