Şimdi Ara

Çoğu kızın aptal olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
11.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettim açtım yurtdışı için Harvard ve Yale, yurtiçi için koç tıp ve boğaziçine baktım, erkek/kadın oranı neredeyse 1 hepsinde de. Erkekler kadınlardan daha zekidiri neye dayanarak söyledin anlamadım. Şu an aktif olarak iş hayatında/bilimde erkekler ön planda olsa da her geçen yıl kadınların katkısı da artıyor. Yakın gelecekte oranın 1 olmasının olasılığı az değil.

Edit: Adam trollmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 30 Mart 2021; 14:38:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabus00 kullanıcısına yanıt

Erkek nasıl daha iyi tuzak kurup hayvanları avlayabilirim diye beynini geliştirirken kadın mağarada oturuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın ve erkek birbirinin tamamlayıcısıdır. Kadınlar toplum tarafından genelde baskı altınsa tutulduğu için ve ev işlerine daha çok yoğunlaştırıldıkları için birçok şeyde geri kalmışlardır ama bu onların aptal oldugunu göstermez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • whitewedding W kullanıcısına yanıt

ama hocam işte şöyle bi durum var evrim bu şekilde işlemiyor sen beynini çalıştırıyorsun diye genetik olarak zekileşmiyorsun, zeki adam seçildi ve evrimleşti diyorsan bu zeki adamın çocuğu hem kız hem erkek oluyor, adamın kızı da zeki oluyor yani

Sayısal olarak baktın mı ?

Zira o dediğin okullardan birindeyim her 4 erkek başına 1 kız var.

Belki sözel olarak oran 1'e yaklaşıyordur.

Zekidir kısmı akıllıdır olacak.Zeka doğuştan ve değiştirilemez olarak kabul edip söylüyorum bunu.

Yale falan demişsin ama bu tezi daha çok ülkemizde gözlem yaparak söyledim.ABD'de belki oran daha kapanıktır.Türkiye'de açık çünkü kızların kendini geliştirmesine gerek yok.

Butun gun instagramda göte bakiyorsun sonra saniyorsunki kadinlar instagramdan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 30 Mart 2021; 14:46:41 >

Doğru , sonra kız beynini çok kullanmıyor ve köreliyor.Zaten doğuşta fark yok.Sonradan fark açılıyor.

Bu durumda erkek daha akıllı oluyor.

Biraz inceliyorum ve ülkemiz için inkar edilemez durumu ortaya koyuyorum.

Durduk yere konuyu başka yere çevirerek cevap verdiğini sanan bir zavallısın.

Elim ağrıdı.

Blok.

aslında evet görüşüne bi nebze katılıyorum, kadınlar doğaları gereği erkekler kadar rekabetçi değiller testosteron ve iktidar olma hırsı bizi kamçılıyor ama farklı alanlarda etkisi gösteriyor, her erkek aklını kullanmadığı gibi her kadın da yan gelip yatmıyor, toplumun en akıllılarının ve başarılılarının erkek olması doğamız gereği iktidar olma hırsımızdan kaynaklanıyor ama bir toplumun en sorunlu bireyleri de erkeklerden çıkıyor genelde yani tacizci,tecavüzcü,hırsız,psikopat vs. kadınlar daha durağan bi rolü var toplumun en önde gelenlerinde de en arkada kalanlarında da kadınlar az bulunuyor. Doğaları gereği daha az risk alıp daha durağan oluyorlar. toplama baktığında ise kadınlarle erkeklerin ortalaması birbirini tutuyor ama erkeklerin sapması çok daha fazlayken kadınlar daha istikrarlı ama yine de bu farkın cinsiyetlerin birbirine üstünlüğüne işaret ettiğini düşünmüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • How i become gay enter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 30 Mart 2021; 15:4:53 >

Erkekler kadınlardan daha zekidir gibi bir genelleme yanlış olur ama insanlık tarihine baktığımızda önemli filozof,bilim adamı,devlet adamı,yazarlar .... neredeyse tamamı erkektir.Bu Schopenhauer un sözünü destekliyor.

Aptallık demek hakarete kaçıyor, ama kadınların kesinlikle akıl, mantık olarak daha az kullandığını düşünüyorum.

Mutlaka başarılı olanları var ama mesleklerin en iyilerine baktığımızda, şu mesleği yapanların en iyi 10'u içerisinde çoğunluk kadın diyebileceğimiz kaç meslek var?

Bence bunun nedeni kafalarını başka şeylere kullandıklarından dolayı oluyor.

