Şimdi Ara

Coca Cola Türkiye'yi Haritasından Sildi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bim ice tea akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

82-Coca Cola

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Zaten tersten yazınca allah yok yazıyor ismindede içmeyin beyler.
    Alkolde var hem içinde.

Saçmalama adamlar hristiyan onu yazarlarsa tanrıyı inkar etmiş olurlar logoda 2 c harfi hoş gözüktüğünden o marka seçilmiş adamlar arapça bilmez o anlamı nereden çıkartıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Zaten tersten yazınca allah yok yazıyor ismindede içmeyin beyler.
    Alkolde var hem içinde.

Saçmalama adamlar hristiyan onu yazarlarsa tanrıyı inkar etmiş olurlar logoda 2 c harfi hoş gözüktüğünden o marka seçilmiş adamlar arapça bilmez o anlamı nereden çıkartıyorsunuz?

• Firmanın işi gücü yok Türkiye'nin haritadan silelim Türkiye'yi küçük düşürelim demezki bırakın artık harita,kafa,soy milliyetçiliğini..Sizin asıl şunu düşünün eğer firma haritayı doğru gösterse idi firmadan bu kadar bahsedecek miydiniz ? Bunları yazarken bile canım kola çekti bu kadar açık...
  • aaaaaaaaaaaaa kikikikikikiki
  • Her Ramazan ayında reklamlarda elinde kola ile çocuk koşturmasını biliyorlar.
  • abi ben ölünceye kadar coca cola tartışması devam edecek heralde.pepsi "cola"mıza dokunma
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • fare var onda fare içmeyin.
  • Bu adamın Yahudi asıllı olması olayı gerçek midir? Türk olupta zengin, üstün konumda oldumu Yahudi asıllı diye yazılıveriyor. Yahudi asıllı olduğu kesin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

quote:

quote:

Coca Cola Türkiye'yi Haritasından Sildi!

Yunanistanda yokmuş olay falan olmuş.Bunu silen kişi ise bir Türkmüş.

http://blog.milliyet.com.tr/Dunya_haritasindan_Turkiye_yi_silen_Turk_kim_/Blog/?BlogNo=375671&RefNo=22
    http://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=21.08.2012&i=403759&k=m31

Forumda çokça görüyorum bloglardan kaynak verenleri.CEO'lar grafik tasarımla uğraşmazlar bunu sanırım bilmiyorsun Silen adam buymuş diyerek gösterdiğin kaynak blog.milliyette herhangi bir vatandaşın bir yazısı
    Daha bu da bir şey mi gerçi blogcu'dan,adını hatırlamayacağım kadar önemsiz bir forumdan yalan,yanlış haberlere kaynak gösterenler var,forumda bu tür üyelerin bulunduğunu görmek ÜZÜCÜ BİR DURUM.

Muhtar Kent'in avukatıda buradaymış.

Bu vatandaşın yazısını okudum bence taktir edilmesi gereken bir yazı.Bence zorunuza gitmişki böyle konuşmuşsunuz.

CEO'lar harita silmez fakat buna müsade ettiği için böyle denildi.Fakat sen bunu anlayamayacak kadar ufaksın.

Muhtar Kent'ten bana ne?Sen önce beynini bir kontrol ettir.Üniversiteye gideceksin blog.milliyet'ten kaynak gösteriyorsun.Önce CEO'nun ne olduğunu bir öğren.CEO her yayınlanan reklamı en ince ayrıntısına kadar inceleyip onaylayan kişi değildir.Coca-Cola hergün kaç farklı reklam veriyor kim bilir.Bunun için Coca Cola'nın tüm reklamlarını CEO'ya sunsalar CEO kafasını kaldıramaz.Adamın yazısını takdir edersin de kaynak olarak gösteremezsin bunu anlayacak kapasitede değil misin?
    Taktir değil takdir
    avukatıda değil avukatı da
    müsade değil müsaade
    gitmişki değil gitmiş ki
    Sen de Türkçeyi silmişsin ne farkınız var o zaman?
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet

Ben onu kaynak diye yazmadım ki angut.Ben burada bilgi vermeye çalışıyorum moron.Buradan yazamayacağım laflar söyledim sana karşı.

Bilgi vermeye çalışıyorsun ama kaynaksız. Anaokulundan başla derim sen bu bilgi vermeye ancak onlar yer bunları.

http://spor.mynet.com/haber/turkiyeyi-haritadan-sildiler/53509

Ben suçun CEO'ya ait olduğunu kanıtlayan bir kaynak bekliyordum ama, neyse.

En alttaki cümleye bak.

Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent'in ülkesini harita dışında bırakması uluslararası kaynaklar tarafından alay konusu yapılmış durumda. (Sporist.co)

• Muhtar Kenti kentin muhtarı buna ne diyecek" diye okudum lan bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bu adamın Yahudi asıllı olması olayı gerçek midir? Türk olupta zengin, üstün konumda oldumu Yahudi asıllı diye yazılıveriyor. Yahudi asıllı olduğu kesin mi?

