Şimdi Ara

... > CocaCola VS Pepsi < ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolga0624

sturmovik artık senin gibi konuşanları duyduğum zaman midem bulanıyor valla

+1 ezbere konuşuyolar abisi öğrenecekler...
  • coca cola vs pepsi

tabiki coca cola derim

bide le kola vardı onuda katalım mı hesaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: zargana

bi gün pepsi kola sahibi , elemanıyla tartışmış . elemanda gizli tarifi calıp . kıristal cola yı kurmuş

kristal cola sahibi,elemanıyla tartışmış.elemanda gizli tarifi calıp cola turka yapmış
  • quote:

Ne alakası var şimdi (Çeçenistan olayları da SSCB dağıldıktan sonra başlamıştır, tabii bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar bunu bilmiyor). Ayrıca ABD'nin Afganistan'da yaptıklarıyla SSCB'nin yaptıklarını bir kıyaslayın isterseniz.

Sallama Sturmovik Sallama...

Çeçen olayları ta Dağıstanın Rus eline geçtiği zamandan bu yana gelir...

SSCB döneminde artar.Yıkıldıktan sonra bir ohh diyecekken Putinle tekrar kızışır...

Ayrıca Afganistanda ve Keşmirde tanklarla adam ezen kimdi?

Sizin ideolojiniz Amerikanın Kapitalistliğinin arkasına saklanacak kadar adi ve aciz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MuLKiYeLi__

Sallama Sturmovik Sallama...

Çeçen olayları ta Dağıstanın Rus eline geçtiği zamandan bu yana gelir...

SSCB döneminde artar.Yıkıldıktan sonra bir ohh diyecekken Putinle tekrar kızışır...

Ayrıca Afganistanda ve Keşmirde tanklarla adam ezen kimdi?

Sizin ideolojiniz Amerikanın Kapitalistliğinin arkasına saklanacak kadar adi ve aciz....

SSCB'ye karşı ABD kapitalizmini savunuyorsun ya, senin de ne kadar vatansever olduğun görülüyor.

SSCB'nin kuruluşunu bilsen, Çeçenistan sorunun o zaman başlamasının mümkün olmadığını bilirdin. Zira komünizmin temellerinden biri ulusların kendi kaderlerini tayin hakkının tanınmasıdır. SSCB de böyle dağıldı, bütün ülkeler bağımsızlıklarını ilan ettikleri için.,

Neyse konuyu çarpıtmaya gerek yok. Burada bir gerçek var, Coca Cola ABD ordusunu yüklü miktarda bağışta bulunuyor, ABD ordusu da Irak ve Afganistan başta olmak üzere dünyada terör estiriyor. Eğer parasının bu tür amaçlarla kullanılmasından rahatsız olmayanlar varsa, buyursunlar o karbondioksit dolu, milyon türlü kimyasal içeren, asidik, kanserojen kolalarını içsinler. Afiyet olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

benim aklima bisey takiliyo: biz bu adamin coca cola nin icinde uyusturucu tarzi bagimlilik yapici maddenin olmadigini nerden bilelim

Coca-Cola
    was named back in 1885 for its two "medicinal" ingredients: extract of coca leaves and kola nuts. Just how much cocaine was originally in the It's all gone now, folks. formulation is hard to determine, but the drink undeniably contained some cocaine in its early days. Frederick Allen describes the public attitude towards cocaine that existed as Coca-Cola's developers worked on perfecting their formula in 1891:
    />

The first stirrings of a national debate had begun over the negative aspects of cocaine, and manufacturers were growing defensive over charges that use of their products might lead to "cocainism" or the "cocaine habit". The full-throated fury against cocaine was still a few years off, and Candler and Robinson were anxious to continue promoting the supposed benefits of the coca leaf, but there was no reason to risk putting more than a tiny bit of coca extract in their syrup. They cut the amount to a mere trace.

eskiden içinde kokain vardı yani.

