Şimdi Ara

Çoğu insandan nefret etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yolda bir tanıdığı gördüm beni görmezden geldi halbuki geçen gün görmezden gelmemişti. Ne değişti bilmiyorum ama bu davranışı baya soğuttu kendisinden. Artık insanlar nasıl hak ediyorsa o şekil davranacağım. İnsanların yüzsüzlüğü, samimiyetsizliği, vurdumduymazlığı ne bileyim insanlardan bıktım gerçek manada. Hiç yoluma çıksınlar istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen de yalandan samimiyet yap

Adi insanlara yapılacak olan budur.

• Bazen yolda gördüğüm tanıdıklar ile o an için selamlaşmak istemeyebiliyorum bende, çünkü yanii o anki ruh halim konuşmak istemiyor, içime kapanmak istiyorum, sessizliğimin içinde karamsar düşüncelerim ile yanlız bir şekilde bitmek bilmeyen o yolu yürümek istiyorum.

bu durumu yaşadığınızda o kişiye karşı olumsuz bir tavır alma isteğiniz belki tanıdığınız kişilerden ilgi görme beklentinizden kaynaklanabilir. ayrıca bir insandan görülmüş olumsuz deneyimin içinde biraz duygusallık olunca bunu tüm insanlara mal etmek de anlaşılır biraz.

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovecraftianism

Bu mesaj silindi.

hocam insan derken bende bir insanım

siz bana nankör mü diyorsunuz hocam?

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu evden nefret ediyorum
    12 yıl önce açıldı
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver hocam kendine odaklan o an aklına bir şey takılmış olabilir vb bilemeyiz yani ruh halini

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam yaşamıyoruz be bu hayatı

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovecraftianism

Bu mesaj silindi.

dakikalarıma esde sözlerimede beste olamadın kaldı bunlar hep heveste dolanıyordum sana begonviller gibi doldu kapasite gelmem geri geri geri geri geri

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.