Şimdi Ara

Gta 5 online görevleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler online mod da ron,lester,gerald vb adamların dışında görev falan yok mu? 10-20k arası veriyor sadece ve bütün görevleri neredeyse yaptım. (çatışma olanlardan bahsediyorum yarış vs istemiyorum) Online görevleri bu kadar az değildir herhalde? ben muhtemelen bir şeyleri bilmiyorum ama çözemedim. Bir de youtube da farklı görevler görüyorum.muhtemelen creator la yapılmış yarış parkurları, snipers vs stunters gibi şeyler. bunları oyun içinde bulamadım. nerede acaba ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert.tdg

    Beyler online mod da ron,lester,gerald vb adamların dışında görev falan yok mu? 10-20k arası veriyor sadece ve bütün görevleri neredeyse yaptım. (çatışma olanlardan bahsediyorum yarış vs istemiyorum) Online görevleri bu kadar az değildir herhalde? ben muhtemelen bir şeyleri bilmiyorum ama çözemedim. Bir de youtube da farklı görevler görüyorum.muhtemelen creator la yapılmış yarış parkurları, snipers vs stunters gibi şeyler. bunları oyun içinde bulamadım. nerede acaba ?

    hocam onlar playlist yani oyuncuların yaptıkları zevkli şeyler oynamak istiyosan starta bas-jobs-quick jobs-last team sanding e tıkla o sizin bahsettiğiniz eğer ki siz host kurmak istiyosanız quick job yerine onu altındaki play joba tıklayın last team a gelin ordan istediğinizi seçin eğer istediğinizi bulamassanız.Social clubtan oyundaki hesabınıza giriş yapıp istediğiniz oyunları bookmarked sa ekleyebilirsiniz :)




  • PORSCHESİNİ SATAN ADAM kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert.tdg

    Çok teşekkürler hocam

    Önemli değil :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.