Şimdi Ara

CoD oyunları her sene birbirini Kopyalamıyor,- Activision (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tarafsız konuşmicam çünkü kim ne derse desin COD farklıdır oyunu oynarken bana yaşattığı o adrenalin dolu anlar paha biçilemez oyunun grafikleri beni pekte bağlamaz sırf hikayesi için Cpt.Price için oynanır mesela COD4 finalinde biz helikoptere kaldırılırken Cpt.Price'a umutsuzca kalp masajı yapılırken resmen kahrolmuştum. Bir örnek daha Mw2 de sonlara yakın bir bölümde çatıdan çatıya atlayıp helikopterin merdivenine atladığımız o anlar hala aklımda hiç unutmam ve başka bir örnekse biz (Roach) ve Ghost tam görevi bitirdik diye sevinirken Shephard'ın bizi vurduğu anda ağzımdan çıkan küfürler karşısında ben bile şaşırmıştım sonra bizi çukura atarlar ve Ghost u atarlarken bi ağır çekim girer kahrolduğun an o andır neyse düşündükçe sinirleniyorum yani uzun lafın kısası benim düşüncem COD bu hikayeyle 10 milyonda satar 20 milyonda satar. Arkadaşın biri aynı bina var demiş olabilir tamam da sen oyunu bırakıp teker teker binalarımı inceledin onca çatışmanın arasında, ben hiçbir FPS oyununu COD a değişmem. Henüz MW3 ü oynamak nasip olmadı ama en yakın zamanda oynicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 22 Nisan 2012; 16:05:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tarafsız konuşmak gerekirse kopya ve ya değil ben COD'u oynarken zevk alıyorum ama bu kadar satmasına ve popüler olmasına anlam veremiyorum bana normal bir FPS oyunu gibi geliyor bu haliyle zevk alıyorum yanlış anlamayın ama hani çıkar çıkmaz 10 milyon satacak diğer oyunlardan üstün ne yanı var ki.Senaryo normal , dinamikler normal bir tek her bölümde 5 kere ölümden dönüyoruz araya önceden hazırlanmış görüntüler giriyor diye mi bu kadar çok satıyor yani.

Kopya olayına da gelirsek şu binayı kopyalamış falan demek bence çok gereksiz kaçınız oyunu oynarken o aksiyonun içinde o binayı fark etti ya da gözünüze batmaya başladı o bina videosu gelmeden önce kimseden ses çıkmıyordu.

Multisini hiç oynamadınmı?

• Farketmez kardeslerim Call of Duty: Eclipse oyunumu alir oynarim.

Bu konuda hassazum :)

Boyle kabullendik bazen isyan ettik bune dedik, yeter yeni bir Engine oyun motoru sun dedik, öyle dedik boyle dedik, hakliydikta fakat kendi adima konusmam gerekirse yine oynadim.

Köklu degisiklik bekliyenler Next-Gen i bekliyecek, bizim gibi...

http://resim.donanimhaber.com/m_54649116/mpage_4/tm.htm

Not : Call of Duty: Eclipse Yeni Nesil Konsollar icin yapilmis bir Call of Duty degildir. Bir sonraki Treyarch' in Call of Duty oyununun tam olarak kesinlesmeyen ismi sadece.

CoD oyunları her sene birbirini Kopyalamıyor,- Activision

CoD oyunları her sene birbirini Kopyalamıyor,- Activision

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Nisan 2012; 9:31:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tarafsız konuşmak gerekirse kopya ve ya değil ben COD'u oynarken zevk alıyorum ama bu kadar satmasına ve popüler olmasına anlam veremiyorum bana normal bir FPS oyunu gibi geliyor bu haliyle zevk alıyorum yanlış anlamayın ama hani çıkar çıkmaz 10 milyon satacak diğer oyunlardan üstün ne yanı var ki.Senaryo normal , dinamikler normal bir tek her bölümde 5 kere ölümden dönüyoruz araya önceden hazırlanmış görüntüler giriyor diye mi bu kadar çok satıyor yani.

Kopya olayına da gelirsek şu binayı kopyalamış falan demek bence çok gereksiz kaçınız oyunu oynarken o aksiyonun içinde o binayı fark etti ya da gözünüze batmaya başladı o bina videosu gelmeden önce kimseden ses çıkmıyordu.

Multisini hiç oynamadınmı?

Hala oynuyorum ama ben hikayeye , tek kişilik senaryoya daha fazla önem veren biriyim.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• Ben eski bir cod oyuncusuyum. Oyunun bütün serilerini bitirdim ama artık yeter . Son iki üç oyun hep aynı mantık aynı grafik cidden sıkıldım. Modern warfare 3 ü pc de neredeyse son grafiklerde oynadım. Ama yok grafikler 2005 de kalmış. Çevreyle etkileşim desen neredeyse sıfır. Bir kaç araba kamyon patlatmakla çevreyle etkileşim olmaz. Oyunda büyük bir yenilik olmadığı sürece bir daha bu oyunu oynayacağımı sanmıyorum. Sakın bana grafikler önemsiz falan demeyin. Tabiki de önemli. Sonuçta insan karşısında gerçekçi bir ortam olsun ister.

Orijinalden alıntı: W.A.R.R.I.O.R

Ben tarafsız konuşmicam çünkü kim ne derse desin COD farklıdır oyunu oynarken bana yaşattığı o adrenalin dolu anlar paha biçilemez oyunun grafikleri beni pekte bağlamaz sırf hikayesi için Cpt.Price için oynanır mesela COD4 finalinde biz helikoptere kaldırılırken Cpt.Price'a umutsuzca kalp masajı yapılırken resmen kahrolmuştum. Bir örnek daha Mw2 de sonlara yakın bir bölümde çatıdan çatıya atlayıp helikopterin merdivenine atladığımız o anlar hala aklımda hiç unutmam ve başka bir örnekse biz (Roach) ve Ghost tam görevi bitirdik diye sevinirken Shephard'ın bizi vurduğu anda ağzımdan çıkan küfürler karşısında ben bile şaşırmıştım sonra bizi çukura atarlar ve Ghost u atarlarken bi ağır çekim girer kahrolduğun an o andır neyse düşündükçe sinirleniyorum yani uzun lafın kısası benim düşüncem COD bu hikayeyle 10 milyonda satar 20 milyonda satar. Arkadaşın biri aynı bina var demiş olabilir tamam da sen oyunu bırakıp teker teker binalarımı inceledin onca çatışmanın arasında, ben hiçbir FPS oyununu COD a değişmem. Henüz MW3 ü oynamak nasip olmadı ama en yakın zamanda oynicam.

Kardeşim senin aklında bir problem mi var?Manyak mısın?Niye oyunun sonunu söylüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

quote:

Ben tarafsız konuşmicam çünkü kim ne derse desin COD farklıdır oyunu oynarken bana yaşattığı o adrenalin dolu anlar paha biçilemez oyunun grafikleri beni pekte bağlamaz sırf hikayesi için Cpt.Price için oynanır mesela COD4 finalinde biz helikoptere kaldırılırken Cpt.Price'a umutsuzca kalp masajı yapılırken resmen kahrolmuştum. Bir örnek daha Mw2 de sonlara yakın bir bölümde çatıdan çatıya atlayıp helikopterin merdivenine atladığımız o anlar hala aklımda hiç unutmam ve başka bir örnekse biz (Roach) ve Ghost tam görevi bitirdik diye sevinirken Shephard'ın bizi vurduğu anda ağzımdan çıkan küfürler karşısında ben bile şaşırmıştım sonra bizi çukura atarlar ve Ghost u atarlarken bi ağır çekim girer kahrolduğun an o andır neyse düşündükçe sinirleniyorum yani uzun lafın kısası benim düşüncem COD bu hikayeyle 10 milyonda satar 20 milyonda satar. Arkadaşın biri aynı bina var demiş olabilir tamam da sen oyunu bırakıp teker teker binalarımı inceledin onca çatışmanın arasında, ben hiçbir FPS oyununu COD a değişmem. Henüz MW3 ü oynamak nasip olmadı ama en yakın zamanda oynicam.

Kardeşim senin aklında bir problem mi var?Manyak mısın?Niye oyunun sonunu söylüyorsun.

Hocam oyunun sonunu dan diye söylemedim ki zaten ''sırf hikayesi için Cpt.Price için oynanır mesela COD4 finalinde'' cümlesinden sonra okuyup okumamak senin elinde aklımda bi problem yok Allah'a şükür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

quote:

Hocam oyunun sonunu dan diye söylemedim ki zaten ''sırf hikayesi için Cpt.Price için oynanır mesela COD4 finalinde'' cümlesinden sonra okuyup okumamak senin elinde aklımda bi problem yok Allah'a şükür.