Orijinalden alıntı: galaxyg

How i become gay enter

Al işte yarım ingilizcesiyle espri yaptığını sanan ergen

Burda düşmez instagram'a geç sen

Orijinalden alıntı: MirageDagger

Al işte yarım ingilizcesiyle espri yaptığını sanan ergen

Burda düşmez instagram'a geç sen

Alıntıları Göster

Yarım ingilizce? Ahahah

Muhtemelen çirkin ve özgüvensiz olduğun için instagrama salladın ..Yazık sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 30 Mart 2021; 15:8:46 >

Toplumun en üstü en altı erkeklerdir.Kızlar ortalama yol giderler diyorsun.

Kızlar aslında toplumun en altıdır fakat onlara sahip çıkan ( o tabaka için sahip kelimesini kullanmak gerekiyordu) erkekler sayesinde ortalama oluyorlar.

Yani şu andan itibaren bütün evlilikleri ve erkek-kız birlikteliğini kaldırırsak çok zaman almadan kızlar en alta batacak , erkekler ise başının çaresine bakacaktır.

Kızların orada olmamasının nedeni erkeklerdir.

Erkeklerin daha suça yatkın olması da bu yılların verdiği mücadeleci ruhunun olumsuz etkisidir.Hormonlar ve fiziksel güç ile de alakalıdır.Kızların yapısı da erkekler gibi olsaydı ( akıl aynı kalmak şartı ile) kızlarda o gücü kullanır suç oranları benzer olurdu.

Yani bunun akılla değil daha çok fiziksel yapı , bürünülen roller ( belki evi geçindirmek oluşunun yarattığı baskı-yüzyıllarca) ile alakalı.

Erkekler mücadeleci olmak zorunda kaldı ve mücadele edebilmesi için kafasını daha çok geliştirdi.

Kızlar ise erkeklerin elde edeceği şeyi erkeklerle mücadele etmek yerine ( başaramazdı) erkekleri elde ederek kolay yoldan ulaşmayı seçti.

Ve bu çok uzun zamandır böyle gitti.

• Bir kadın dikkatsiz olabilir ama erkek asla

(Godfather)

Hala vahsi bir dunyadayiz kadinlari korumaya çalışıyoruz babalarimiz olsun abiler olarak bizler olalim yakinimizdaki kadinlari korumaya calisiyoruz cogu neyin ne.oldugunu ayirt edemiyor

Basinda abi yada baba yada erkek figürü olmayan kızlara bakin hepsinin hayatı kayık ailesi sokaktan topluyor

Ve bir erkek onu korumak için artık sadece fiziksel değil , beyinsel olarak da gelişmiş olması gerekiyor.

Erkeklere verilen daha kapsamlı görevler onu akıllı olmaya zorluyor.

Bu yüzden genel olarak erkekler kadınlardan daha akıllıdır.

Orijinalden alıntı: whitewedding

Ve bir erkek onu korumak için artık sadece fiziksel değil , beyinsel olarak da gelişmiş olması gerekiyor.

Erkeklere verilen daha kapsamlı görevler onu akıllı olmaya zorluyor.

Bu yüzden genel olarak erkekler kadınlardan daha akıllıdır.

Evet ama bu bir üstünlük yada meziyet değildir onu söyleyeyim

Zeka bir insana dünyada o kadar avantaj sağlamaz

Zekadan cok daha onemli seyler var para çevre sosyal iliskiler vb

Benim kadinlara tek tavsiyem hayatta ananiz babaniz abiniz ablaniz varsa asla sözünden çıkmayın elin adaminin tek derdi sizin bedeninizi kullanmaktir dün "cape fear" filmini izledim orada bir sapık 15 yasindaki bir kiza ailesiyle arasindaki gerilimi kullanarak öyle bir yaklasiyor ki kafayi yersiniz siz böyle erkeklerin kurnazligi ve kotulugu ile tek basiniza mücadele edemezsiniz feminizm zirvaliklari bir kisim elite hizmet eden seyler ailenize yakin durun ana baba sozu dinleyin en guzel güvenlik odur

• Berkeseçici kullanıcısına yanıt

Geçenler (dayanamıyorummm) dediğim kızla işler tıkırında.

Bu başlığı açmak için bu zamanı beklemiştim.

Herhangi bir kızla alakalı olumsuz bir durum olduktan sonra açsaydım konunun bilimselliği kalmazdı.Nefret söyletimi ön planda olurdu.

Şimdi tarafsız şekilde yorumumu yapabiliyorum.

Ayrıca hayatımda bir şey değişmeyecek.Hâla kızları seviyorum hâla daha seveceğim.

Fakat biri gerçekleri söylemeliydi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.