Şimdi Ara

Çok Acil Fleksi Hortumu Isınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

acil bir sorunumuz var çözemiyoruz.

içini yaptırdığım bir ev var doğalgaz yeni çektirdim elektirik tesisatını yeni değiştirdim ilk başlarda sıkıntı yoktu fakat ilerleyen aylarda fırının bağlantı fleksi horutumun aşırı ısınmaya başladı bildiğimiz peteklerdeki sıcaklık gibi ısınıyor ayrıca doğalgaz borularında titreşim ve ses var.Ev merkezi sistem kömür sadece mutfak ve banyo için doğalgaz kullanılıyor.
    Doğalgaz firmasını çağırdım gelip baktılar ark var diyorlar elektiriksel bir sorun diyip vanayı kapattı gittiler elektirikçi getirdik herhangi bir sorun bulamadı sorunu çözemedik yani fikri ve düşüncesi olan varmı bu konuda.
    Kışın ortasında kaldık çözülemiyor sorun Fleksi hortumunun aşırı ısınmasının sebebi ne olabilir ayrıca dışarıda bulunan doğalgaz sayacında bulunan flekside ısınıyor ama fırının bağlantısı yapılan fleksi kadar ısınmıyor.

sorunu dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım bu konuda fikri olan varmı yardımcı olabilecek.

• topraklama hattı zayıf gözüküyor
  • Madhearted M kullanıcısına yanıt
    elektrik kablolarının acilen kesiti daha büyük bir kabloyla değişmesi lazım. elektrik kablosu yüksek akım geçtiğinde uygun kesitte değilse ısınır hatta yanma olayı gerçekleşir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogalgaz tesisati yapilirken kelepce deliklerinden biri kabloya denk gelmis olabilir.
    2. Ve kolay olan ihtimal firinin topraklama kablosunu iptal ettirin muhtemelen cozulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eca da calistigim donemde israrla o kabloyu iptal etmemiz tembihlenirdi bize.
    Aksi taktirde kombi fleksi isinabiliyor hatta yangin cikarabiliyor diye soylenirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.