|
Bugün akşam markette kola fiyatlarının 6 6.5 tl ye indiğini farkettim sevinmiştim ama bir taraftan kalitesinin ve lezzetinin değişeceğini de tahmin etmiyor değildim.(Sanki şuan çok iyiymiş gibi) Eve geldiğim de şişeyi açtığımda sonuç düşündüğümden daha da kötüydü. Gaz seviyesi neredeyse yarı yarıya azalmış ayrıca ilginç enteresan bir tat yapısıyla karşılaştım. Tadı tüm gazı kaçmış eski pepsileri andırmasıydı. Sonuç olarak çok fazla da tüketmediğim kolayı bir daha alabileceğimi sanmıyorum. Meyve sularının hali zaten çok kötü soğuk çaylar çok pahalı en sonunda kendimiz evde çoğuk meşrubatlar yapmaya başlayacağız gibi görünüyor. Birde 10 15 yıllık kola serüveninde gaz miktarındaki ve tat olayını baz alırsak neden böyle bir gerilemeye düştüğümüzü sektördekiler ya da bilenler açıklarsa sevinirim.(10-15 yılda neler değişmedi diyenlere bişey diyemiyorum ama mantıklı bir açıklaması varsa onu bekliyorum). Yurtdışına giden arkadaşlar oradaki kolalarda artık bu kadar kalitesiz mi yoksa bu ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan mı kaynaklı? kola da bitmiş. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler