Şimdi Ara

CoD oyunları her sene birbirini Kopyalamıyor,- Activision (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheVeteran,Bf3dn once herhangi bir BF oyunu oynadin mi? Bu arada CoD'un yapimcilari ondan once MoHu yapiyorlardi ayrilip Infinity Ward'u kurdular. Dedigim gibi ilk cikansa konu Doom gelmis gecmis en iyi FPSdir. Siz fanboy kafalarinizdan kurtulmadiginiz surece konu monu bitmez. Bi ara ck hararetli Xbox mi Ps3 mu tartismalari donerdi. Gene ayni sacmalik. Buradaki konsol bolumunun onlarca eski uyesi ayrildi gitti sacmaliklardan,ergenlere kaldi bolum. Bu arada hicbirinize kisisel olarak soylemiyorum bunlari,konsol bolumunun genel havasi acisindan soyluorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij
  • @theveteran. Justin. Baby baby diyosun grafik derdine duse dur o baby baby diyerek alayini gotursun sen bf3 unle Elizabet deevam et. Not; fan degilim. Ilk defa o ergeninde ismini yazdim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    PSN AlphaRaVen__
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

    @theveteran. Justin. Baby baby diyosun grafik derdine duse dur o baby baby diyerek alayini gotursun sen bf3 unle Elizabet deevam et. Not; fan degilim. Ilk defa o ergeninde ismini yazdim :(

    Ne alaka len Elizabetle beyniniz mi sulandı
    _____________________________
  • Neyseki forumdayiz klavye deliikanlisi.

    Not ; alinti yapmayin mobil icin isgence. @

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    PSN AlphaRaVen__
  • Oynamadığınız ve beğenmediniz oyunun konularına girip insanlara hakaret etmenin,aşağılamanın amacı ve mantığı nedir anlamıyorum. Hayır birde yazılanlara şöyle bir bakıldığında , sevmediğin ve alakan olmadığın bir oyunun başlığına girip tartışma yaratan birinin nasıl bir insan olduğu fikrini düşünüyorsunuz sonra kendince laf koymaya çalışmaları ve ilk okullu kardeşlerimizin ağızlarında dolanan bayat espri ve terimler kullandığını görünce yaş tahmini yapılıyor daha sonra hakaretler başlıyor ki buda ahlaksız bir insan olduğu gösteriyor son olarak mantıktan yoksun örneklendirmeler ile zeka seviyesi tespit ediliyor. Şimdi size soruyorum yaşı ve zeka seviyesi düşük ahlaksız bir insanla neden laf dalaşına girilir be kardeşim.
    _____________________________
    "Your hair is winter fire, January embers, My heart burns there, too. "
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Beyler bu Hakan anneme küfür etti diye adama oh bee diyen pm atan kişi BENİM HAKKIMDA NE DÜŞÜNÜYORSAN ALLAH SANA BİN KATINI VERSİN DİYORUM KARDEŞİM ;)
    _____________________________
  • @ theveteran. Tamam olay oldu bitti bana msj atanlar heralde o lafi destekleyip atmadilar mesajlarini. Senin sustugunu zannetikleri icindi yoksa kim kufuru desteklerki neyse kalin saglicakla
    _____________________________
    PSN AlphaRaVen__
  • _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Dice neyi degiştirdi ???

    Activision, Treyarch ve Infinity Ward ile neyi değiştirebildi? Neden Mw, Waw, Mw2, Black ops ve Mw3'te halen aynı grafik var? Neden bc2 ile bf3 arasındaki grafik farkı çağ atlattı? Yukarıda demişsin, grafik motoru değiştirmek elde patlama riskini arttırır diye. DICE yeni frostbite ile bf3'ü çıkarttı. Hani elinde patladı mı? Hayır, tam tersine bc2ye göre daha çok oynanıyor.

    Bir diğer konu DLC'ler. Activision 3 adet küçücük harita çıkartıp kullanıcılarını resmen soyarken, DICE bf3'te 4 harita + 10 adet silahı aynı fiyata sundu. Hatta bc2'deki 20 dolarlık VIP kod ile yeni haritaları ücretsiz verdi. DICE soygunculuğu değiştirdi. Ve sırf soymuyorlar diye oynayanı cod kadar değil.