Olsun spoiler var de o zaman.K.bakma bende sert çıkıştım.

• Öncelikle şu motoru bir değiştirecekler.Hadi bu nesili bir şekilde geçiştirdiler önümüzdeki nesil oyuncular affetmez söyleyeyim..nasıl olsa satıyor kafasıda bir yere kadar..

Farkındasınızdır hep aynı silah modellemeleri ve aynı şarjör değiştirme animasyonları kullanılıyor.Mw serisi için konuşuyorum.MW2 deki M4 s-system'i biraz makyajlamışlar al sana M4-IW5..Aynı karakter animasyonları,aynı sesler,aynı renkler...biraz yenilik be!Her sene çıkarmada 2 senede bir çıkar adam gibi çıkar..Eğlenceli oyun vesselam ama bakımsızlıktan içi kurudu içi...Ülen şu BO2 de bari yenilik çabanızı göreyim valla çıktığı gibi almayanın fizik motoru yansın:)

• http://www.youtube.com/watch?v=d7r9RqWBdl8
  • Bu nesilde ne oyun motoru degişir ne grafik ne bişey.Oyun motorunu degiştirmekte oyle kolayda degildir heran elde patlama riski taşıyabilir öyle kolay konuşmayınız lütfen.O olsa bu olsa şu olsa demek karşıdan çok basittir fakat işin özü o şekil degildir.Bu oyun bu şekil seviliyor ve bu şekil dünyaya hükmediyor unutmayanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bu nesilde ne oyun motoru degişir ne grafik ne bişey.Oyun motorunu degiştirmekte oyle kolayda degildir heran elde patlama riski taşıyabilir öyle kolay konuşmayınız lütfen.O olsa bu olsa şu olsa demek karşıdan çok basittir fakat işin özü o şekil degildir.Bu oyun bu şekil seviliyor ve bu şekil dünyaya hükmediyor unutmayanız.

Yav geç bu ayakları allahını seversen yok patlar matlar.Dice nasıl yaptı o zaman?

• Kaplama ve aydınlatma konusunda çıtayı biraz daha yukarı çıkartmaları lazım. En önemliside server daki hostun bariz üstünlük kurmasının önüne geçilmesi gerek. Bağlantın ne kadar iyi olursa olsun host her zaman 40 kill yapıyor adamı vurmak imkansız herhalde 1-2 saniye önce görüyor bizi. Oyun motoru asla değişmemeli, patlama kırılma gibi bir sistemde COD tarzı FPS için olmaz dicem aslında olur ama fazla abartmadan, haritanın kimyasını bozmicak şekilde ufak tefek parçalanmalar olabilir oda şart değil aslında da. Son olarak her yıl sadece cod serisinden 1 milyar dolara yakın ciro yapan hatta mw3 1 milyardan fazla ciro yaptı , Elite gibi basit ve her FPS oyununda dahili olması gereken bir sistemi parayla satmasıda rezillik. Oyunun gelişimi dışında kendilerinide geliştirmeleri lazım , bu haksız sömürme stratejisini bırakıp oyuncu kitlesine önce değer versinler o kadar kıl oluyorum ki hani alternatif bir oyun türese cod tarzı kaliteli sırf activision'ın bu ib..liklerine inat bırakıp giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 22 Nisan 2012; 17:25:23 >

• Crysis 2 gibi olsa grafikleri kim istemesez COD'un
  • Ben bir Cod sever olarak oyun motorundan memnunum en baştan buyana bu oyunu bu motorla sevdim.Grafik konusu tamam gelişebilir bina yıkılma işi Cod a uymaz yapısı tarzı ha belki gelecek nesilde bunu yapabilirler ama abartmayacak şekilde.Bf de bu olmak zorunda ama cod da bu zorunluluk söz konusu degildir.
  • Müptelaları hala CS1,6 oynuyor. Grafik önemli değildir bazıları için. COD çok güzel oturdu. Yapması gereken sadece grafik harici yenilik. Geliştirmesinler grafikleri ben açıkcası memnunum. Adamların zaten en iyi grafikli oyun diye bir iddialarıda yok. Kendileri açıklıyor aynı motorla yapılacak diye zaten.

Ver grafiği ver grafiği, ortada oynanış yok. CRYsis 2 yi açtım 2-3 saat sonra bıraktım. Oynanış her şeydir.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Dice neyi degiştirdi ???

Oyun dünyasını değiştirdi Tabii ki.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.