• Kola kadar iğrenç bişey yok. Ben kolanın hastsıydım ve günde 2,5 liitre kola içerdim. bi ara, ciddi söylüyorum hiç su içmez oldum 1,5 2 ay oyunca kola içdim ve bi baktım derimde çatlamalar ve kurumalar meydana geldi o gün dedim kolayı bırakacam diye ve ertesi gün attım evdeki kolayı ve anında kola içeyi bırakdım. 7 aydan beri kola içmiyorum ve çokda iyi oldu vallaha, kilo verdim, vücudum kendini toparladı ve kendimi şu anda daha iyi hissediyorum taki iftara misafirler gelene kadar, bize pepsi gtirdiler ve iftarda içtim ikinci şişeyide içeyimd dedim etesi günüde onu içtim ve ilk içişde tadı iğrenç gelen kola 3 -4 bardak sonra bağımlılık yaptı ve sürekli içmeye başladım, neyseki evdeki kola bitince tekrar eski halime döndüm. Ve hala kola içmiorum.

Sizede tavsiyem kola içinler bıraksın aşırı dercede bağımlılık yapan bir madde var içinde ve düşündünüz mü hiç bu kolayı içince size ne fayda sağlıyor size yararı nedir? tabi ki hiç birşey sağlamıyor hiç bir yararıda yok üstüne üsütk bağımlılık yapıyor. Su için, meyve suyu için, uludağ gazoz için.

Bu arada şu anda en güzel gazoz ULUDAĞ GAZOZDUR ve formülünü kimse bilemez, hatta sadece kızı mı ne biliyormuş babasından devir almış galiba öle hikayeler vardı.

Neyse hepinize kolayı bırakmanızı tavsiye ederim, ya da az için günde bir bardak gibi. hadi kalın sağlıcakla...

• Bende cola turka nın gizli kasasından tarifini çalabilir veya çaldırabilirsem bir elemana bir kola fabrikası kurmayı düşünüyorum ismi CPLT Cola olacak
  • buda cocacola nın içmemk için bir sebep........

http://rapidshare.de/files/7687828/nococacola.jpg.html burdan..

eğer doğruysa kınıyorum

• anadolu lisesi ingilizce hazırlık kitaplarında yazıyordu bu(HOTLİNE mıydı neydi hatta gıcık tipler wardı kitapta hatırlayan arkadaslar kesin wardır.sue ona asık olan salak terry)..neyse cola olayı tamamen dorudur....ama formulu calan coca colanın formulunu bulan profesorun asistanıydı galiba ole hatırlıyorum
  • ya uyusturucu olmasi nasil olabilir ki eger varsa Dunyada her devletlette bu kadar fazla satis rakamina ulasamaz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 11_O.KaaN

ya uyusturucu olmasi nasil olabilir ki eger varsa Dunyada her devletlette bu kadar fazla satis rakamina ulasamaz....

kefein war oda bi tur uyusturucu..ancak dikkat ederseniz nescafede bi tur uyusturucudur.içerisindeki kafein oranı daha fazladır.beyin hucrelerini uyardığı için uykuyu onler.(yanlısım warsa düzeltin)
  • valla şu coca-cola hakkında her türlü yorum yapıldı ama ii gidio be meret, olsa da içsem yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

quote:

benim aklima bisey takiliyo: biz bu adamin coca cola nin icinde uyusturucu tarzi bagimlilik yapici maddenin olmadigini nerden bilelim

Coca-Cola
    was named back in 1885 for its two "medicinal" ingredients: extract of coca leaves and kola nuts. Just how much cocaine was originally in the It's all gone now, folks. formulation is hard to determine, but the drink undeniably contained some cocaine in its early days. Frederick Allen describes the public attitude towards cocaine that existed as Coca-Cola's developers worked on perfecting their formula in 1891:
    />

The first stirrings of a national debate had begun over the negative aspects of cocaine, and manufacturers were growing defensive over charges that use of their products might lead to "cocainism" or the "cocaine habit". The full-throated fury against cocaine was still a few years off, and Candler and Robinson were anxious to continue promoting the supposed benefits of the coca leaf, but there was no reason to risk putting more than a tiny bit of coca extract in their syrup. They cut the amount to a mere trace.