    Şimdi soracaksın daha önce hangi bf ve cod oyunlarını oynadın diye. İlk çıkan call of duty'den beri, bf1942'den beride battlefield serisini oynuyorum. Hiç bir oyunun fanı değilim, zevkime göre hareket ediyorum. Ama artık cod serisi kabak tadı vermeye başladı bunu kabul etmelisin.

    Not: Bilmeyenler için söyleyeyim; cod serisi quake tabanlı bir oyun motoruyla yapılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 23 Nisan 2012; 23:11:16 >
    _____________________________




  • Yorumları gördükten sonra COD'dan da BF'den de soğuttunuz yazmıştım o mesaj silinmiş ama arkadaşların giren mi var çıkan mı var mesajları silinememiş ilginç.Öncelikle herhangi bir konuyu tartışırken üslubumuzu koruyalım ve seviyeli mesajlaşmaya özen gösterelim öbür türlü hiç hoş olmuyor insanlar düşüncelerini yazmak istemiyor.

    COD ile BF'yi karşılaştırmamak lazım hele Online konusunda biri takım çalışmasına dayalı , geniş alanlarda geçen bir oyun bir diğeri ise çatışmanın ortasında takım çalışmasına ihtiyaç olmayan bir yapıda.Her ikisinin de oyuncuları bu yüzden farklı.Grafik olarak benim bir sıkıntım yok sonuçta COD'u online oynarken grafiklere kim dikkat ediyor fakat tepki gösterenleri de anlıyorum bu kadar para verip her sene aynı grafik motorunu görmek istememeleri normal.COD'un BF'den daha fazla satmasına gelirsek BF'in Online'ı biraz daha emek , profesyonellik isteyen bir tarzda takım arkadaşlarınız ile konuşmanız plan yapmanız gerekiyor.COD ise dediğim gibi bunlara ihtiyaç pek yok oynaması daha kolay bir de tek kişilik senaryo bakımından BF'den daha üstün.
    _____________________________

    STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper




  • quote:

    Orijinalden alıntı: W.A.R.R.I.O.R

    quote:

    Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: W.A.R.R.I.O.R

    quote:

    Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: W.A.R.R.I.O.R

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheVeteran®

    quote:

    Orijinalden alıntı: W.A.R.R.I.O.R

    Yav konu grafik motoru tartışmasına dönmüş. Bir kere adamlar COD un grafikleri harika diye bir şey demiyolar aynı motorla yapıcaklarını söylüyolar önceki yorumumda belirttiğim gibi oynanış için her şeyden fedakarlık yapabiliriz ki ben BF3 oynadım grafikleri COD dan üstün binalara hasar verebiliyoruz buda güzel ama COD taki hissi,tadı veremez bir örnek daha Crysis 2 grafikleri harika ama en fazla 1-2 saat oynamışımdır çünkü oynanışı hoşuma gitmedi COD un verdiği hissi hiç bir oyun veremiyor ne derseniz diyin.

    TheVeteran kardeşim bir eğilme stilini en fazla ne kadar değiştirebilirler ne yapsınlar elini bacağının altından dolayıp silahı öyle mi tuttursunlar?
     CoD oyunları her sene birbirini Kopyalamıyor,- Activision

    Bu da aynı stil eğilmiş sadece bu sola değil de sağa bir de grafik farkı çok fazla o da senin paylaştığın resmin eski COD oyunundan olmasından kaynaklanıyor. Bir de demişsin ki ''COD serisini ezip geçen Dice sana kurban'' Satış rakamlarına baktığımızda kimin neyi ezdiği gayet açık diye düşünüyorum.

    Mactavish dediği gibi Justin Bieber da çok satıyor ama oda ''Baby Baby OOOHHH'' demekten başka birşey yapmıyor.Cod da öyle Hersene aynı öyle.O satış rakamları ne kadar sazan.avi olduğunu gösterir.Al eski oyun dedin aynısı yine aynı eğilme efekti.O değil engel geçme efekti aynı.Cama balta fırlatıyorsun camın tamamı havaya uçuyor.

