Şimdi Ara

Çok arada kaldım sizlerde yardımcı olun lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektronik teknolojisi bölümü önlisans mezunuyum. Pazartesi günü dikey geçiş ile açıköğretime kayıt yaptıracağım fakat aklımda 2 bölüm var. Biri maliye diğeri çalışma ekonomisi. Bir arkadaşım çalışma ekonomisi okudu ve mezun oldu kesinlikle bizim bölümü yazmalısın diyor bir başkası da maliye her alanı kapsiyor ilerde zorlarsan mali müşavir dahi olabilirsin gibi şeyler söylüyor. Ben bu durumda arada kaldım.
    Sözelim pek yok kendi bölümüm sayısal olduğu için ancak başa gelince çekilecek mecburen bunun yanında grafik okuma gibi huylarımda yoktur hangi bölüm daha kolay olur yahut mezun olunduğu taktirde nerelerde neler yapabiliriz hangi imkanlar sunar bana bu bölümler sizler az çok biliyorsunuzdur şu kardeşinize yardım ederseniz çok memnun olurum :)

• Yok mu aramızda bu konuda bilgisi olan acaba ?
  • Yerinde olsam çalışma ekonomisine gider açıktan da maliye ya da iktisat filan bitirirdim sınavsız ikinci üniversite ile.. Bunun dışında bir şey söyleyemeyeceğim alanların içeriğine dair maliyenin daha genel kimliği olduğundan başka bilgim yok malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Çalışma ekonomisi yada maliyeyi de açıktan okuyacağım zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.