Şimdi Ara

COD8 MW3 HAKKINDA(YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sistemimde cod 8 çalışırmı özellikler şöyle İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2,20 ghz 2,21 ghz 1GB nvidia Geforce 7300 SE/7300 GS 2 GB ram

Cod 8 ise şöle :

Minimum PC sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: XP / Windows Vista / Windows 7
    İşlemci: Intel Core™ 2 Duo E6600 ya da AMD Phenom™ X3 8750 ya da daha iyisi
    Boş disk alanı: 16 GB
    RAM: 2 GB
    Ekran kartı: Shader 3.0 ya da daha iyisi destekli - 256 MB NVIDIA GeForce™ 8600GT / ATI Radeon™ X1950 ya da daha iyisi

COD 8 benim sistemimde çalışırmı acil yardım ona göre yüklicem oyunu. Lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray014 -- 8 Kasım 2011; 13:34:11 >

• Orada yazdığına göre çalıştırmaz.
  • rahat ol çalışır
  • bi can you run ıt e bak tam emin olamadım.
  • Dostum seni üzmek istemem ama %90 ihtimalle sistemin oyunu çalıştırmaz.

İşlemci ve ramden iyi kötü yırtsanda ekran kartın kesinlikle yetmez oyuna.Çok düşük bir ihtimalle çalışsada inanılmaz kasar oynayamassınız yani
  • çok zor
  • En düşük ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum.

Şuradan bir bak bakalım ;http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alttaki siteye git ölçsün sistemini uygunmu değilmi diye..

http://www.yougamers.com/gameometer/10495/
  • System req'i geçiniz.Orda ne failler verdi ama takır takır çalıştırdı.MW2 oynadıysan bunu da rahat oynarsın.Yeni bir grafik motoru kullanılmıyor zaten.Bende de x1650 ve Pentium 4 var ve MW2 çok rahat oynamıştım.Bunuda rahat açacağına eminim.Ama MW2 de çok kastıysa sistemin, bunda da aynısı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

System req'i geçiniz.Orda ne failler verdi ama takır takır çalıştırdı.MW2 oynadıysan bunu da rahat oynarsın.Yeni bir grafik motoru kullanılmıyor zaten.Bende de x1650 ve Pentium 4 var ve MW2 çok rahat oynamıştım.Bunuda rahat açacağına eminim.Ama MW2 de çok kastıysa sistemin, bunda da aynısı olacaktır.

Cpu yla video card fail çıktı. Valla mw 2 yi hiç donmadan oynadım. mw 2 yi hem en yüksek ayarlarda oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray014 -- 8 Kasım 2011; 17:36:54 >
  • Bu Can You Run it benim bilgisayarım için Battlefield3 oynayamaz demişti.
    Oynuyorum ama

• Bide yougamers dada aynısı çıkıyo systemreq dede aynısı çıkıyo yani hiç bir farkı yok. İkisinide denedim. MW2 yede fail dedi ama çalıştı. Hemde hiç donmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray014 -- 8 Kasım 2011; 20:07:07 >
  • Cod 8 galiba 3. dünya savaşını konu alcak ve dünya tek adamın elinde olcak ]

Ha bu arada 15 parta oyunu buldum. Denenmiş bir şekilde. Boyutta 13,7 GB yani en az bi 18 gb yer bırakmamız lazım

Beyler soapı hastaneye götürmüşler doktor bakıyor. Bıçaklanmış bir şekilde soap.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray014 -- 8 Kasım 2011; 18:11:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.