Şimdi Ara

[b]ÇOK ACELE BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar lütfen yardım ben otomatik vites bi araç almayı planlıyorum hala karar veremedim
    hyundai de
    1.4 SELECT OTM 27,300 YTL
    sizce bu arabayı alayımmı bi türlü karar veremiyorum fakat şöle bir olay var biz 4 ay önce era alamak için gittiğimizde düz benzinli klmasız baz versiyon era ya 25,950 ytl istedi eger klima dahil olusa 27 dedi bayi
    fakat yukarda gördüğünüz araç 27,300 dio hyundainin sitesinde sizce bu işte tuhaflık yokmu ve aynı araca otomatik vitesi opsiyonel olarak gözsterilmiş donanım bölümünde kafam karıştı şimdi standart dındamı var bu otomatik yoksa opsiyonel mi

arkadaşlar ben ENGELLİYİM ( ÖZÜRLÜ) ve arabam sorunsuz olmalı malum biz arıza yaptıgında kolayca söküp takamayız satmak istediğimde bu aracı kolayca satabilirmiyim ve otomatik vitesi sizce nasıl hım birde iç hacmi nasıl bu araç çok dar görünüyor bu araca elden gaz ve fren aparatı takılacak ve ayaklarımın yanı biraz daralacak o aparat takılınca sizce 98 honda civic ile bu aracın iç hacmi kıyaslarsak hangisi geniş ben 98 honda civicten biraz zor çıkmıştım boyum 180 lütfen bana objektif cvp verin sizce bu araba alınırmı

sizce bu araba alınırmı acaba yakıt tüketimi konusunda bilgi verirmisiniz malum fabrika verileri pek saglıklı deil

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 2 Eylül 2008; 1:07:40 >

• cvp yok mu yaffffffffff
  • Eğer 32 milyarı zorlayabilirseniz , hyundai i30 1.6 cvvt otomatik modelini tavsiye ederim. Gerçekten kullanımı çok rahat ve sorunsuz bir araç. Hyundai'nin yol tutan tek modeli diyebilirim i30 için. Hyundai coupe kullanmadım onu bu genellememin dışında bırakıyorum. Bahsettiğim modelin liste fiyatı 34.800 civarında. Pazarlıkla 32.000 seviyesine indirebilirsiniz. araçta tam otomatik klima , 6 havayastığı, abs -ebd , mp3 çalarlı lcd ekranlı , ipod arabirimli müzik sistemi , arkadan çarpmalarda boyunu koruyan aktif kafalıklar vs bir sürü donanım standart. Bu standartlar baz model olan select için geçerli. Yani en düşük modeli bile çok doludur i30 un. Accent era yerine uzun süre sizi konforuylada rahat ettirecek geniş bir araba istiyorsanız i30 u kesinlikle öneririm.
    En azından virajlara güvenle girersiniz.
  • arkadaşa kulak ver ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

Eğer 32 milyarı zorlayabilirseniz , hyundai i30 1.6 cvvt otomatik modelini tavsiye ederim. Gerçekten kullanımı çok rahat ve sorunsuz bir araç. Hyundai'nin yol tutan tek modeli diyebilirim i30 için. Hyundai coupe kullanmadım onu bu genellememin dışında bırakıyorum. Bahsettiğim modelin liste fiyatı 34.800 civarında. Pazarlıkla 32.000 seviyesine indirebilirsiniz. araçta tam otomatik klima , 6 havayastığı, abs -ebd , mp3 çalarlı lcd ekranlı , ipod arabirimli müzik sistemi , arkadan çarpmalarda boyunu koruyan aktif kafalıklar vs bir sürü donanım standart. Bu standartlar baz model olan select için geçerli. Yani en düşük modeli bile çok doludur i30 un. Accent era yerine uzun süre sizi konforuylada rahat ettirecek geniş bir araba istiyorsanız i30 u kesinlikle öneririm.

• quote:

Eğer 32 milyarı zorlayabilirseniz , hyundai i30 1.6 cvvt otomatik modelini tavsiye ederim. Gerçekten kullanımı çok rahat ve sorunsuz bir araç. Hyundai'nin yol tutan tek modeli diyebilirim i30 için. Hyundai coupe kullanmadım onu bu genellememin dışında bırakıyorum. Bahsettiğim modelin liste fiyatı 34.800 civarında. Pazarlıkla 32.000 seviyesine indirebilirsiniz. araçta tam otomatik klima , 6 havayastığı, abs -ebd , mp3 çalarlı lcd ekranlı , ipod arabirimli müzik sistemi , arkadan çarpmalarda boyunu koruyan aktif kafalıklar vs bir sürü donanım standart. Bu standartlar baz model olan select için geçerli. Yani en düşük modeli bile çok doludur i30 un. Accent era yerine uzun süre sizi konforuylada rahat ettirecek geniş bir araba istiyorsanız i30 u kesinlikle öneririm.

