Şimdi Ara

Coil Whine Çözümü var mı, ilerde çok artar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Ayrica gorustugum teknik servis personeli cw sesi ilerde artar sistem siyah ekrana duser dedi kimide fani kisip 80 derece civari karti 6 saat kadar strese sokun cw gidiyo doyor karisik durumlar yani"

Forumda bir konuda arkadaş bunu yazmış ne kadar doğru? Çözümü var mi bu yol ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayko10 H kullanıcısına yanıt
    yabancı forumları araştır bak

cw olayı direk değişim veya iade oluyor

kartına üzüldüm

diğer durumuda örnek vermek isterim kartı yakanlar da var haberin olsun

geçmiş olsun
  • Öten bobinin üzerine tamamen kapatacak plastik birşeyi susturucu olarak koyuyorlardı sanırım ama ısınmasına neden olabilir.
  • Sözüm ona çözümü var neymiş efendim vertical sync açıp 60 kareye sabitleyecekmişsin evet ses önemli ölçüde kesilir ama oyunda aynı akıcılığı elde edermsin ??
  • o zaman GTX760 alırdık zaten...
  • İade etmekten baska bir cozumu yok sanirim.Kulaklik kullanin.

• Ürünü iade et paranı al hepsiburada veya inventusdan galax gtx 970 oc black edition alın bu üründe cw sorunu bulunmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bottleneck var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Onda da var sen görmemişsin. Belki daha az orandadir ama gerek forumda gerekse de inceleme sitelerinde cw yasayana rastladım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kartmış yahu 10 karttan 8-9'u cw sorunlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah nvidia ah

F/p yapıcam diye bobini sağlam koymamışsın şu sorunu çözsen 50tl fark koysan razıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Ah nvidia ah

F/p yapıcam diye bobini sağlam koymamışsın şu sorunu çözsen 50tl fark koysan razıyız.

İşin tuhafı bütün kartlar fabrikasyon yani birbirinin aynı ama hepsinde cw yok, bir arkadaş gigabyte gtx970 G1 kartının videosunu koymuş kart düdük gibi ötüyor, bende aynı karttan iki adet var ikisindede sorun çıkmadı, nasıl oluyorda aynı markanın aynı bileşenlere sahip kartları arasında fark oluyor, garip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.