Şimdi Ara

ÇOK AĞIR CSB ONA GÖRE GİRİN !!!!11!!!11!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gecenin etkisiyle öğlene doğru uyandım. elimi yüzümü yıkadım , kendime bir kahve yaptım. salonun önünden geçerken aman tanrım o da ne ! kanepemde çırılçıplak birisi yatıyor , üzerinde ki pike sadece kalcalarını kapatıyor. yüzüstü şekilde uyukluyor. kim bu ? nerden geldi ? dün gece ne oldu ben bu soruları kendime sorarken. yataktan kalktı , tüm masumiyetiyle yüzüme baktı , gülümsedi ve günaydın dedi. günaydın dedim. farkettiğim nokta gözleri mosmordu dayak yemiş gibi , vücudun da bir sürü ezilme vardı. bu güzelliğe kim bunu yapabilirdi ki . yanına oturdum , başını çıplak omuzuma yasladı , gözlerinden yaşlar boşalıyor , sessizce hıçkırıyor. uzun saçlarını okşayıp kokladım. doğruldu gözlerimin içine içine baktı , ellerimi sıkıca tuttu . ve yeğenim yengene haber verde merak etmesin dün gece gidemedim eve. tabi yaa dayım ulan bu benim. tamam dayı dedim gittim aradım yengemi dayımla biraz takıldıkda gece bende kaldı dedim. allah onun belasını cezasını versin , boyu devrilsin ben evde tüp bitti diyorum derken sıkıldım telefonun başın da , senin dinini imanını dedim kapattım telefonu. tekrar dayımın yanına geçtim oturdum ne oldu diye sordum ? biz akşamla dayımla böyle underground bir mekana gitmişiz sanırım. vampirler kurtadamlar leviathanlar filan takılıyor. herhalde dayım hoşlarına çok gitmiş ki patron görmek istemiş. ben nasıl alkollüyüm ama hatırlamıyorum. patron bunu görünce benim olucaksın demiş. dayım okkalı bir tokat atmış ne diyorsun lan sen ib.e miyim lan ben diye . olay orada kopmuş. 2 tane zebani koluna girip zindana atmışlar sabaha kadar işkence yapmışlar. bu sonunda dayanamamış besmele çekip tüm zindanı yok edip kaçmış .

soru ? napıcam beyler ben dayımla sürekli böyle başını belaya sokuyor :( bir akıl verin. yengemle aralarıda çok kötü .

not : dayım erkeksi lezbiyen

not 2 :
  • OKUMAYIN !!!
  • Okumayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

OKUMAYIN !!!

Sana güvendim okumuyorum dostum

• CSB severler grubu nerde yeaaa
  • CSB olduğunu belirtmesen okurdum ama CSB yazmanın ilk kuralı konunun CSB olup olmadığına dair bir şey belirtmemektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsini okudum .)
  • dayım mafya bu arada . ip adreslerinizden hepinizim evini buldum. edwird ile gelip ağzınıza balgam atıp kaçıcaz

not : dedesi öldü :(
  • ordan g2 yaptın mı?
  • Dayım erkeksi lezbiyeni gördüm ve okumamaya karar verdim
  • CSB olduğunu belirtmen çok iyi olmuş az kalsın inanacaktım.
  • okudum pişmanım okumayın hayat kurtarın
  • Okumaya değecek bir yazı değil

• ben bunu hangi kafayla niye yazmışım lan
  • zindan bile var

• iki dakikada hayattan nasıl soğulur..
  •  ÇOK AĞIR CSB ONA GÖRE GİRİN !!!!11!!!11!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.