Şimdi Ara

çocukken özendiğiniz şeyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim komsumuzda sega atari vardı cok istiyordum sega atarim olmasını ama bir türlü olmadı malesef hep normal kasetli atari ile gecdi günlerim :) ondaki oyunlar efsane idi şimdinin ps4 gibiydi tv ye takıp satlerce oyun oynardık komsumuzda birde şu oyuncak yarış arabaları vardı pistleri falan vardı şu avm de olanların ev versyonları oda kısmet olmadı sizin varmı bu tür özentileriniz anlatalım maksat cocukluğumuzu yad edmek

• gece olan maçları izlemeyi çok isterdim futbolu sevdiğimden değil o saatlerde uyumam gerektiği için ilgimi çekiyordu geçen gün televizyonda maç izlerken aklıma geldi
  • Crystal Castles. C kullanıcısına yanıt
    ilgincmiş
  • akülü arabalar vardı 4-5 yaşında çocuklar için. sokakta görürdüm bazı cocuklar biniyordu falan. ama pahalı gelirdi o zamanlar herhalde alamadık.

bir de bisiklet isterdim. 10 yaşında çocuktum abimin 26'' büyük boy bisikletine binerdim adam gibi boyuma uygun bir bisikletim olmadı.
  • atari vardı ona bi türlü gol3 bulamamıstım onu isterdim :D bide metal küçük arabalar oluyordu onların setinden olsun isterdim. ondan sonra tren olsun istemiştim büyüklerinden salona kurup onu izlmek istiyordum :D bide kaltieli bi topum olsun isterdim bakkaldan 3 tl ye toru marka alırdık ama o iyi olmazdı be :D bide futbol oynucak adam yok du 11 e 11 maç yapamak cok koyuyordu :D saha var ama çocuk yokdu kasabada ha bide cola turka topum olsun istemiştim hatta bakalı dolandırmıştım bi tane kola alıp acıp bkatım cıkmadı iade ettim soguk istiyorum diye sonra onu actım baktım ondada yok sonra o nu iade ettim tekrar sıcak aldım ondanda cıkmadı :) akşam babam bakkala gitmiş bakkal durumu anlatmıs neyse işte babam da akşamaelidne koal turka topuyla gelmişti acımışlar halime galiba
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    işte cocuklukdan gelen nitelikli dolandırıcılık ruhu
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    bak onu unutmusum bende çok isterdim akülü arabam olmasını heves ederdim dedemin aldığı ilk bisikleti unutmam topkapıdan almısdık galiba rengi parlament mavisi idi üstündeki yazıyı cıkarıp bianchi yazısı almısdım bisikletciden yapıştırmısdım bisikletimi yıkıyordum harclıklarımla biriktirip aksesuar alıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar güzel değildir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akülü araba :)
  • ertug34 E kullanıcısına yanıt
    ortak kıskanclığımız heralde bütün cocukların
  • Meybuz yemekten nefret ederdim. Ama sokaktaki çocuklar ben yemediğim için dışlarlardı. O sevmediğim meybuzu yerdim. Yedikten sonra da 2 saat karnım ağrırdı. Ama onlar beni aralarına alınca öyle bir mutlu olurdum ki... Hala unutamıyorum.
  • meybuz ile gecdi cocukluğum sağlıksızdı ama yerdik cocuk aklı cocukken biran önce büyüyüp calısmak istiyoruz ama büyüyünce hayatı görüp neden büyüdüm ben diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

atari vardı ona bi türlü gol3 bulamamıstım onu isterdim :D bide metal küçük arabalar oluyordu onların setinden olsun isterdim. ondan sonra tren olsun istemiştim büyüklerinden salona kurup onu izlmek istiyordum :D bide kaltieli bi topum olsun isterdim bakkaldan 3 tl ye toru marka alırdık ama o iyi olmazdı be :D bide futbol oynucak adam yok du 11 e 11 maç yapamak cok koyuyordu :D saha var ama çocuk yokdu kasabada ha bide cola turka topum olsun istemiştim hatta bakalı dolandırmıştım bi tane kola alıp acıp bkatım cıkmadı iade ettim soguk istiyorum diye sonra onu actım baktım ondada yok sonra o nu iade ettim tekrar sıcak aldım ondanda cıkmadı :) akşam babam bakkala gitmiş bakkal durumu anlatmıs neyse işte babam da akşamaelidne koal turka topuyla gelmişti acımışlar halime galiba

Baska dolandiricilk anilarin varsa beklerim yartiici fikirler cikmistir senden milleti dolandiracagimdan sormuyorum yanlis anlamayin :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklıma ilk gelen, küçükken belli bir yaşa kadar özel ayakkabı kullanmak zorundaydım normal ayakkabılara çok özenirdim ilk normal ayakkabımı (sandaletti) aldığımda çok sevinmiştim.
  • Bilgisayar ve akülü araba. Bilgisayar 10 yaşımdayken girdi eve. Akülü araba için artık çok geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.