Şimdi Ara

CoD: Infinite Warfare'in Ön Siparişleri Oldukça Düşük (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 33.000 bile çok o fragman için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her zaman kedi kaymak yemez. Beter olsunlar belki bir gün akılları başlarına gelir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E sonunda..
  • 100 bin ön sipariş fena değil ya

    Oyunun bu kadar eleştiriyi hakettiğini düşünmüyorum cod her zamanki gibi film gibi singlesi güzel multisi olacaktır tema farkından dolayı vur ama öldürme. birde br nin ön siparişleri görseydik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar beter...
  • Allah'ın dingilleri. Sizin en başarılı oyununuz COD 4: Modern Warfare idi. Daha ne halt yediğini bilmezler sizi.. AK-47 vs. M4 Carbine maçı dönen bir COD oyunu gelene kadar ben afk.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hakettiği yere geldiler, ama şaşırdım insanlara şu anda hayret.Ben dedim yine milyonlar satar ama.BF-COD serisini komple bıraktım.Ne zaman düzgün oyun yaparlar, 5-6 senede bir gelen şaheser yapımlar o zaman alırız.Ciklet satıyo sanki herifler.
  • iyi olmus bi silkelensinler bu ne lan...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cod oyuncularının akıllandığı falan yok.Verilen eksilerin hepsi BF1 lansmanı olduktan sonra abartılı bi şekilde kampanyaya dönüşüp hiç fps bile oynamayanlar tarafından dislike yağmuru var diye yapıldı.BF1 1. dünya savaşı olarak tanıtılmasaydı bu kadar eksi almaz yine pre-order edilirdi.İşin kötü yanı bir bf oyuncusu olarak bana olucak.Sırf daha iyimiş laflarıyla bu sene BF alıcak olan Cod oyuncuları uçakları alıp havada atlıcak tankları süremicek olabilcek tüm aletleri verimsiz kullanıp oyunun içine edicek.Keşke Cod yeni bi trailer yapsada özenip oraya dönseler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • EA'da aslında teknoloji taraflı Titanfall 2'yi getiriyor. Activision'ın kusuru, 2.Dünya savaşı temasından alıp seriyi titanfall misali uzak gelecek temalı bilim-kurguya bağlamış olmasıdır. Bu arada eğrisi doğrusu oyun 80 euro hadi diyelim 60 euro standart paket olsun, Bu fiyatla BF'de almam. BF3-BF4 var devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 6 Haziran 2016; 8:49:59 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • iyi olmuş
  • Beter olsunlar. Mahvettiler koca seriyi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her türlü negatif yorum ve tepkilere rağmen yine deli gibi satar diye düşünüyordum ama gerçekten etkilemiş durum satışları. Aslında bu kadar tepki almasını da anlamadım uzun süredir zaten COD serisi yerlerde sürünüyordu, duyuru videosunu da görünce 'he iyi dedim' geçtim. Küçük alanlarda hızlı bir online deneyimi sunduğu için ve yine bir bölümde kaç kere ölümden dönebiliriz onu merak ettiğim için satın alacağım.
  • e sürekli hayal kırıklığı yaratan bir yapım haline geldi ne bekliyodunki

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Allah aşkına şu videodaki ağaçlara bakınhttps://youtu.be/EeF3UTkCoxY?t=45s Üstünden uçak geçiyor sallanmıyorlar bile..Üstüne üstelik birde cinematic video..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne kadar eleştirsekte cod oyunlarındaki hızı hareketi heyecanı veren başka oyun yok. Alternatifi yok bir kere, rakibi yok. Battlefield ayrı bir oyun. Üstelik cod için az denilebilecek bir satış rakamı başka bir AAA oyunun muhtemelen rüyasında bile göremeyeceği bir rakamdır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ne overwatch ne cod bu sene BF1 Gelibolu senesi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar zaten tutmayacağını bildikleri için Cod4 remasteredı yaptılar. Bir cod fanı olarak WAW2 yerine bu çöpü çıkartacakları için beter olsunlar diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 6 Haziran 2016; 14:30:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar. MW1 Remastered'ı sen tut 20 dolara sat, onu da tek başına satma, Infinite Warfare olan paketi almaya zorla. Adı gibi biliyorlar Infinite Warfare'ın o kadar satmayacağını. Battlefield 1 varken bunu alan çıkmaz herhalde...

    Umarım dibe vururlar.
  • COD'un daha hiçbir şeyini görmedik. Reveal trailer dışında bir veri elimizde yok. Niye sipariş edeyim?

    Velev ki Vgchartz verileri doğru (ki CEO kendisi dedi "siparişler iyi" diye), kimse henüz Infinite Warfare konseptine aşina olmadığı için sipariş vermemiştir. BOPS ile karşılaştırılmaz yani. Şahsen hem BOPS1 hem de 2'yi sevdiğim için 3'ü direkt almıştım. IW'den ne çıkacağını bilmiyoruz. AW veya Ghosts gibi garip bir oyun da çıkabilir.

    BF konusuna gelirsek, onun hakkında da az şey bilmemize ve görmemize rağmen öyle bir "mükemmel bu oyun abi yeaa" algısı yaratılıyor ki anlamak mümkün değil. Abi ne gördünüz oyunda? MP oynanışını görmeden bırakın ön siparişi, BF1'in sayfasına bile girmem.

    Muhtemelen 6 saat senaryo olacak. Bu mudur heyecan veren? MP kısmı büyük muamma zira WW1 benim en sevmediğim dönemdir mesela.

    Birine "süper" dediler, hype'a kapıldınız. Birine "leş" dediler, yine hype'a kapıldınız. Biraz bekleyin görelim E3'ü. COD'un ne sunacağı aşağı yukarı belli ama rakibinin de ne olacağı şu an belirsiz. İkisi de güzel olur umarım da alır oynarız.

    Dice çok iyi fragman yapar, bunu da unutmayın ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.