     CoD oyunları her sene birbirini Kopyalamıyor,- Activision


    Benim burda bahsettiğim adamon nasıl eğildiği değil sonuçta farklı eğilecek bir pozisyon yok.Sadece animasyon ve efektler.İnternet kafede full ayarda oynadım pc de yine berbattı.



    Aksine o satış rakamları oyunun ne kadar tuttuğunu gösterir. Cama balta fırlattığında ne olacaktı sadece baltanın geçtiği yer mi kırılacaktı tabi ki hepsi olmasa da büyük bir kısmı kırılacaktır. Yav neyin derdindesiniz ki adamlar zaten baştan motor aynı o sebeple grafikleri aşırı BF 3 kadar beklemeyin demişler. Grafiklerimiz BF 3 den iyi veya BF 3 kadar da dememişler değil mi?

    Anlamadığım sizi ne rahatsız ediyor ki böyle COD un fazla satması mı? Daha zevkli bir oynanışa sahip olması mı?

    Hem zaten ben sana ne zaman demişim ki COD un grafikleri çok iyi diye sen bana diyosun ki ''internet kafede full ayarda oynadım pc de yine berbattı.'' grafikleri BF 3 kadar iyi olmasa da orta düzey bir grafiğe sahip o kadarda kötü yani oyunun ''berbat'' denilecek kadar vasat bir grafiği yok.



    Yani arkadaşım iki oyununda - yönleri ve + yönleri var bunları ele alırsak :

    | BF 3 + Yönler

    1)Grafikler çok başarılı.
    2)Efektler de harika.
    3)Engel geçme koşma vs.
    haraketleri daha gerçekçi.

    | BF 3 - Yönler
    1)Oynanışı zevk verici değil.
    2)COD a göre az sattı.

    **************************

    | MW 3 + Yönler
    1)Oynanışı zevk verici.
    2) BF 3 e göre çok sattı
    3)FPS oyun türünün yüzü
    haline geldi.

    | MW 3 - Yönler
    1)Grafikler BF 3 kadar başarılı değil.
    2)Engel geçme koşma vs haraketleri
    değişime uğramadı ve BF 3 ün yanında
    daha az gerçekçi.


    Görüldüğü gibi - ve + yönleri tamamen tarafsız olarak yaptım.

    fanboyun alasısın ama. Bf3 ün neresi zevkli değil?! mw3 aynı şey 2 ay oynadım sıkıldım sattım ama bf3 çıktığından beri oynarım hala sıkılmadım onlar hep aynı şeyleri bize kakalamaya çalışıyorlar ama sizin gibilerin yüzünden call of duty değişemiyor.Ben fanboyluk yapmıyorum cod4 ü severek oynadım fakat sizin gibiler oyunun satış rakamını arttırıyorsunuz.Satış rakamları bir artı değil.Benim değindiğim nokta Satış rakamı değil.Belli bir kitle sayesinde çok satıyorki bu activisionun işine geliyor.Bu yüzden iw istese bile motoru değiştirmeyi activision isteme çünkü eline tonlarca para geçiyor sayenizde.Activision salakmı izin versin motor değişililiğine?! İşte bunun için değişiklik olmuyor hadi grafik motorunu geçdim ulan oyuna birşey katın.Anlayış şu yeni modlar perkler silahlar mapler aynı motoru kakalıyalım nası olsa alıyorlar bide iw single çakarsa gene alırlar mantığında activision ama cod fanboyları bunun farkında değil.

