Şimdi Ara

COİNSPACE Hakkında Bilgi sahibi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu işe girilir mi ankaradayım sistemi anlattılar ponzi olayi olmaz diyorlar bilenler sistemde olanlar aydinlatirsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ona gireceginize bitcoine girin bence.
  • bitcoin daha iyi coinspace saçmalığın daniskası :D ödeme yapmıyor uzak durun
  • atomchik A kullanıcısına yanıt
    peki bitcoini nerden alirim guvenli bir sekilde

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adv11

peki bitcoini nerden alirim guvenli bir sekilde

koinim.com dan alabilirsiniz hocam ya da gercek btc ureten sirketlere yatirim yapabilirsiniz
  • Coinspace ponzidir. Sakin ha sakin.

Bitcoine gir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    hocam nerden vardınız bu na adam 3bin euro uzerine teminat fln veriyorum diyor, vergi levham var, borusanla 3 yillik araç kiralama antlasma yaptim fln diye saydı ikna edecekti az daha

• Coinspace gibi 10larca ponzi sistemi olan işleme kapalı şeyler var. Bunlar coin bile değil. Geleceği, getirisi olmayan sistemlerdir.

• hocam cpu resimleri fln var coin uretiyormus fln bunlar nedir

• quote:

hocam cpu resimleri fln var coin uretiyormus fln bunlar nedir

Hikaye bunlar hocam. 700 küsür coin var. Ve bu coinspace'nin sıralaması 434. Ve ben coinspace yazınca googleye scam çıkıyor. 1₺ bile yatırmayın bunlara.

• quote:

hocam nerden vardınız bu na adam 3bin euro uzerine teminat fln veriyorum diyor, vergi levham var, borusanla 3 yillik araç kiralama antlasma yaptim fln diye saydı ikna edecekti az daha

Allahin sevgili kuluymusunda edememis. Uzak dur.

Bitcoinden sasma gerisi hep bos isler. Ethereumda iyi sayilir. Ama bir bitcoin etmez. 6saat hergun bu islerle ugrasirim. Coinspace, onecoinmus filan uzak dur. Alacaksan bitcoin al.

Bitcoinde bi karar bekliyor bi yerlerden evet cikarsa fiyat kisa zamanda 5000dollar olacak. Hayir cikarsa 800dollara geriler. Bi kac güne belli olur. Takipte kal fiyatta. Fiyat 1000 altina inersede al. 1400ustune cikarasada al. Her turlu para kazanilir.

Yatirim tavsiyesi degildir!

• hocam bu siralamalarin olduğu site var mi marketcapda arattim coinspace yok spacecoin var o da farklı firma

• quote:

hocam bu siralamalarin olduğu site var mi marketcapda arattim coinspace yok spacecoin var o da farklı firma

Ben de ordan bakmıştım. Dediğin gibi spacecoin var. Coinspace farklıysa daha sıralamada bile yeri olmadığını gösterir.. Konuya ilk mesajımda dediğim gibi coin bile değil bu

• bir abiyle görüştüm, içine sinmediyse 150euroluk paketle başla dedi kafama yattı maltadan gelen mail örneklerini fln atacak, kimlik,dekont fotokopisi fln istiyorlarmis bunlarda mantikli geldi, girecegim gibi beyler sisteme bakalım sonu ne olacak 500 lira kaybetsem ne olur? bir denemeye değer diye düşünüyorum

• quote:

bir abiyle görüştüm, içine sinmediyse 150euroluk paketle başla dedi kafama yattı maltadan gelen mail örneklerini fln atacak, kimlik,dekont fotokopisi fln istiyorlarmis bunlarda mantikli geldi, girecegim gibi beyler sisteme bakalım sonu ne olacak 500 lira kaybetsem ne olur? bir denemeye değer diye düşünüyorum

Girmişken düz hesap 1000 lira gir hocam. Nolcak ki :)

• hocam peki bu CPU resimleri gösteriliyor mining yapiyor deniliyor bunlar Fasa fiso mu, birde kimlik fotokopisini istiyorlar buna killandim yasa disi birşey yapabilirler mi

• quote:

hocam peki bu CPU resimleri gösteriliyor mining yapiyor deniliyor bunlar Fasa fiso mu, birde kimlik fotokopisini istiyorlar buna killandim yasa disi birşey yapabilirler mi

Yasa dışı bişi yapacaklarını sanmıyorum. En kötü ihtimal bilgilerini satar şirketlere.

• Coinspace ile uğraşan bulunduğum şehrin bölge sorumlusu bir arkadaş vardı. Ofisine çağırdı gittim sunum yaptılar. ziraatbank ile anlaştık şirketimizi artık yasal (coinspace internet hizmetleri a.ş) falan bir sürü ebük gübük anlattı. ben de dedim ki şirketin adı dijital para geçmiyor ben de kurarım bu isimde bir şirket dedim. lafı geveledi velhasıl. geçen gün öğrendim ki coinspace üst yetkilisine ulaşmaya çalışmış yeni üyeler var diye. adam burun kıvırmış biz ufak paralarla uğraşamayız falan gibi. Kantin atılmış anlayacağınız. en son aylardır harıl harıl çalışıp bir sürü üye kazandıran sorumlu arkadaş owncoin diye başka bir sistemle devam diyor.önceki sisteme yatırılan paralar ne oldu derseniz tahminimce yandı bitti kül oldu.
    bu devirde kim kime kazandırıverir öyle kolay paralar. arkadaşlar hırslarınızın kurbanı olmayın sonuçta. (bana dua etseniz yeter para pul istemiyorum :))

• samur45 S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam geçen150 euroluk paketle gireceğim dedim ilgilenmediler o paket kalkacak falan dediler kıvırdılar ben de gitmedim daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 31 Mart 2017; 15:16:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.