Şimdi Ara

Çocuklara Maç Bileti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çocuklar için 5,5 yaşında mesala biletsiz maça girebilirmi ? yoksa normal biletmi almak zorundayız.

• çok iyide oldu çok güzelde oldu iyi oldu,bence bu çocuk olayını çok karıştırdılar,meselam ben 3 çocuk yaparım,diğeri böylem yapar diğeri şöyle yapar,herkesin özgürlüğü bidir.kimse herkese karışamaz.
  • Çoğu karşılaşmada yaş sınırlaması olmuyor diye biliyorum,yani bilet ile alınıyor stada,siz hangi maça gideceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Çoğu karşılaşmada yaş sınırlaması olmuyor diye biliyorum,yani bilet ile alınıyor stada,siz hangi maça gideceksiniz?

Bileti strum graz maçına alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Çoğu karşılaşmada yaş sınırlaması olmuyor diye biliyorum,yani bilet ile alınıyor stada,siz hangi maça gideceksiniz?

Bileti strum graz maçına alacağım.

Bilete tabi tutuluyor sanırım,kesin bir fikrim yok,biletix'i arayıp bilgi alabilirsin
  • 5 yaşında ki çocuk 1 metre bile yoktur. Ne bileti. Sanmıyorum
  • Kucağında girersin yahu kim ne diyecek? Ama pek akıl işi değil çocuğu stada sokmak. Elin manyağı var, yok duman atarlar, bişi olur göz yaşartıcı atarlar, sadist polis itekler vs vs vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınır 7 yaş ama 10 yaşındaki çocuğuda sokuyorlar...
    yani senin çocuğu alıyorlar.
  • ben 15 yaşındayken biletsiz girmiştim dayımla

zaten girilen yerler büyük rahat 2 yetişkin insan geçebilecek seviyede
  • ben küçükken babam kendi kombinesiyle beni maça sokuyordu küçüğüm dediğim 10 yaşlarında falan turnikeye beraber giriyorduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.