    Hocam BF 3 ün single ını ben oynadım bir gram eğlenemedim oyunda sen zaten MW 3 ü 2 ayda bitirememişsen o senin problemin. Online konusuna değinirsek ben yine MW 3 de BF 3 e göre daha fazla eğlendim bu grafiklere falan bakmıyor kabullenin artık oynanış ve oyunun oyuncuya sunduğu zevk ve aksiyon dolu dakikalar daha önemli bana kalırsa bu BF 3 de yok (Hiç yok değil ama gerçekten oyunu oynarken sıkıldım.) Ayrıca fanboy değil de COD severler daha uygun bir kelime olur biz COD severler olarak her çıktığında oyunu almaktan mutluyuz siz BF 3 severler olarak ne battı da böyle rahatsızsınız. Biz her şeyin farkındayız önceki yorumumda bahsettim Cpt.Price ı için bile alınabilecek bir oyun ayrıca adamlar motoru değiştirmek zorunda değil zaten belli bir takım şeyleri geliştiriyorlar. Kısacası ben yorumumda iki oyununda - ve + yönlerini tarafsız olarak belirttim ama sen bunu yanlış anladıysan buna diyecek lafım yok. Bir de sen MW 3 ü 2 ay oynayabilcek kadar sevebilmişsin demek ki ben BF 3 e 1-2 hafta dayanabildim her kapatışımda ''Bir oyun bu kadar mı sıkıcı olur?'' diyerek kapatmışımdır. Bir de demişsin ki ''Sizin gibiler oyunun satış rakamını arttırıyorsunuz.'' biz oyunu seviyoruz arkadaşım belli bir kitle dediğin oyunu sevenler ki her oyunun seveni var yoksa oyunu alacak insan olmaz demek ki COD un seveni daha çokmuş ki çok satıyor. Bak biz bu oyunu seviyoruz her çıktığında satın alıyoruz yani satın aldığımıza göre biz böyle motordan memnunuz her oyunda motoru biraz daha geliştiriyorlar demek ki bu ufak değişim bize yetiyor. Biz oyunu böyle seviyorsak motorun değişmemesinden memnunsak COD u seviyorsak siz BF 3 severleri alakadar etmez. Parası senin cebinden çıkmıyor sonuç olarak biz oyunu alınca eğleniyoruz oynarken sıkılmıyoruz parası da bizim cebimizden çıkıyor yani bu sizi hiç bağlamaz.

    emin ol codun singlesini 3 saatte bitirdim ve sırf senoryoyu anlayabilmek için.Acayip sıkılmıştım benim değindiğim nokta single değil.Tama singlede senaryo olarak cod daha iyi.Ama devir online devri herşey aynı tembelliğin bu kadarı.Bırak allahını seversen Bf coda Binin Bini basar.Dice activision gibi aynı oyunu kakalamaya çalışmıyor.


    Call of Duty BATTLEFİELD gibi bir efsanenin yanından bile geçemez!Cod yokken bf vardı bf multiplayer fps lerin anasıdır babasıdır! BU KONU BURADA BİTMİŞTİR!!!!!

    Bir kere öyle kocaman yazman sana bir şey kazandırmaz ayrıca Caps Lock tuşun açık kalmış kapatmayı dene. Battlefield papucumun efanesi peh Battlefield 3 ve Mw 3 den önce ne zaman duydun sen Battlefield in adını ayrıca Battlefield önce çıktı diye daha iyi gibi bir şey söz konusu olamaz öyle cümlenin sonuna 3-5 ünlem koyunca konu bitmiyor. Devir online devri falanda değil çoğu kişi bilgisayarda korsanını oynar tembellikle ne alakası var çözemedim BF COD a basarmışda yaparmışta COD zaten BF 3 e satış rakamlarında basıcağını basmış. Ayrıca Activision aynı oyunu kakalamaya çalışmıyor zaten 1 bina aynı çıktı diye o kadar emeğe bok atamazsın. BF 3 verir grafiği verir grafiği sonra da COD u ezmeye çalışır bak çalışır diyorum çünkü ezemedi ezemez ezemeyecek. COD artık FPS türünün yüzü haline gelmiş BF 4 çıksa ne olur 5 çıksa ne olur.

    Konu öyle değil böyle biter.

    hala anlatamıyorum sanırım konu 1 adet bina DEĞİL. bütün oyun herşey aynı tembellik değilde ne yani. Codu bilmeyen birisine mw3 ü göstersen mw2 fan modu der . Cod Da benim pabucumun efsanesi bile olamaz
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: el_jericho

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Dice neyi degiştirdi ???

    Activision, Treyarch ve Infinity Ward ile neyi değiştirebildi? Neden Mw, Waw, Mw2, Black ops ve Mw3'te halen aynı grafik var? Neden bc2 ile bf3 arasındaki grafik farkı çağ atlattı? Yukarıda demişsin, grafik motoru değiştirmek elde patlama riskini arttırır diye. DICE yeni frostbite ile bf3'ü çıkarttı. Hani elinde patladı mı? Hayır, tam tersine bc2ye göre daha çok oynanıyor.

