Şimdi Ara

cod 4 fps hd 6850 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzamdaki gibi sistemim var 1024x768 75 hz de oynuyorum oyunu minimum 100 fps alıyorum ortalama 125 130 fps falan oluyor oyun normalmidir oynayan varmı hd 6850 ile ?

İntel Core i5 9400F 3.9ghz CPU | Gigabyte GTX 1650 Super 4 gb GPU single fan| Corsair DDR4 2133 MHZ 8x2 16GB RAM | Asrock H310M HDV anakart|Cooler master i71C cpu cooler| Corsair CV550 80 Plus Bronze | Cooler Master HAF 912 | Hyperx Alloy elite RGB mekanik klavye cherry mx red | Rival 600 & msi gm40 gaming mouse | AOC 1080P @75 HZ Gaming Monitor|
  • Gayet normal. Monitörün elveriyorsa, çözünürlüğü biraz daha yükselterek daha detaylı olarak oynayabilirsin de.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 7750 ile GTA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.