Bize geçen yaz uydu geldiğinde alman MTV2si çıkıyordu alttan ingilizce altyazı veriyordu bazı programlarda.True&false adında bi program vardı coca cola'nın cola'ya hala daha kokain koyduğunu gösteriyordu.Türkiye'de de böle midir bilmem.Bu arada cola'nın içindekiler kısmnı okuduğunuz zaman coca cola özütü der bunu daaçıklayayım.Coca cola özütü meyan köküdür adamlar bunları tarlalardan kepçe kepçe ayıklamadan alıyorlar ve ayriyetten tarla farelerinin en sevidiği yiyecektir,bunları işte artık kiçinde kaç tane fare olduğunu bilemicem böle böle kazanlara gidip işleniyor.Bi arkadaşım da hatta bu yüzden içmiyor.Ben ise kasları çözdüğü için içmiyorum,sporcu olduğum için.Tadı güzel ama sporcular için özelikle vücut çalışanlar varsa uzak dursunlar bakın nasıl farkediyor.

• pepsinin daha güzel olmadıını kim söledi.. iyiki eksik vermiş tarifi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

quote:

Coca-Cola
    />

Bize geçen yaz uydu geldiğinde alman MTV2si çıkıyordu alttan ingilizce altyazı veriyordu bazı programlarda.True&false adında bi program vardı coca cola'nın cola'ya hala daha kokain koyduğunu gösteriyordu.Türkiye'de de böle midir bilmem.Bu arada cola'nın içindekiler kısmnı okuduğunuz zaman coca cola özütü der bunu daaçıklayayım.Coca cola özütü meyan köküdür adamlar bunları tarlalardan kepçe kepçe ayıklamadan alıyorlar ve ayriyetten tarla farelerinin en sevidiği yiyecektir,bunları işte artık kiçinde kaç tane fare olduğunu bilemicem böle böle kazanlara gidip işleniyor.Bi arkadaşım da hatta bu yüzden içmiyor.Ben ise kasları çözdüğü için içmiyorum,sporcu olduğum için.Tadı güzel ama sporcular için özelikle vücut çalışanlar varsa uzak dursunlar bakın nasıl farkediyor.

Allah aşkına bu sallama meyan kökü ve fare hikayesi yıllar önce maillerde dolaşıyordu.Bir kere fare karışabiliyorsa toz,toprak sonra tahta ,demir zehir ne varsa karışır.Şİmdi yiyecek sanayinde besinlere ne varsa karışıyor mu yoksa onlar çok temiz birbiçimde ayıklanıyormu?Bizim o zaman her yediğimiz besinde fare olabilir anlamına geliyorki çok saçma.Coca Cola temizlik ve teknoloji olarak çok ilerde böyle saçma bir şey olma ihtimali yok.Makinalar (PLC kontrollü) her türlü şeyi ayırd edip kullanabilir.Bilmeden atmayalım lütfen

• valla aslında içmemek lazım ,sağlıklı bişey değil , ama içiyorsak ta yerlisinden içelim Cola Turka , genel olarak yurd dışına özel olarak amerikaya ne kadar az paramız giderse o kadar iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

İkisine de

İki firmaya da verdiğiniz her kuruş, ABD ordusuna bağış ve Iraklı küçük çocukların kafasına atılan bombalar olarak geri dönüyor. Savaşa hayır demeyi biliyorsunuz, o zaman ekonomik destek vermeyi de kesin

O zaman Levi's pantalon,Amd ve İntel işlemci,Ford otomobil,birçok tıbbi cihaz gibi bir sürü amerikan malını almayalım .Niye Coca Cola ya bu kadar düşmansınız.

Coca Cola içmem içen de kendi bilir içmeyende, yanlız bu AMD Alman değilmiydi amerikan olan ABD olmasın

• Atmıyoruz ki olanı söylüyoruz.Peki cola'nın içinde hala daha kokain bulunmasına ne diyeceksin adamlar tv'de belgelerle kanıtladı.Kimseden de çıt çıkmıyor.
  • .the end

Always
    CocaCola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_hasim -- 16 Kasım 2005, 12:43:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.