    Bir diğer konu DLC'ler. Activision 3 adet küçücük harita çıkartıp kullanıcılarını resmen soyarken, DICE bf3'te 4 harita + 10 adet silahı aynı fiyata sundu. Hatta bc2'deki 20 dolarlık VIP kod ile yeni haritaları ücretsiz verdi. DICE soygunculuğu değiştirdi. Ve sırf soymuyorlar diye oynayanı cod kadar değil.

    Şimdi soracaksın daha önce hangi bf ve cod oyunlarını oynadın diye. İlk çıkan call of duty'den beri, bf1942'den beride battlefield serisini oynuyorum. Hiç bir oyunun fanı değilim, zevkime göre hareket ediyorum. Ama artık cod serisi kabak tadı vermeye başladı bunu kabul etmelisin.

    Not: Bilmeyenler için söyleyeyim; cod serisi quake tabanlı bir oyun motoruyla yapılıyor.


    Sana kabak tadı vermeye baslayabılır ama dünya oyle düsünmüyor..Bana bf oyunundan bahsetme hele ps3 un bf3 unden hiç bahsetme..
    _____________________________




  • İsteyen istediğini oynar.
    Kimseye zorla satmıyorlar oyunu ve ne hikmetse her sene satışı yükseliyor.
    Demek ki insanlar memnun ve eğleniyorlar ki satın alınıyor.
    Hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz.
    _____________________________
    PSN: YunusIEmre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    quote:

    Orijinalden alıntı: el_jericho

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Dice neyi degiştirdi ???

    Activision, Treyarch ve Infinity Ward ile neyi değiştirebildi? Neden Mw, Waw, Mw2, Black ops ve Mw3'te halen aynı grafik var? Neden bc2 ile bf3 arasındaki grafik farkı çağ atlattı? Yukarıda demişsin, grafik motoru değiştirmek elde patlama riskini arttırır diye. DICE yeni frostbite ile bf3'ü çıkarttı. Hani elinde patladı mı? Hayır, tam tersine bc2ye göre daha çok oynanıyor.

    Bir diğer konu DLC'ler. Activision 3 adet küçücük harita çıkartıp kullanıcılarını resmen soyarken, DICE bf3'te 4 harita + 10 adet silahı aynı fiyata sundu. Hatta bc2'deki 20 dolarlık VIP kod ile yeni haritaları ücretsiz verdi. DICE soygunculuğu değiştirdi. Ve sırf soymuyorlar diye oynayanı cod kadar değil.

    Şimdi soracaksın daha önce hangi bf ve cod oyunlarını oynadın diye. İlk çıkan call of duty'den beri, bf1942'den beride battlefield serisini oynuyorum. Hiç bir oyunun fanı değilim, zevkime göre hareket ediyorum. Ama artık cod serisi kabak tadı vermeye başladı bunu kabul etmelisin.

    Not: Bilmeyenler için söyleyeyim; cod serisi quake tabanlı bir oyun motoruyla yapılıyor.


    Sana kabak tadı vermeye baslayabılır ama dünya oyle düsünmüyor..Bana bf oyunundan bahsetme hele ps3 un bf3 unden hiç bahsetme..

    Sende bana cod oyunundaki çocuklardan bahsetme o zaman. Sonra o bağlantı problemlerinden, pingten de bahsetme. Ve ultra süper grafikli oyununu oynamaya devam et.
    _____________________________




  • burası fanboy yuvası haline gelmiş yöneticiler konuyu kilitlerse sevinirim
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: el_jericho

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    quote:

    Orijinalden alıntı: el_jericho

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Dice neyi degiştirdi ???

    Activision, Treyarch ve Infinity Ward ile neyi değiştirebildi? Neden Mw, Waw, Mw2, Black ops ve Mw3'te halen aynı grafik var? Neden bc2 ile bf3 arasındaki grafik farkı çağ atlattı? Yukarıda demişsin, grafik motoru değiştirmek elde patlama riskini arttırır diye. DICE yeni frostbite ile bf3'ü çıkarttı. Hani elinde patladı mı? Hayır, tam tersine bc2ye göre daha çok oynanıyor.

    Bir diğer konu DLC'ler. Activision 3 adet küçücük harita çıkartıp kullanıcılarını resmen soyarken, DICE bf3'te 4 harita + 10 adet silahı aynı fiyata sundu. Hatta bc2'deki 20 dolarlık VIP kod ile yeni haritaları ücretsiz verdi. DICE soygunculuğu değiştirdi. Ve sırf soymuyorlar diye oynayanı cod kadar değil.

    Şimdi soracaksın daha önce hangi bf ve cod oyunlarını oynadın diye. İlk çıkan call of duty'den beri, bf1942'den beride battlefield serisini oynuyorum. Hiç bir oyunun fanı değilim, zevkime göre hareket ediyorum. Ama artık cod serisi kabak tadı vermeye başladı bunu kabul etmelisin.

    Not: Bilmeyenler için söyleyeyim; cod serisi quake tabanlı bir oyun motoruyla yapılıyor.


    Sana kabak tadı vermeye baslayabılır ama dünya oyle düsünmüyor..Bana bf oyunundan bahsetme hele ps3 un bf3 unden hiç bahsetme..

    Sende bana cod oyunundaki çocuklardan bahsetme o zaman. Sonra o bağlantı problemlerinden, pingten de bahsetme. Ve ultra süper grafikli oyununu oynamaya devam et.

    Al sana en güzel cevap

    _____________________________




  • edit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 24 Nisan 2012; 12:22:44 >
    _____________________________
  • Konuda amma çok dice ve act. Da çalışan kisi var şaşırdım dogrusu vay be tarafsız yorum yapmak nedir? Yada tartışmak nedir? Aranızda bunları bilen birileri var mı?
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    quote:

    Orijinalden alıntı: el_jericho

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    quote:

    Orijinalden alıntı: el_jericho

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Dice neyi degiştirdi ???

    Activision, Treyarch ve Infinity Ward ile neyi değiştirebildi? Neden Mw, Waw, Mw2, Black ops ve Mw3'te halen aynı grafik var? Neden bc2 ile bf3 arasındaki grafik farkı çağ atlattı? Yukarıda demişsin, grafik motoru değiştirmek elde patlama riskini arttırır diye. DICE yeni frostbite ile bf3'ü çıkarttı. Hani elinde patladı mı? Hayır, tam tersine bc2ye göre daha çok oynanıyor.

    Bir diğer konu DLC'ler. Activision 3 adet küçücük harita çıkartıp kullanıcılarını resmen soyarken, DICE bf3'te 4 harita + 10 adet silahı aynı fiyata sundu. Hatta bc2'deki 20 dolarlık VIP kod ile yeni haritaları ücretsiz verdi. DICE soygunculuğu değiştirdi. Ve sırf soymuyorlar diye oynayanı cod kadar değil.

    Şimdi soracaksın daha önce hangi bf ve cod oyunlarını oynadın diye. İlk çıkan call of duty'den beri, bf1942'den beride battlefield serisini oynuyorum. Hiç bir oyunun fanı değilim, zevkime göre hareket ediyorum. Ama artık cod serisi kabak tadı vermeye başladı bunu kabul etmelisin.

    Not: Bilmeyenler için söyleyeyim; cod serisi quake tabanlı bir oyun motoruyla yapılıyor.


    Sana kabak tadı vermeye baslayabılır ama dünya oyle düsünmüyor..Bana bf oyunundan bahsetme hele ps3 un bf3 unden hiç bahsetme..

    Sende bana cod oyunundaki çocuklardan bahsetme o zaman. Sonra o bağlantı problemlerinden, pingten de bahsetme. Ve ultra süper grafikli oyununu oynamaya devam et.

    Al sana en güzel cevap





    grafik motoru ilk bfde kullanıldı normaldir öyle server yüklenirken olması doğal
    _____________________________




  • quote:

     CoD oyunları her sene birbirini Kopyalamıyor,- Activision

    Kravchenko galiba burada karate yapıyor
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.