Şimdi Ara

GTA tarzı The Precinct oyunu çıktı: Bu kez suçlu değil polissiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA tarzı The Precinct oyunu çıktı: Bu kez suçlu değil polissiniz
    Fallen Tree Games'in yeni aksiyon oyunu The Precinct, nihayet oyuncularla buluştu. İlk bakışta eski GTA oyunlarını andıran oyun, sizi 1980'lerin suç dolu sokaklarına davet ediyor. Ancak bu kez kanunun tarafındasınız. Çünkü başrolde bir polis memuru var.

Ayrıca Bkz.GTA 6 ve GTA 5'in grafikleri karşılaştırıldı: Yeni bir görsel devrim!

The Precinct'te oyuncular, polis akademisinden yeni mezun olmuş Nick Cordell Jr. karakterini kontrol edecek. Görev yeri ise suçun kol gezdiği kurgusal Averno şehri. Nick, küçük çaplı suçlulardan büyük çetelere kadar her türlü tehditle mücadele etmeye çalışacak.

GTA tarzı The Precinct oyunu çıktı: Bu kez suçlu değil polissiniz
    The Precinct oyunculara 80'li yıllarının karanlık atmosferinde çatışmalar, kovalamacalar ve hatta helikopterli operasyonlarla dolu nefes kesen bir oyun deneyimi vadediyor. Ayrıca dinamik hava durumu ve gün/gece döngüsü gibi oyunu gerçekçi kılan deyalar da var.

Oyunun tanıtım metninde, The Precinct'in klasik polis filmlerine bir saygı duruşu niteliğinde olduğu vurgulanıyor:

"Sokaklarda devriye gez, acil çağrılara yanıt ver ve küçük suçlulardan büyük çetelere kadar herkesle mücadele et. Nefes kesen kovalamacalar ve çatışmalarda kendi taktiklerini seç. Averno'nun çeteleri arasındaki güç dengelerinin sürekli değiştiği bu canlı şehirde, park ihlallerinden banka soygunlarına, sokak yarışlarından uyuşturucu ticaretine kadar her türlü suçu içeren geniş bir suç yelpazesi seni bekliyor."

Oyuncular beğendi, eleştirmenler temkinli

Steam'de şu an itibarıyla %87 olumlu kullanıcı değerlendirmesi alan The Precinct, oyunculardan geçer not almış görünüyor. Ancak eleştirmenler daha temkinli. Aksiyon oyunu Metacritic'te 65, Opencritic'te ise 69 puan ve %54 tavsiye oranı almış durumda. The Precinct, 20 Mayıs'a kadar Steam'da %15 indirimli olarak sunuluyor. Fiyat etiketi 12.74 dolar. İndirim bitince 14.99 dolara yükselecek.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    GTA tarzı The Precinct oyunu çıktı

Kaynak:https://store.steampowered.com/app/490110/The_Precinct/

• Oyunu 50 liraya aldım benim için dünyanın en iyi oyunu😁😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Nasıl 50 liraya aldınız bi yöntemi var mı ben de almak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakalım kargoculuk mu polislik mi daha çok sevilecek :)

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Kargoculuk tabi ki

• ea_wanted kullanıcısına yanıt
    Dün xbox a yanlış fiyattan 56tlye çıkmıştı. Akşamına 775tl oldu. Ben de aldım ve oldukça zevkli. Bir saat kadar oynadım. Yalnız İngilizce bilmezseniz bayağı sıkıntı. Fazla konuşma var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında konsept oldukça iyi. Büyük bir firmanın elinden bir AAA oyun olarak çıksa tadından yenmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTA 2 tadında

• dünden beri oynuyorum. gayet keyifli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.