Şimdi Ara

... > CocaCola VS Pepsi < ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir zamanlar kola piyasasında sadece Coca Cola varmış. Cola'yı bulan, doğal olarak da şirketin patronu olan kişi Cola'nın bugün hala açıklanmayan formülünü bir kasada saklıyormuş. Formülü kimse bilmiyormuş. Hatta en yakın arkadaşı olan sağ kolu bile! Bir gün patronla sağ kolu ciddi bir şekilde tartışmış. Patrona çok kızan adam ona bir ders vermek istemiş. Gizli formülü çalmış! Yeni bir şirket kurup adını Pepsi koymuş. Ama patron da yaman adammış. Meğer kasada kilitli tuttuğu formül eksikmiş. Çalınır diye böyle bir önlem almış. İşte Coca Cola'yla Pepsi'nin arasındaki tat farkı da bundan kaynaklanıyomuş.

• şehir efsanesi
  • benim aklima bisey takiliyo: biz bu adamin coca cola nin icinde uyusturucu tarzi bagimlilik yapici maddenin olmadigini nerden bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 15 Kasım 2005, 16:22:58 >
  • walla bilelim yada bilmeyelim ben yinede içermiyim içmezmiym (içerim)

cunkı bagımlılık yaptı bı kere

! neyse
  • WAYYYYYYYYYYYYYYBEEEEE
    EĞER GERCEKTEN BOLEYSE İNANILMAZ YAAAAAAAA
    AMA SANMAM GERCEK OLSUN
  • valla bence herikiside aynı kişiye ait. çünkü büyük firmaların stratejisidir. iki firma kurmak. çünkü diğerinde ufak bi değişiklik yapıp müşteri potansıiyelini geliştirmek ve müşteriye farklı biseçenekmiş gibi sunmak. bknz: vestel=regal arçelik=altus gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

benim aklima bisey takiliyo: biz bu adamin coca cola nin icinde uyusturucu tarzi bagimlilik yapici maddenin olmadigini nerden bilelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pepsi kapak kodları satilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • İkisine de

İki firmaya da verdiğiniz her kuruş, ABD ordusuna bağış ve Iraklı küçük çocukların kafasına atılan bombalar olarak geri dönüyor. Savaşa hayır demeyi biliyorsunuz, o zaman ekonomik destek vermeyi de kesin
  • için için içtiginiz hem yudum israile savunma (filstine saldiri) bağaşı olarak gidiyor kaynak her gazete
  • Polemige girmem içerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 16 Kasım 2005, 20:00:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

İkisine de

İki firmaya da verdiğiniz her kuruş, ABD ordusuna bağış ve Iraklı küçük çocukların kafasına atılan bombalar olarak geri dönüyor. Savaşa hayır demeyi biliyorsunuz, o zaman ekonomik destek vermeyi de kesin

O zaman Levi's pantalon,Amd ve İntel işlemci,Ford otomobil,birçok tıbbi cihaz gibi bir sürü amerikan malını almayalım .Niye Coca Cola ya bu kadar düşmansınız.
  • quote:

quote:

benim aklima bisey takiliyo: biz bu adamin coca cola nin icinde uyusturucu tarzi bagimlilik yapici maddenin olmadigini nerden bilelim

Nası ya ? Direk arkasında yazıyor zaten kafein olduğu içinde ?

Örneğin, nescafe, kahve, cappuciono ( her ne ise ) türü kafein maddelerine aşırı düşkünlüğün varsa, kola görür görmez beni bu da keser dersin sebep beynin uyarıcının içinde olduğunu zaten bilmesi

• yok arkasinda yazilan formul baska,bide gizli formulu var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Polemige girmem içerim.

+1

sadece kolaya mcdonaldsa gelince abd karşıtı olunur halbuki herkesin donu bile amerikan markası
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

İkisine de

Rus kolası pardon SSCB zamanından kalma kola varsa getirde içelim onda da çeçen kanı var afgan kanı var!!
  • sturmovik artık senin gibi konuşanları duyduğum zaman midem bulanıyor valla
  • Şuna hala kafası basmayanlar var sermayenin dini imanı olmaz...
  • bi gün pepsi kola sahibi , elemanıyla tartışmış . elemanda gizli tarifi calıp . kıristal cola yı kurmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

O zaman Levi's pantalon,Amd ve İntel işlemci,Ford otomobil,birçok tıbbi cihaz gibi bir sürü amerikan malını almayalım .Niye Coca Cola ya bu kadar düşmansınız.

Çünkü ABD ordusuna en çok bağış yapan firmalardan birisi The Coca Cola Company. Elbette bazı şeyleri almak zorundayız, ne de olsa dünyadaki tekellerin büyük kısmı bu tür firmalardan oluşuyor. Fakat Cola gibi hem zararlı, hem de parasını böyle şeylere kullanıyor. Ben alın almayın demiyorum, eğer ABD ordusunu desteklemek istiyorsanız, vicdanınız elveriyorsa buyrun için kardeşim.

quote:

Orjinalden alıntı: __MuLKiYeLi__

Rus kolası pardon SSCB zamanından kalma kola varsa getirde içelim onda da çeçen kanı var afgan kanı var!!

Ne alakası var şimdi (Çeçenistan olayları da SSCB dağıldıktan sonra başlamıştır, tabii bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar bunu bilmiyor). Ayrıca ABD'nin Afganistan'da yaptıklarıyla SSCB'nin yaptıklarını bir kıyaslayın isterseniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.