Şimdi Ara

COD Ghost Multiplayer Bağlanamama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ghost multiplayera 3-4 gündür bağlanamıyorum. sürekli server lar müsait değil sonra deneyin vs diyor. yani anlayamadım öncelikle dedim bu haftasonu diye doludur ama yok ptz salı aynı şeyi söylüyor.

bilgisi olan biri varmı nedir bu bağlanamayacak mıyız?

Bilimde tek kesin şey vardır: Hiçbir şey kesin değildir.
  • Dostum ben steam dan bağlanıyorum bir aydır hiçbir sorun yok online oyuncu sayısı nedense 5000 in üzerine hiç çıkmadı ayrıca extiction bölümünde daha hiç maç yapamadım adam bulunmuyor ghosts pc de multisini beğenmedim stinger bile yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

gerçektende COD GHOSTa özel çok saçma bir sorun varmış. interneti araştırınca buldum. modem ayarlarıyla ilgili bir sorun yaşıyor oyunun multiplayeri. modemde bir ayarı açıp-kapatmak gerekiyormuş. hani explorer yerine 192.168.2.1 yazıp modemin ana ayarlarına giriyorsunuz ya oradan girip bir "dlna" "ftma" cinsinde hatırlamıyorum şimdi onu kapatıp tekrar açıp, sonrasında modemide kapayıp açtınmı sorun düzeliyormuş. ben o ayarı komple kapattım sorun halloldu. ama bir oyunun multiplayerinin bu kadar saçma bir yerden sorun çıkardığını ilk defa görüyorum.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.