Şimdi Ara

çok acil yardım birini korkutmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu benim için çok önemli kız arkadaşım başka bir şehirde oturuyor ve bir arkadaşı var(arkadaşı bir kız)arkadaşı ile zıtlaşmıştım hiç görmediğim halde kızla zıtlaştım ve yakın bir zaman içinde kız arkadaşmın oturduğu şehre gideceğim ve arkadaşlarımla tanış diye tutturdu mecburen tanışmak zorundayım ve buna o arkadaşı da dahil...
    şimdi sorunum net olarak şöyle ben o arkadaşını telefonla falan korkutacağımı söylemiştim ve korkmadığını öğrendim,kız olduğundan dolayı da kaba kuvvetle de korkutamam;telefonla gece bir şekilde korkutmam lazım yada başka bir yol ile ama benim yaptığımı bilmemesi lazım bana bir yol önerecek olan varmı??

NOT:biliyorum biraz çocukca gelebilir ama sevgilimi dolduruyor bu salak kız ve bunu engelleyemiyorum tek yolu da ona söylediğim şeyi yapmak galiba...

• ona telefonda ajdar sarkisi dinlet
  • hangi devirdeyiz artık bırakın bunları yaa..kız arkadaşında çocuk değildir heralde başkalarının dolduruşuna gelecek kadar.Yok eğer geliyorsada bırak derim
    Zaten gözden ırak gönülden ırak demişler yürümes o ilişki elbet biter
  • @battalgazi:

arkadaşlar yarın kontör alacağım ve ilk işim buradan aldığım bir çözğm ile .... çocuğunu aramak olacak lütfen acil fikir lazım kızı dolduruomuş sürekli : @
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

@battalgazi:

arkadaşlar yarın kontör alacağım ve ilk işim buradan aldığım bir çözğm ile .... çocuğunu aramak olacak lütfen acil fikir lazım kızı dolduruomuş sürekli : @

sana kim soyledi doldurdugunu
  • orada bir arkadaşım bana bilgi uçuruyor ve kız benim hakkımda abuk subuk konuşuyormuş...

@Luccehese :
    en yakın arkadaşı olunca mecburen danışıyordur ve fikirlerine azıcık değer verse zaten biter olay...bir de bizimkisi biraz sorunlu bir ilişki arada 2 yaş var ve ben küçük durumdayım bunu kullanıyor zaten o kız da
  • 2sindende cacık olmaz tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne dolduruyomuş?
  • 2 yas kucukmusun.salla gitsin kardes.o senin annen yasinda.yeni bitane bul gitsin.
  • 2 yaş çok büyük fark normalde kızın en az 3 yaş ufak olması gerekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: *_*battalgazi*_*

2 yas kucukmusun.salla gitsin kardes.o senin annen yasinda.yeni bitane bul gitsin.

+1
  • Telefonla ara " Böh " de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

quote:

Orjinalden alıntı: *_*battalgazi*_*

2 yas kucukmusun.salla gitsin kardes.o senin annen yasinda.yeni bitane bul gitsin.

+1

• Asıl sen burdakilerin dolduruşuna gelme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

ne dolduruyomuş?

2 yaşı bahane edip ayrıl falan diyormuş işte...

@mutlu:
    gelmemeye gayret ediyorum ama haksız da değiller gibime geliyor ancak ben bu kızı korkutmak için çaresiz kaldım da konu açtım insanlar resmen dalga geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.