Şimdi Ara

BF2 ONLİNE SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bf2 online ile sorunlarım var onlara yardımcı olursanız sevinirim.

-Öncelikle online için hesap açtıktan sonra online oynayabiliorum. Sora mesela oyunu kapatıp açtığımda hesap yeri çıkıo gir diorum yine online oynucam çoğunlukla takılıo, çok nadir masaüstüne atıo,arada sıradada girio napabilirim bunla ilgili?

-2. sorum single playerda oynarken oyunda tek bir takılma dahi yaşamamama rağmen multiye geçince ufak ufak takılmalar oluyor bunları nasıl çözebilirim?

-Buda son sorum. Bazı yerlerde görüorum. pack varmış 1.4 ve 1.5 sanırım. Onları indirmelimiyim ben şu an onlar olmadan oynamaya çalışıorum. Yukardakiler o packler olmadığı için mi kaynaklanıor acaba? Öyleyse indiririm. Lütfen yardımcı olun.

• Bf2'de Singleplayer yok, botlarlan singleplayer var, yani hikaye modu yok.
    Masaüstüne atma herkeste var.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşım neyden bahsediyon BF2 den mi, BC2 den mi?

bf2 yle ilgili sorularım var dedim ya

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Bf2'de Singleplayer yok, botlarlan singleplayer var, yani hikaye modu yok.
    Masaüstüne atma herkeste var.

singleplayer yoq derken botlarla olcak tabi single player bende masaüstü sorunuda yoq 1 kere oldu sadece ben o hesaba girememeyi çözmek istiorum
    Amd FX-6200 / Asrock 990fx Extreme 3 / 2*4 G.Skill RipjawsX DDR3 1866mhz / Gigabyte GV-N 670Oc / SanDisk Plus 1tb ssd / Barracuda 250gb Sata II 7200.9 / Barracuda 250gb Sata II 7200.10 / Barracuda 1TB Sata II 7200.11 / WD Black Caviar 1 TB Sata III / LG GH24NS95 DVD-RW / Creative x-Fi Titanium / Samsung P2250G / CORSAIR CMPSU-950TX 950W / Inform Guardian 2000A(AVR) / NZXT Tempest / COOLER MASTER HYPER 212 EVO
  • quote:

Orijinalden alıntı: defeat

Bence önce yamaları çek ve kur.Yamasız oynanan bir server var mı,kaldı mı bilmiyorum bile?

ben şu ana kadar yama kurmadım ve istediğim butun serverlere girdim ama işte hesaba girebilirsem. Girincede oyunda küçük takılmalar oluo yani bunlar o packler olmadığı için mi oluor??
    Blur Pc Coop Gamepad Sorunu...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş masaüstüne atmasının tek sebebi var savaşta lisetenin en sonundaki kişiyi atıyor yani sana tafsiyem hemen adam vur ve ölmemeye çalış bende ilk başta bilmiyordum am sonradan keşvettim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.