< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ferrum. -- 27 Nisan 2026; 14:20:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çocuk istemeyen birisi için 30dan sonra hayatın anlamı ne olabilir?
-
-
Ev araba cocuk ne gürültü niye cocukla uğraşayım
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Pardon hocam, yaş kaçtı ? 33 yaşındayım, bu zamana kadar hayatımın hiçbir evresinde zaman geçmiyor, canım sıkılıyor dediğimi hatırlamıyorum. Zaman geçsin diye de çocuk yapmak, büyütmek nedir bilemedim
Şuna emin ol, çocuk sahibi olduktan sonra o çocuk en az 15 yaşına gelene kadar kendine ait bir hayatın olmayacak.
Güzel bir duygu ancak sorumluluğu da çok yüksek.
_____________________________ -
İlla hayattan bir anlam çıkarmak gerekmez. Ben 36 yaşındayım. Evlendim, boşandım, çocuğum yok. İşime gidiyorum, geliyorum, yatıyorum, kalkıyorum. Hayattan bir anlam beklemiyorum, bir hedefim yok. Hem fiziksel hem mental olarak son derece sakin bir hayat sürüyorum.
Yazdıklarımı bir okuyunca sanki bunalıma girmiş biri görünüyorum ama alakası yok. Şükür iyi bir maddi gelirim var. İstediğim her şeye sahip olabiliyorum. Sadece artık hayata bir anlam yükleme zorunluluğumu ortadan kaldırdım. Bunu kaldırınca da üzerimden çok büyük bir yük kalkmış gibi hissettim. Eskiden anı kaçırmamaya çalışıyordum. Her anımın bir anlam ifade etmesini istiyordum. Sürekli büyük hayallerim vardı. Hepsini sildim şuan son derece sakin bir zihnim var. Ölüm beni bulana kadar vaktimi dolduracağım.
Çok anlam yüklemeye gerek yok. Hayatı nasıl istiyorsanız öyle yaşayın.
Çocuk yapmanın bir mantıgı yok. Yaşlanınca bana bakar düşüncesini de çıkarın aklınızdan. Bakmaz. Çocugunuz yoksa düzgün bir hayat sürdürecek yaşlılıkta size bakacak bir hayat inşaa etmelisiniz. Hedef bu olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Benim kız bakmazsa zaten de bakmaz, Özel bakıcı bulurum, parasını verir baktırırım. Bir de masaj yaptırırım sırtıma, evladım gemiklerim ağrıyor bir el at hele derim.. Para büyüktür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Nisan 2026; 17:6:10 >_____________________________ -
Prası olan gt deri koltuga koyup, papyonlu genc kızlardan kahve servisi görerek muayene oluyor, parası olmayan eni 2,5 metre genislikte koridorda ayakta doktor bekliyor.
Kız ne, cocuk ne? Para büyüktür.. Her zaman mutlu etmez ama güvence veriyor bu tartışılmaz bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Nisan 2026; 17:10:26 >_____________________________ -
Hayatın anlamı “yeni bir hayat üretmek” değil, var olan acıyı artırmamaktır.
Var olan acıyı daha çok arttırıyorsun uzun vadede, cahil cühela 5'er 6'şar ürüyor, sen azalıyorsun, sonuçta cehalet her geçen gün daha güçleniyor, medeniyet, adalet geriliyor.
Hem nitelik hem nicelik olarak olabilen en fazlayı sağlayacaksın, olabildiğince güçlü olacaksın, o gücünü de düzeni düzeltmeye kullanacaksın. Ben de dünyaya çocuk getirmeye karşıyım aslında ama en az 1 çocuk yapmalı ve olabildiğince çok çocuğu yetistirmeliyiz. Çocuk yapmak özellikle 25 yaşından önce kadının sağlığı için de faydalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Katılım zamanı: 25 Temmuz 2007 -
22 yaşındayım düşündüm düşündüm 30 dan sonra evlenmezsen hayatın anlamı kalmıyor
30 dan sonra genelde insanların hayatlarının amacı 20 25 yaşlarındaki hatalarının bedelini ödemek oluyor kredi borcu falan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ne alaka 30'da hayat bitiyor mu. Garip garip insanlar doldu foruma.
30'a gelsin, bu sefer 40 ysindakiler mzara der, 40 yasina gelsin bu sefer 50 yaş mi olur bunak bunlar der, 50'ye gelsin bu sefer 60 ysinda auvvvvvvv bunu almayi unutmuslar der.. onemli olan kendinden buyuk olmasi kendini kucuk ve ustun gostermek cunku elinde bska bir malzeme yok.. elde olan malzemeyi kullaniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Nisan 2026; 22:40:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
dünya hep böyleydi ve böyle olacak, polyanna gözlüğümü çıkarıp gerçeklere bakalı çok oldu.
valla ben boşluğa öyle kötü düştüm ki. yaşım 30u geçtikten sonra evet hayat daha da anlamsız ve uçan sineğin bile umrunda değilim kendimden de memnun değilim ama bu saatten sonra bazı konularda değişim hedeflemek hayal bana göre iç huzurum yok yaşama amacım da yok. buradaki insanların yorumlarıyla alakam yokmuş demekki.
Hayatın anlamsızsa bunun çözümü çocuk değildir. Çocuğun hayatını da yakarsın bu şekilde.
Kendi başınıza mutlu olmayı öğrenin, ondan sonra ilişki, çocuk, aile peşine düşün.
Hocam 30 dan sonra çar kasar gibi mı büyüteceğiz? Çocuk yapmak eğitmek büyütmek bakmak ve en önemlisi dünyaya kendinden bir miras bırakmaktır kendi görüşümce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Pardon hocam, yaş kaçtı ? 33 yaşındayım, bu zamana kadar hayatımın hiçbir evresinde zaman geçmiyor, canım sıkılıyor dediğimi hatırlamıyorum. Zaman geçsin diye de çocuk yapmak, büyütmek nedir bilemedim Şuna emin ol, çocuk sahibi olduktan sonra o çocuk en az 15 yaşına gelene kadar kendine ait bir hayatın olmayacak. Güzel bir duygu ancak sorumluluğu da çok yüksek. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt