Şimdi Ara

... > CocaCola VS Pepsi < ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

quote:

Orjinalden alıntı: __MuLKiYeLi__

Sallama Sturmovik Sallama...

Çeçen olayları ta Dağıstanın Rus eline geçtiği zamandan bu yana gelir...

SSCB döneminde artar.Yıkıldıktan sonra bir ohh diyecekken Putinle tekrar kızışır...

Ayrıca Afganistanda ve Keşmirde tanklarla adam ezen kimdi?

Sizin ideolojiniz Amerikanın Kapitalistliğinin arkasına saklanacak kadar adi ve aciz....

SSCB'ye karşı ABD kapitalizmini savunuyorsun ya, senin de ne kadar vatansever olduğun görülüyor.

SSCB'nin kuruluşunu bilsen, Çeçenistan sorunun o zaman başlamasının mümkün olmadığını bilirdin. Zira komünizmin temellerinden biri ulusların kendi kaderlerini tayin hakkının tanınmasıdır. SSCB de böyle dağıldı, bütün ülkeler bağımsızlıklarını ilan ettikleri için.,

Neyse konuyu çarpıtmaya gerek yok. Burada bir gerçek var, Coca Cola ABD ordusunu yüklü miktarda bağışta bulunuyor, ABD ordusu da Irak ve Afganistan başta olmak üzere dünyada terör estiriyor. Eğer parasının bu tür amaçlarla kullanılmasından rahatsız olmayanlar varsa, buyursunlar o karbondioksit dolu, milyon türlü kimyasal içeren, asidik, kanserojen kolalarını içsinler. Afiyet olsun.

Eyyy forum üyeleri;

Bir insanın bir lafı "ağırına gittiği ve cevaplandıramadığı için" bu kadar saptırdığını gören var mı?

SSCB ye karşı Amerikayı savunuyorum demedim. Anlamanda sorun var heralde. Demek istemdim ki;

Komünizm öyle bir ideolojidir ki kanlı kapitalist ülkelerin yaptıklarının arkasına sığınarak kendi kanlı

ideolojilerinin yaptıklarını dünyaya "iyiymiş gibi" gösteriyor.

Sturmovik!!! Herkes komünizmin ne olduğunu biliyor korkma...

Şurada sana cevap veren az kişi varsa komünizm destekçisi olduklarından değil senin bu safsatalarından

bıkmış olduklarındandır!!!

SSCB nin kuruluşunu herkes biliyor!!! Ekim devrimi!!! Kanlı Ekim devrimi!!! Binlerce muhalifin Çarlık ailesinin

göz kırpılmadan katledildiği Vahşet Dolu Ekim devrimi!!!

Kendi kaderlerini tayin etme hakkı;

Madem verdiniz bu hakkı neden yıllarca Türki Cumhuriyetlerin iç işlerine karıştınız!!!

Madem bu kadar özgürsünüz neden Lenin Pol Pot Mao Stalin ve bunun gibi liderler diktatör?

Madem bu kadar vicdanlısınız neden yıllarca Afganistanı Orta Asyayı Doğu Türkistanı Kafkasları Kuzey

Karadenizi Doğu Avrupayı sömürdünüz oralara hizmet değilde vahşet götürdünüz.

Komünizmin kızılı o kadar gözünü boyamış ki o at gözlüklerini çıkaramıyorsun ve kendi yalanların içinde

kayboluyorsun!!!

Eyyy Sturmovik... Sana diyorum bir şeyler bildiğini sanıyorsan sorularıma aptal aptal gülücükler kullanmadan

( ) cevap verde ciddiyetini adamlığını görelim....

Ayrıca iki hafta önce yanlış hatırlamıyorsam dediğin konuya bakıyorumda işine gelmeyince kati kararlar

verebiliyorsun!!!

Sturmovikin bir şey bildiğini sananlar 1 hafta içinde verdiği şu bilgiyi okusun!!!

Pol Pot Komist değildir!!!

Herkese saygılar sevgiler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetsnaz! -- 16 Kasım 2005, 19:01:43 >

• daha sakin olalım

konu hakkında yorum yapmıyorum sadece Cemil Meriç'in bi sözü aklıma geldi yazayım

"İzmler üzerimize giydirilmiş deli gömlekleridir"
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat__

valla şu coca-cola hakkında her türlü yorum yapıldı ama ii gidio be meret, olsa da içsem yaw

• walla ne coca cola ne de pepsi içiyorum 1 ay önce ikisini de bıraktım artık sadece meyve suyu ve ayran içiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

daha sakin olalım

konu hakkında yorum yapmıyorum sadece Cemil Meriç'in bi sözü aklıma geldi yazayım

"İzmler üzerimize giydirilmiş deli gömlekleridir"

Abi sana sayım sonsuz bilirsin!!

Ama birinin Antikapitalist yorum yapıyoruz diye "ben size demiştim" diyerek sönmüş bir ideolojiyi

diriltme çabası beni fazlasıyla üzüyor...

Herşeye karşı çıkıyoruz buna çıkmıyoruz diye bazıları bir yere geldiklerini sanıyorlar!!!

Herkese Saygılar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetsnaz! -- 16 Kasım 2005, 19:18:50 >
  • SONRASIDA BENDEN!

SONRA PEPSİ BU ARADAKİ SAÇMA FARKI KAPATMAK İÇİN BİR KAÇ YENİ TAT ÜRETİP KOLANIN PİYASINA ETKİ EDİP İNTİKAMINI ALMAK İÇİN VANİLYELI - LİMONLU - VİŞNELİ GİBİ COLALARI ÜRETMİŞ VE COCACOLA İSE ŞİNDİ BİR AJAN TUTUMUŞ VE YARIM YAPTIĞI DİĞER SAVAŞ ÜLKELERİNDEN PEPSİ FORMULÜNÜ ÇALMAK VE PİYASASINI ÖLDÜRMEK İÇİN HAREKETE GEÇMİŞ. AMA TABİ BUNUN OLACAĞINI BİLEN PEPSİ EKİBİ İSE PEPSİ MAVİ Yİ ÜRETEREK COCACOLAYA NİSBET YAPMAYA BAŞLAMIŞLAR. COCACOLANIN EN SON YAPTIĞI ŞEY İSE PEPSİNİN AÇIĞINI BEKLEMEK. ODA ZOR TABİİİİİİİİ
  • Tükiyedeki cola fabrikasında üretiliyo Türkiye'de satılan cola türk işçiler çalışıyo fabrikalarda hemde % 60ı türk sermayeli yani kafaya atılan bombalarla bi alakası yok olayın bide şu olayı anlamdım adam formülü eksik koymuş ee alakasız bi formül koysaymışya bide zeki geçiniyo aptal
    quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

İkisine de

İki firmaya da verdiğiniz her kuruş, ABD ordusuna bağış ve Iraklı küçük çocukların kafasına atılan bombalar olarak geri dönüyor. Savaşa hayır demeyi biliyorsunuz, o zaman ekonomik destek vermeyi de kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoW_Rider -- 16 Kasım 2005, 19:52:08 >

• buz gibi hatta gibisi fazla bi pepsi olacaak uff ıcerken (yada ıcemezken) colanın vucudundan girdiginde her

tarafının dıken dıken olması yok coke dee tamm o da guzelde soguk buz pepsi 10 numara .....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.