Bildirim
Çok Aşırı Kiloluyum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne alakası var güzel kardeşim , lütfen kimin ne düşüneceğini önemseme. yaşın daha genç ve boyun iyi gibi , salona gitmek hem boyuna hem de kilona yardımcı olur 18 e varmadan vermeyen kız kalmaz (gönlünü ) -
Evde yatarak o kiloları nasıl vericeksin? Hem git salona kilon azaldıkça özgüvenin yerine geĺir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de oyle dusunuyordum yaz olunca biraz bisiklet sur yuruyus yap vucudun biraz duzelsin sonra senin icin spor salinuna gitmek daha rahat olur ayrica spor salonunu direk kaldiramayabilirsin
Ne alakası var kardeşim kim niye dalga geçsin ? Dalga geçenler zaten muhattap olmayacağın derecede seviyesiz kişiliklerdir, dikkate alma bir an önce diyetisyene git spora başla yavaş yavaş düzene girersin rahat ol. 282 kilodan 80 kiloya düşen in sanlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 25 Mayıs 2014; 15:14:57 > -
Ne guzel iste git spor yap stres at. Havuz varsa yuz. Nedir bu burger king hastaligi sizde. Yas daha erkenm yavas yavas ver. Kimseyi de takma. Arkadas edinirsin. Birlikte motive olursunuz.
Valla sözlü olarak dalga geçmezler ama dikkat çekersin spor salonunda .
Çünkü senin gibiler çok dikkat çekiyor herkez fit sen kilolusun .
Bilgisayarın basından kalkmakla baslayabilirsin faaliyetlere
quote:
Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu
ciddimisin ? -
Sen önce HerKES yazmayı bilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi
quote:
Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu
ciddimisin ?
Ciddiyim kardeşim . Zaten fit olanlar fitness bölümünde takılır . Sadece koşu bandı bisiklete 30 dakikalığına gelirler .
Sen hep koşu bandında olucaksın kilo vermek için sonra sende fitness başlıycaksın tabi en az 6 ayı bulur fitness geçmen.
Fitness dediğim body salonu kas yapmak için.
Sonradan " keşke " dememek için git. İleride " keşke gitseydim şimdi fit olurdum " dememek için git kardeşim. İnanılmaz pişman olursun. Bi arkadaşım çok kiloluydu kafaya taktı şimdi evrim geçirdi 1,5 senede. İstersen fotosunu özelden atabilirim. Kimseden çekinme, utanma. -
Ben 114 kilo gittim 74 döndüm. Gideceksin
quote:
Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi
abilerim
yaş 15
boy:174
kilo:105
ailem yazın spor salonu+ diyetisyene göndermek istiyor. bense utancımdan gitmek istemiyorum.spor salonunda vucudu fit olanlar falan dalga geçerler diye gitmek istemiyorum
3 ayda 26 kiklo verdım kendı çabalarım ıle 98 den 72ye duştum şuan 82ye gerı çıktım hem bu yaz 68 kıloya ınmek hemde fıt olmak ıçın gıdıcem utanmaa oradakılerın hepsı oyle geçen sene bende gitmeye utandım ama bu sene gittiğimde hepsi öyleymiş evde kendı çabalarım ıle verıdm benımde yaşım 15 boy 1.76 -
bende 1.82 107 kiloyum
Hic spor yapmadan 3 ayda 16 kilo verdim -
O kiloları erkenden ver yoksa benim gibi vücudunda onlarca çatlak olur. Verdikten sonrada düzelmiyor. Anca lazer felan varmış o şekil. Ayrıca spor salonlarında vücudu adam gibi olan en fazla birkaç kişi bulursun. Çok popüler bir yer değilse. -
Sadrazamın sol şeyini yemissin geçmiş olsun.
3 ay diyet yap evde bence
Geçen sene dersane maratonundan dolayı var olan fazla kiloma daha da ekleyerek;
178 boy - 108 kilo olmuştum. Temmuz 2013'te spora yazıldığım gün salonda ölçtüğüm değerler.
Bugün 180 boy 83 kiloyum, 25 kilo verdim. İdeal kiloma ulaşmama birkaç hafta kaldı, yeni program ile.
Temmuzun başında 1inde yazılmıştım geçen sene. Kardiyo ve havuza gidiyordum hergün.. Haftanın 3 günü fitness, 6 günü havuzdaydım temmuzda. Havuzdan çıkıp, fitnessa geliyordum.
crossfitten de öte bir çalışma yapmıştım belki de. İnancım tamdı. 28 günün sonunda 12 kilo, 2 beden küçüldüm. Üniversite tercihleri, kayıt derken Kasım'da yeniden başladım. Düzenli olarak bu aya kadar geldim 13 kilo daha verdim, havuz yok, daha hafif bir program ve kafam rahat bir şekilde gittim. 13 kilo verdim dediğim gibi ve 2-3 beden daha küçüldüm.
Salona yazıldığımda, çabamdan dolayı takdir gördüm, insanlar destekledi ve sonuçta çok şaşırdılar.
İnancın varsa durma. Kimse dalga geçmez.
Edit: yediğime içtiğime biraz dikkat ettim ama diyet yapmadım, çünkü çok çalışıyordum.
Zayıfladıkça kilo vermek zorlaşıyor, o yüzden şimdi hem fitness, ağırlık çalışması ve diyet yapıyorum, yağ oranını istediğim seviyeye getirmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 25 Mayıs 2014; 17:12:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam çatlak var zaten
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Evde yatarak o kiloları nasıl vericeksin? Hem git salona kilon azaldıkça özgüvenin yerine geĺir
|
Benzer içerikler
- ölene kadar mokoko
- şok market çalışan yorumları
- sınavda sallama taktiği
- zoretanin 10 ve 20 mg nasıl kullanılır
- birinin telefonun uçak modunda olduğunu nasıl anlarız
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X