selam arkadaşlar cod 2 de takıldığım bi yer var normandiya çıkartması gibi olanyerde görevi yerine getirdim 5-6 tane topu kullanılamaz hale getirdim geri dönüşte en son yıldız olan yerde yanımdaki adam yeşil bi şey al diyor ama çözemedim o alman mevzisinde kalakaldım geçemiyorumda kaç kez denediysem ne olduğunu bulamadım bana yardımcı olacak kimse varmı? Şimdiden teşekkürler
Farkındaysan geri sayım yapıyo orda bunker var yani (sığınak) üst betonunun oraya sis bombası atıcan zati yeşil olarak çıkıyo senin uçakların geliyo düşman tanklarını patlatıyo böylece bölüm bitiyo.
sevgili güven herhalde ismin budur sana çokteşekkür ederim sende benden bişey iste diyeceğim ama galiba benden daha kurtsun sen bukonuda bu arada tanıştığımızada memnun oldum hoşçakal...Erhan
yawww walla ben bıtırdım hıc takılmadım sen pusulaya uyy yeter bence gecersın yawww
quote:
Orjinalden alıntı: Renaissance
sevgili güven herhalde ismin budur sana çokteşekkür ederim sende benden bişey iste diyeceğim ama galiba benden daha kurtsun sen bukonuda bu arada tanıştığımızada memnun oldum hoşçakal...Erhan
Çok da duygusalmış yaa canım benim Hoşçakal Rönesans dara düşersen biz burdayız, bir "alo" yeter..