Babası 2.Dünya Savaşı sırasında 70-80 tane yahudiyi kurtarmış almanların elinden. Bu yüzden öyle olduğu söyleniyor sanırım. Ben inanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://blog.milliyet.com.tr/Dunya_haritasindan_Turkiye_yi_silen_Turk_kim_/Blog/?BlogNo=375671&RefNo=22

Forumda çokça görüyorum bloglardan kaynak verenleri.CEO'lar grafik tasarımla uğraşmazlar bunu sanırım bilmiyorsun Silen adam buymuş diyerek gösterdiğin kaynak blog.milliyette herhangi bir vatandaşın bir yazısı
    Daha bu da bir şey mi gerçi blogcu'dan,adını hatırlamayacağım kadar önemsiz bir forumdan yalan,yanlış haberlere kaynak gösterenler var,forumda bu tür üyelerin bulunduğunu görmek ÜZÜCÜ BİR DURUM.

Bu vatandaşın yazısını okudum bence taktir edilmesi gereken bir yazı.Bence zorunuza gitmişki böyle konuşmuşsunuz.

CEO'lar harita silmez fakat buna müsade ettiği için böyle denildi.Fakat sen bunu anlayamayacak kadar ufaksın.

Muhtar Kent'ten bana ne?Sen önce beynini bir kontrol ettir.Üniversiteye gideceksin blog.milliyet'ten kaynak gösteriyorsun.Önce CEO'nun ne olduğunu bir öğren.CEO her yayınlanan reklamı en ince ayrıntısına kadar inceleyip onaylayan kişi değildir.Coca-Cola hergün kaç farklı reklam veriyor kim bilir.Bunun için Coca Cola'nın tüm reklamlarını CEO'ya sunsalar CEO kafasını kaldıramaz.Adamın yazısını takdir edersin de kaynak olarak gösteremezsin bunu anlayacak kapasitede değil misin?
    Taktir değil takdir
    müsade değil müsaade
    gitmişki değil gitmiş ki
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet

Ben onu kaynak diye yazmadım ki angut.Ben burada bilgi vermeye çalışıyorum moron.Buradan yazamayacağım laflar söyledim sana karşı.

Bilgi vermeye çalışıyorsun ama kaynaksız. Anaokulundan başla derim sen bu bilgi vermeye ancak onlar yer bunları.

En alttaki cümleye bak.

Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent'in ülkesini harita dışında bırakması uluslararası kaynaklar tarafından alay konusu yapılmış durumda. (Sporist.co)

O son cümle haritayı Muhtar Kent'in öyle yapmış olduğu anlamına gelmez. Örneğin Windows'taki saçma sorunlar yüzünden hep Bill Gates alay konusu olmuştur. Ama windows'taki o hataların sebebi Bill Gates midir? Tabii ki de hayır. Bill Gates gidip de Windows'taki çeviri hatalarını incelemez.

• Ufacık yer zaten haritada gözükmemesi gayet doğal Yunanistanda öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 24 Ağustos 2012; 14:44:24 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Taktir değil takdir
    müsade değil müsaade
    gitmişki değil gitmiş ki
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet

En alttaki cümleye bak.

Kaynağa gel spor sitesi Şimdi buna da kaynak olsun diye yazmadım de de görelim.

• quote:

quote:

Bu adamın Yahudi asıllı olması olayı gerçek midir? Türk olupta zengin, üstün konumda oldumu Yahudi asıllı diye yazılıveriyor. Yahudi asıllı olduğu kesin mi?

Babası 2.Dünya Savaşı sırasında 70-80 tane yahudiyi kurtarmış almanların elinden. Bu yüzden öyle olduğu söyleniyor sanırım. Ben inanmıyorum.

Evet babası konsolosken öyle bir yardım yapmış ve Muhtar Kent'in CEO olması olayı bir hediye olarak deniyor. Daha önce araştırmıştım bu kişiyi ve bu bilgileri bulmuştum ama Yahudi asıllı olduğunu ilk olarak burada gördüm. Eğer Yahudi asıllı değilse bu kişi bu bir iftiradır, yalan yanlış kişilere kulp takmayı da hiç doğru bulmuyorum. Adama helal olsun Coca Cola'nın başına geçmiş.

• quote:

quote:

quote:

Evet babası konsolosken öyle bir yardım yapmış ve Muhtar Kent'in CEO olması olayı bir hediye olarak deniyor. Daha önce araştırmıştım bu kişiyi ve bu bilgileri bulmuştum ama Yahudi asıllı olduğunu ilk olarak burada gördüm. Eğer Yahudi asıllı değilse bu kişi bu bir iftiradır, yalan yanlış kişilere kulp takmayı da hiç doğru bulmuyorum. Adama helal olsun Coca Cola'nın başına geçmiş.

Ya zaten o mantıkla dünyada ne kadar zengin başarılı adam varsa yahudi oluyor

Edit: ilk post'ta verilen resimdeki başlık da zaten her şeyi belli ediyor. Bunu yazan adam belli ki bir sürü şey yazmış, hiçbirini uyduramamış en sonunda "Buna ne diyeceksin?" başlıklı bir şey yazmış. Çırpınıyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 24 Ağustos 2012; 14:49:34 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.