Şimdi Ara

çok acil bir sorum var dişçi, allahım off

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın edb sınavım var arkadaşlar ama dişim çok ağrıyor yarın dişçiye gideceğim ordan alacağım rapor geçerli olur mu, özel kliniğe gideceğim

Dünyanın en güzel, tatlı ve kültürlü kadınına ithafen..
  • Olur bızım unıde bır arkadaş doktordan rapor almıstı vızeye gırmedı sonra gırdı ama durumunu belırt sınav vs ona gore duzunleme yapıyorlar yanlıs bılmıyorsam
  • bizim üniversitede hiçbir şekilde raporları kabul etmiyorlar. Üniversite : sakarya bu arada

Orijinalden alıntı: aykut12344

bizim üniversitede hiçbir şekilde raporları kabul etmiyorlar. Üniversite : sakarya bu arada

lisedeyim hocam idare sorun cikarir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bizim üniversitede hiçbir şekilde raporları kabul etmiyorlar. Üniversite : sakarya bu arada

Üniversite öyle, heyet raporu kabul ediliyor sadece ancak arkadaş lisede sadece rapor götürse yeter yalnız özel klinik raporları geçerli mi diye bence müdür yardımcısına sor özel hastanelerin raporları kabul edilmeyebilinir. Bazen illa devlet hastanesi raporu isteniyor.

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

quote:

Üniversite öyle, heyet raporu kabul ediliyor sadece ancak arkadaş lisede sadece rapor götürse yeter yalnız özel klinik raporları geçerli mi diye bence müdür yardımcısına sor özel hastanelerin raporları kabul edilmeyebilinir. Bazen illa devlet hastanesi raporu isteniyor.

okulda ozel hastane raporu kabul ediliyo, fakat bu ozel klinik disci. sizce bi sorun olur mu. mdr yrd soracak durumum yok suan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakın zamanda başıma geldi hocam, resmi olarak hayır kabul olmaz..

bilgi işleme götürdüm dişçinin rapor tarzı yazdığı kağıdı, müdür yardımcısına götür o onaylarsa raporlu yazarım dedi gittim m.yardımcısının yanına, ikna ettim arkasına imzasını attı m.yardımcısı raporlu sayıldım yani bizim okulda iş m.yardımıcısında bitiyo resmi olarak kabul olsa direk kabul ederdi ama olmuyor sanırım

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

quote:

okulda ozel hastane raporu kabul ediliyo, fakat bu ozel klinik disci. sizce bi sorun olur mu. mdr yrd soracak durumum yok suan

http://forum.donanimhaber.com/m_39357108/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

yakın zamanda başıma geldi hocam, resmi olarak hayır kabul olmaz..

bilgi işleme götürdüm dişçinin rapor tarzı yazdığı kağıdı, müdür yardımcısına götür o onaylarsa raporlu yazarım dedi gittim m.yardımcısının yanına, ikna ettim arkasına imzasını attı m.yardımcısı raporlu sayıldım yani bizim okulda iş m.yardımıcısında bitiyo resmi olarak kabul olsa direk kabul ederdi ama olmuyor sanırım

direk mdr yrd giriyo aliyo raporlari. bilmiyorum nolur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.