Şimdi Ara

COD4 SERVERLARI CRACKLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burda birçok server adresini bulabilirsiniz ..hemde orjinal olmayan oyunlar için birçok seçenek var .herkese iyi oyunlar .bol cephaneler teşekkür mesajlarınızı bekliyorum..

http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkacan -- 28 Ağustos 2008; 1:16:01 >

• _____________________________
    Son Barikat Beşiktaş
  • süper, teşekkürler

Orjinalden alıntı: nighty

süper, teşekkürler

saolun dostlar ..keyfini çıkartın sadece cod4 degil birçok oyun için server bulunmakdatır .ayrıca siteyi türkçeyede çevirebiliyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkacan -- 28 Ağustos 2008; 17:55:30 >
    Anakart Asus P8H77-V LE İ7 3770. HyperX DDR3(4x3)1600mhz. SamsungEvo SSD-480GB.+1TB.Sata3 64MB.Seageta, Ekran kartı: MSI GTX 1050 Gamingx 4GB 128 BİT, Windows10 pro 64bit(orjinal), Akasa Cobra 850Watt kasa, Samsung 2270 DVİ 22"LCD...
    İŞYERİMDEKİ: Asus M5A97 R2.0 Amd 970, cpu; Amd FX-8320 3,50 (OC-4.20Ghz.) Kingston 12GB.ddr3 1600mhz, ASUS R9 270 2GB 256 BİT. Hight Power 600W+80Bronze. Kingston 120SSD+WD HDD 1TB. SATA3 64mb. Philips 190V4LSB/01 DVI win10 pro 64bit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemal1982

Bendeki oyun korsan girmiyor multiyee napacamm yaa

üstte veridigm linkden gerekli olan linki al ve ekle ..sorunsuz bir şekilde online oyna dostum..eger nasıl ekleme yapacagını bilmiyorsan forumda bu konu ile bilgiler mevcut .ordan yardım alıp burdaki verilen siteden online linkleri al ve ekle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkacan -- 22 Eylül 2008; 23:18:53 >
    GTA4 orjinal multi oynayamıyorum.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok tesekkürler kardes. Lv1-47 arası 21 saat sürdü bakalım kaç saat sonra 55 olcam :
    Ama alamanlar fena oynuo yaw, ping de yüksek (yüksek ping=200 ki 0.2 saniye geçikme demek) olunca 3. 5. oluom :D
    Ha bir de unutmadan eğer ki türkiyeden crackli serwer bulursanız atın abiler. thx all
  • bendede tam server a giridğinde dc yiyorum bunun nedeni ne olabilr
  • 82.96.91.113:22000 22 kisilik,

türk clan serveri

Orjinalden alıntı: triplecatcher

niye kastınız ki bu kadar yükle x-fire bitsin dertler..

evet
  • arkadaşlar bu cracked serverdır...yani copya oyuna sahip olanlar girebilir...bilmiyenler için soyluyorum oyuna girince aşağıdaki connect başyan yazıyı klavyenizin tırnaklı " é " diye tabir edebilceğimiz yerine basinca çıkan consula yazın ve enterlayın... direk oyundasınız
    herkezi bekliyorum ... bu arada arkdaşlar punkbuster mutlaka guncelleyin öyle gelin ..yoksa bunbuseter bamlarsa bir daha giremezsiniz..

arkdaşlar server ip mi sabitledim buyrun = 192.168.2.2:28960 xfireden ekleyin...
    /connect efkan-callofduty-turk.no-ip.info:28960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonturk_83 -- 25 Nisan 2009; 22:59:02 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.