sagol kardeş ama ben şu era yı merak ediyorum i30 çok güzel gercekten

• Hyundai Accent Era 1.4 SELECT OTM 2008 model yılı için 26,800 YTL

Bu otomatik şanzımanlı versiyonun 2008 model yılı için anahtar teslim kampanyalı fiyatıdır. Bu araçta elektronik kontrollü tam otomatik klima standarttır.
    Yol tutuş konusunda performans beklenecek bir model değildir era. Yakıt konusunda şehir içi 10 lt ile 14 lt civarı arasında bir tüketiminizin olması normal karşılanmalı. Tabi bu istanbul için geçerli , Yoksa fabrika verilerine göre karma kullanımda 7.6 lt tüketimi var 1.4 otomatik eranın.
  • quote:

Hyundai Accent Era 1.4 SELECT OTM 2008 model yılı için 26,800 YTL

Bu otomatik şanzımanlı versiyonun 2008 model yılı için anahtar teslim kampanyalı fiyatıdır. Bu araçta elektronik kontrollü tam otomatik klima standarttır.
    Yol tutuş konusunda performans beklenecek bir model değildir era. Yakıt konusunda şehir içi 10 lt ile 14 lt civarı arasında bir tüketiminizin olması normal karşılanmalı. Tabi bu istanbul için geçerli , Yoksa fabrika verilerine göre karma kullanımda 7.6 lt tüketimi var 1.4 otomatik eranın.

demekki bu araç 11 litre yakarsa normal karşılayacaz ama çok fazla gibi göründü gözüme ben kütahyalıyım buradada şehir içi baya sıkışık trafik çünkü yol sorunu var yollar dar ve yavaş ist benzemez ama trafik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka bilgi verecek arkadaşlar bekliyorum 1 ay içinde karar verecegim yardım edin saygılar ...
  • Arkadaşım,1,4 era alacağına 1,6 almanı tavsiye ederim performans açısından daha iyidir.Bir de sizin vergi indiriminiz var diye biliyorum,era yerine i30 almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Arkadaşım,1,4 era alacağına 1,6 almanı tavsiye ederim performans açısından daha iyidir.Bir de sizin vergi indiriminiz var diye biliyorum,era yerine i30 almanızı tavsiye ederim.

evet arkadaşım %37 indirimli alıcam arabayı
  • ben istanbul trafiğinde her gün cirit atanlardanım. Kütahya ya da gittim gezdim. kütahya'nın trafiğini lütfen istanbul trafiği ile karşılaşırmayın. ben kütahya'dayken öyle trafik felan görmedim.

çevre yolu rahat araç sayısı kalabalık değil, sıkışma yaşamadım. ışıklarda birikme yok ve istanbuldaki gibi 3 saniye için insanlar birbirini ezmeye kalkışmıyor..

sonuçta tüketiminiz hatırı sayılacak kadar az olur.

bu arada 1.4 otomatik vites ile manuel vites arasında 100. ytl fiyat farkı var.

dijital otomatik klima selectte standarttır.

yakıt tüketimi son derece oynak bir iştir. aracınızın yük durumu gittiğiniz yolun dağlık virajlı olması şehir trafik durumu dahil bir çok etken vardır. araçların fabrika değerleri ölçülürken araçta yolcu ve yük olmaz. . sadece sürücü vardır. düz yolda alınan değerlerdir. bu sadece Hyundai de değil hangi marka aracı alırsan al böyledir.

fabrika tüketim değerleri doğrudur. (özel durumlar haricinde).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 3 Eylül 2008; 11:30:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

ben istanbul trafiğinde her gün cirit atanlardanım. Kütahya ya da gittim gezdim. kütahya'nın trafiğini lütfen istanbul trafiği ile karşılaşırmayın. ben kütahya'dayken öyle trafik felan görmedim.

çevre yolu rahat araç sayısı kalabalık değil, sıkışma yaşamadım. ışıklarda birikme yok ve istanbuldaki gibi 3 saniye için insanlar birbirini ezmeye kalkışmıyor..

sonuçta tüketiminiz hatırı sayılacak kadar az olur.

bu arada 1.4 otomatik vites ile manuel vites arasında 100. ytl fiyat farkı var.

dijital otomatik klima selectte standarttır.

yakıt tüketimi son derece oynak bir iştir. aracınızın yük durumu gittiğiniz yolun dağlık virajlı olması şehir trafik durumu dahil bir çok etken vardır. araçların fabrika değerleri ölçülürken araçta yolcu ve yük olmaz. . sadece sürücü vardır. düz yolda alınan değerlerdir. bu sadece Hyundai de değil hangi marka aracı alırsan al böyledir.

fabrika tüketim değerleri doğrudur. (özel durumlar haricinde).

saol abi ama şimdi yollar degişti 2 adım yere 20 adım dolanarak gidiliyor

• anlaşılan bu araba yorumlamaya bile degmez 3-4 kişi dışında kimseden cvp yok accent era bu kadar degersiz mi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep_Blue_1

anlaşılan bu araba yorumlamaya bile degmez 3-4 kişi dışında kimseden cvp yok accent era bu kadar degersiz mi ya

ne bekliyordun..? Hyundai Assan'nın genel müdürünümü..?
  • istersen kore'den mühendisleri çağırtalım onlara sor sorularını. daha iyi yardımcı olurlar sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

istersen kore'den mühendisleri çağırtalım onlara sor sorularını. daha iyi yardımcı olurlar sana.

alaycı tavır yakışmamış size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.